Aansprakelijkheidsverzekering ZZP

Op zoek naar een ZZP aansprakelijkheidsverzekering? Vergelijk de beste ZZP aansprakelijkheidsverzekeringen hier.

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

ZZP Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

N
Al vanaf 2 tientjes per maand
N
Schade vanuit uw bedrijf aan andere
N
Online afsluiten
N
ZZP & MKB tot 20 medewerkers

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Yezzer

N
Schade aan anderen of hun spullen
N
Schade snel afgehandeld
N
Online afsluitbaar
N
Speciaal voor ZZP'ers

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Unive

N
Schade aan anderen
N
Meewerkende gezinsleden automatisch mee verzekerd
N
Online afsluitbaar
N
Oplopende pakket korting

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Wij vergelijken onder andere

unive logo
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP

Een zakelijke schade kan behoorlijk in de kosten lopen, waardoor ZZP’ers al snel in de financiële problemen komen. Daarom is het als ZZP’er verstandig om een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP af te sluiten. Deze verzekering wordt ook wel de avb verzekering zzp genoemd. Deze verzekeringen zijn relatief voordelig, maar dekken wel een groot deel van de financiële risico’s af. Dat werk toch een stukje prettiger.

Via onze website Aansprakelijkheidsverzekering.com kunt u eenvoudig en gratis bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen ZZP met elkaar vergelijken. Het voordeel van vergelijken is dat u zelf geen tijd kwijt bent aan het speuren op het internet. Dat doen wij namelijk al voor u. Daarnaast is de kans ook nog eens groter dat wij een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor u vinden die aan uw verwachtingen voldoet. Dit omdat wij alle aansprakelijkheidsverzekeringen in Nederland met elkaar vergelijken. Maak snel gebruik van onze bedrijfsverzekering en sluit vandaag nog de verzekering af die bij u als ZZP’er past.

Als ZZP’er kom je meer dan eens in situaties terecht die schade kunnen veroorzaken aan derden en kan je als kleine zelfstandige nooit voorzichtig genoeg zijn. Een financiële tegenslag als gevolg van een schadegeval kan niemand gebruiken, ook een ZZP’er niet en is het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering de beste manier om jezelf in te dekken voor onverwachte situaties die je het liefst aan de verzekering overlaat. Het is wel belangrijk om vooraf goed geïnformeerd te zijn over de mogelijkheden, maar ook de beperkingen van zo een zakelijke aansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Welke soort WA verzekering ZZP wordt het?

Er wordt als ZZP’er de mogelijkheid geboden om te kiezen voor een beroeps- of bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en komt dat door het ruim werkgebied die een ondernemer kan hebben. Zo zijn er bedrijven die specifieke werkzaamheden uit voeren, maar is er ook sprake van kleine zelfstandigen die een adviserende rol hebben. Denk bijvoorbeeld aan een architect of jurist. Het is dus nodig om twee verschillende soorten aansprakelijkheidsverzekeringen aan te bieden en zorgt dit er ook voor dat er geen grijze gebieden ontstaan waar de het niet duidelijk is wie voor de schadevergoeding in zal moeten komen.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP

Voor ondernemers als de jurist of architect is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP op zijn plaats en wordt de schade vergoed welke voortvloeit uit een verkeerd gegeven advies. Een berekeningsfout bijvoorbeeld bij het ontwerp van een fundering waardoor die opnieuw gemaakt zal moeten worden. Natuurlijk worden de kosten voor rechtsbijstand ook worden gedekt door de verzekering.

Als ZZP’er wil je natuurlijk geld besparen en dat kan door goed te vergelijken. Als ZZP’er heb je al genoeg kosten om rondom je bedrijf. Een ZZP bedrijfsaansprakelijkheid is verschillend van een gewone bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, gezien het specifiek gericht is op ZZP’ers. Deze hebben in het algemeen dekking nodig (al is dit afhankelijk van de branche waarin geopereerd wordt), dan een groot bedrijf met meer werknemers, operaties en klanten.

De andere groep kiest voor de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

De grootste groep verzekerden wordt gevormd door bedrijven en dekt de verzekering tal van schadegevallen die haast niet te voorkomen zijn. Zo kan er tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden per toeval een hamer op de tegelvloer vallen of kan er een ruit stukgeslagen worden. Zulke schadegevallen zorgen niet alleen voor het nodige oponthoud van het werk, maar zal je als ondernemer jouw winst als sneeuw voor de zon zien verdwijnen wanneer je alles zelf zal moeten vergoeden. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering op zak zal dat gelukkig niet gebeuren en is het ook prettig voor de opdrachtgever wanneer die vooraf weet dat alle werkgerelateerde schade zonder enige moeite vergoed zal worden. Nu is zo een verzekering niet verplicht, maar zijn er tal van opdrachtgevers te vinden die zo een verzekering bij de uitvoerder als prioriteit zien. Het mes snijdt in dit geval aan beide kanten omdat alle partijen in het geval van schade de garantie hebben dat alles door de verzekeraar professioneel afgehandeld zal worden.

Kosten bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP

De kosten verbonden aan het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering zijn bovendien aftrekbaar en komt het alles nog voordeliger uit. Het is belangrijk om te weten dat de tarieven en de dekking belangrijke factoren zijn waar er naar gekeken dient te worden voordat zo een verzekering wordt afgesloten en een aansprakelijkheidsverzekering ZZP vergelijken altijd wel op zijn plaats.

Veelgestelde vragen

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering ZZP?
Een aansprakelijkheidsverzekering ZZP is een aansprakelijkheidsverzekering specifiek voor ZZP’ers.
Wat is het verschil tussen de ZZP en gewone aansprakelijkheidsverzekering?
De ZZP aansprakelijkheidsverzekering is specifiek voor ZZP’ers, de particuliere aansprakelijkheidsverzekering is voor iedereen.
Waar vindt ik de beste aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP'ers?
Op deze pagina kan je verschillende ZZP verzekeraars vergelijken, wat de beste keuze is hangt af van jouw wensen.
Wat is de goedkoopste ZZP aansprakelijkheidsverzekering?
De goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’er is de verzekering met de laagste premie, het kan zijn dat je hiermee minder dekking hebt dan anderen.

Aansprakelijkheidsverzekering ZZP vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars