Beste telefoonverzekering 

Ontdek de beste telefoonverzekering van 2020.

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Overzicht beste telefoonverzekeringen

N
Maandelijks opzegbaar
N
Afsluiten tot 12 maanden na aankoop
N
Geen poliskosten
N
Wereldwijde dekking

Premie vanaf:

Afhankelijk dekking

 

Centraal Beheer

N
Direct verzekerd zijn
N
Wereldwijde dekking
N
Eenvoudig claim indienen
N
Verzekeren tegen diefstal

Premie vanaf:

Afhankelijk dekking

 

Ohra

N
Als je meer wilt verzekeren in je huis
N
Telefoon + Inboedel verzekeren
N
Eenvoudig online te regelen
N
Vanaf enkele euro's p/m

Premie vanaf:

Afhankelijk dekking

 

Wij vergelijken o.a.

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Investeren in een smartphone is tegenwoordig wel een goed idee wat komt dat door de steeds meer applicaties waar het voor gebruikt kan worden. Denk daarbij dus niet meer alleen aan het gebruik van social media, maar is een smartphone een onmisbaar hulpmiddel om bijvoorbeeld jouw mailtjes “on the go” te checken of zelfs om jouw banksaldo op te vragen. Het gebruik van een smartphone levert veel gemak op en bespaar je er veel tijd mee. Er wordt daarom kosten noch moeite gespaard om bij de aanschaf voor de beste smartphone te gaan en hoort daar natuurlijk ook een passende verzekering bij, de telefoonverzekering of ook wel de smartphone verzekering genoemd.

Beste telefoon en smartphone verzekering 2020

De beste telefoonverzekering van dit moment is de verzekering van Smartphonepolis. Bekijk hier de voorwaarden van deze verzekering.

Duurzame smartphone verzekeringen

Het kostenplaatje horende bij de doorsnee smartphone, is al voldoende om een verzekering te overwegen. Een ongelukje of diefstal hebben we nu eenmaal niet in de hand en kan zo een prijzige smartphone dus binnen een aantal seconden niet meer door jou te gebruiken zijn. Weg is dan al het geld dat je moeizaam steeds opzij hebt gezet en zou je op zulke momenten dan ook wensen dar je een verzekering afgesloten had bij de aanschaf. De meeste winkels die zulke telefoons verkopen, bieden ook meteen een verzekering aan en stap je de winkel dus gelijk uit met een verzekerde smartphone. Net als bij elke andere verzekering echter, is het ook goed om niet gelijk met de eerste de beste aangeboden verzekering eens te zijn en rond te kijken wat er allemaal eventueel nog meer geboden wordt op dit gebied.

Dat kan gelukkig ook voor de aankoop plaatsvinden omdat de voorwaarden en basistarieven allemaal online te vinden zijn. Bij de aanschaf kan er zo ook gekeken worden naar het model smartphone die je op het oog hebt en heb je zo gelijk een idee hoe hoog de premie uit zal vallen. Ook bij schade moet de dienstverlening gegarandeerd zijn en beschikt Simplesurance over een team van reparateurs die de smartphone snel weer kosteloos voor de verzekerde repareren.

Wordt het een jaarpremie?

Wie de premiebedragen zo bekijkt zal in de meeste gevallen wel even moeten slikken: het gaat namelijk vaak om relatief grote bedragen die je niet gauw zou associeren met een telefoonverzekering. Het gaat echter allemaal om het risico waar elke smartphone nu eenmaal aan blootstaat. Zo is de kans op een beschadiging groot en zijn de kosten voor reparatie nu eenmaal hoog. erger is het nog wanneer het toestel zodanig beschadigd raakt dat reparatie geen optie is en er een nieuwe aangeschaft moet worden. naast het beschadigen, komt het ook vaak voor, dat zo een smartphone wordt kwijtgeraakt. Dat is nu een zware tegenslag omdat naast de waarde van de telefoon, je gelijk tal van bestanden kwijt bent. ook bij diefstal ben je alles in een klap kwijt, maar komt de verzekering gelukkig wel in op financieel gebied. Het is niet vreemd dat de premie voor het eerste jaar het hoogste uitvalt en kan er bij sommige verzekeraars er voor gekozen worden om de premie maandelijks te betalen.

Dat kost in de meeste gevallen wel wat euro’s meer, maar geeft dat wel de vrijheid om op maandbasis de verzekering op te zeggen. Dat komt wel goed uit wanneer je van plan bent om het toestel niet lang te houden en door te verkopen. Gangbaar zijn echter de verzekeringen waarbij pas na een jaar zonder extra kosten op maandbasis de premie betaald kan worden. Het toestel is na een jaar tijd ook wat minder waard en zal de premie overeenkomstig aangepast worden.

Voorwaarden telefoonverzekering

Omdat er dus nogal wat factoren zijn waar het mis kan gaan met jouw smartphone, zijn de voorwaarden om de schade uitgekeerd te krijgen, dan ook scherp vastgesteld. Zo is het vooraf duidelijk in welke gevallen er wel tot vergoeding overgegaan zal worden en bespaard dat nogal wat ongerief. In ieder geval mag er nooit sprake zijn van opzet of nalatigheid en moet dat alles wel duidelijk te bewijzen zijn. Gewoon aangeven dat je smartphone door diefstal kwijt is, zal niet automatisch tot een vergoeding leiden, maar zal de verzekeringsmaatschappij wel naar bijvoorbeeld camerabeelden vragen en moet er ook aangifte gedaan worden bij de politie. In gevallen waarbij de smartphone beschadigd is geraakt, zal de verzekering ook inkomen met de reparatiekosten en wordt ook waterschade gedekt. Vooral bij duurdere modellen vallen de kosten voor de reparatie hoog uit en is de verzekering dan wel een goede investering. Apart is ook de mogelijkheid welke door Smartphonepolis geboden wordt om jouw huidige smartphone te verzekeren. Je hoeft dus niet meer te wachten op de aanschaf van een nieuwe smartphone om te kunnen genieten van een smartphone verzekering. In sommige inboedelverzekeringen wordt de telefoon ook meegenomen, je kan daarom altijd kijken of er geschikte inboedelverzekeringen zijn.

Wat wordt vergoed met de telefoonverzekering?

Met een smartphone kan er tegenwoordig wel gedaan worden en kunnen er veel frauduleuze handelingen mee worden verricht. Daar zal jij als eigenaar voor verantwoordelijk worden gehouden en zal de verzekering gelukkig voor alle veroorzaakte schade inkomen. Het oneigenlijk gebruik is niet afhankelijk van het model smartphone of de waarde ervan en wordt er daarom voor gekozen om zelfs na het eerste jaar de verzekering niet op te zeggen. De premie is na het eerste jaar ook vaak een stuk lager en kan je zo nog altijd rekenen op de zekerheid die de verzekering te bieden heeft.Kijk bij het kiezen van de beste telefoonverzekering daarom ook gelijk naar de tarieven die er gehanteerd zullen worden na verloop van het eerste jaar. Het maandelijks betalen van de premie is dan ook wenselijk omdat bij verkoop van het toestel de verzekering niet hoeft worden opgezegd en er een aanvraag voor restitutie van de restpremie gedaan moet worden.

Voor de beste telefoonverzekering/smartphone verzekering is het dus altijd beter om al voor de aanschaf rond te kijken wat de verzekeraars allemaal te bieden hebben. Zo voorkom je een verzekering af te sluiten die niet goed aansluit bij jouw wensen en waar je misschien op de koop toe nog te veel aan premie voor betaald.Waar het gebruikelijk is dat men alleen voor het eerste jaar de verzekering afsluit, zal het toch de overweging waard zijn om ook daarna het toestel te verzekeren, vooral ook omdat de tarieven dan lager komen te liggen. Naast schade als gevolg van een defect, diefstal of kwijtraken van het toestel, worden ook de kosten vergoed welke voortvloeien uit oneigenlijk gebruik van het toestel.

Beste telefoonverzekering afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars