CAR Verzekering

Wij helpen met een CAR Verzekering vinden.

Aansprakelijkheidsverzekering

De aansprakelijkheidsverzekering zorgt dat je gedekt bent voor schade welke je bij anderen veroorzaakt. Dit voorkomt problemen achteraf.

Aansprakelijkheidsverzekering ZZP

De aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers. Bescherm jezelf als ZZP’er tegen schade welke aangerecht kan worden door je toedoen.

Inboedelverzekering

De inboedelverzekering is de verzekering voor je huis. Hiermee bescherm je alle zaken die tot je huishouden en woning behoren.

Rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandverzekering is de verzekering welke juridische kosten, proceskosten en andere kosten welke hier bij komen kijken dekt.

Woonverzekering

De woonverzekering dekt alles in- en rondom je woning. Handig voor als je kinderen thuis hebt of dure goederen in je huis hebt staan.

Opstalverzekering

De opstalverzekering is de verzekering welke alle schade aan de opstal dekt. Denk hierbij aan garage, schuur, pand etc.

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tools kan je zelf filteren op criteria.

Professioneel

Wij vergelijken 15+ verzekeraars onafhankelijk. Jij kiest wat het beste aansluit.

CAR verzekering afsluiten

Wie ooit alle werkzaamheden heeft gadegeslagen bij de bouw, zal wel tot de conclusie gekomen zijn dat er nogal wat mis kan gaan. De werkzaamheden zijn namelijk niet alleen complex te noemen in een groot aantal gevallen, maar wordt er vaak gewerkt onder niet ideale omstandigheden. Een foutje is dus zo gemaakt en zal er schade uit voortvloeien. Wie betaalt dat dan? Is het de aannemer zelf of de opdrachtgever? Het hoeft echter nooit zo ver te komen wanneer er een CAR verzekering afgesloten is. De Construction ALL Risk verzekering is er speciaal om bedrijven actief in de constructiesector tegemoet te komen en staat daarom ook los van de aansprakelijkheidsverzekering.

Zo’n CAR verzekering is niet voor aannemers

Vaak wordt de veronderstelling gewekt dat de CAR verzekering alleen bedoeld is voor aannemers, maar zijn het ook de opdrachtgevers die zo een verzekering af kunnen sluiten. Het is belangrijk om in acht te nemen dat de opdrachtgever in tal van gevallen verantwoordelijk wordt gehouden voor schade. Vaak worden namelijk tijdens de bouw een aantal werkzaamheden zelf uitgevoerd of wordt er schade veroorzaakt aan het pand van de buren. Die zullen niet naar de aannemer, maar naar jou als opdrachtgever van de werkzaamheden stappen. Ook wordt er bij tal van (meestal wat grotere) bouwprojecten, gewerkt met tal van onderaannemers. Die beschikken vaak niet over een CAR verzekering en zal men dus elke schade verhalen op de opdrachtgever. Het is trouwens ook altijd een goed idee om voor de aanvang van de bouwwerkzaamheden te vragen of de aannemer wel zo een verzekering heeft afgesloten. Bij twijfel is het aangeraden om toch zelf zo een verzekering af te sluiten als opdrachtgever. Bij elke verzekeraar is het mogelijk om zo een verzekering af te sluiten voor maar één bouwproject.

“Erg tevreden, eenvoudige vergelijking voor mij als particulier, dit heeft me veel bespaart op de inboedel verzekering. Ik heb zo binnen twee minuten de beste verzekering voor de inboedel kunnen vinden”

Dany

” Dankzij de vergelijker snel de juiste verzekeraar gevonden voor mijn huis en gezinssamenstelling! Fijn om goed verzekerd te zijn ”

Rosaline

ZZP'er

“Door de bomen zag ik het bos niet meer, maar deze handige inboedelverzekering vergelijking heeft me goed geholpen. Inboedelverzekeringen vergelijken is erg eenvoudig zo.”

Moniek

Dekking CAR verzekering

Bij een CAR verzekering bouw is er rekening gehouden met alle werkzaamheden waar er in de bouwsector sprake van kan zijn en ben je dus verzekerd van een ruime dekking. Natuurlijk valt schade veroorzaakt door brand of diefstal er onder en wordt ook vandalisme meegenomen. Indien er bij het ontwerp fouten zijn gemaakt of bij de constructie, dan zal ook in zulke gevallen de verzekering de schade vergoeden. Mochten er ook materialen zijn ingekocht waarbij er sprake is van fouten, zoals een leiding die na installatie lekkages vertoond, dan kan er altijd ook een beroep worden gedaan op de CAR verzekering.

Naast de standaarddekking die zo een verzekering te bieden heeft, is het mogelijk om voor een uitgebreider pakket te kiezen. Dat is afhankelijk van de situatie en kan er altijd advies gevraagd worden bij de verzekeringsmaatschappij. Veel aannemers nemen het risico niet en laten ook de opstallen van de opdrachtgever en het ook nog het personeel verzekeren. Een veel voorkomende schadepost is ook die veroorzaakt aan het gereedschap en alle hulpmaterialen, zeker wanneer die gehuurd zijn.

Voor aannemers voordeliger?

Wie eenmaal in de bouwsector zit, zal er meer baat bij hebben om de kosten CAR verzekering laag te houden door die af te sluiten op jaarbasis en niet per project. Het is wel mogelijk om voor een specifiek project het pakket uit te breiden. Belangrijk om te weten, is dat de CAR verzekering niet alleen bedoeld is voor grote bouwbedrijven, maar ook ZZP’ers. De hoogte van de premie zal natuurlijk ook anders berekend worden en dus binnen het bereik van elke ZZP’er worden gehouden.

Om er zeker van te zijn dat de verzekeraar uitgekozen wordt, is CAR verzekering vergelijken natuurlijk altijd de beste stap. Het belangrijkste zijn de voorwaarden en kan er gekeken worden om de dekking zo ruim als mogelijk te nemen. Denk dus aan opstallen van de buren of werkzaamheden verricht door onderaannemers. Met een CAR verzekering op zak, zal je als opdrachtgever of aannemer er gerust op zijn dat bij incidenten je niet geconfronteerd zal raken met torenhoge uitgaves.

Laatste Blogs

Waarom zou je jouw huis beveiligen?

Nog steeds wordt er in Nederland bijna elke drie minuten ingebroken in een woning. Deze inbraken vinden steeds vaker overdag plaats. Dit komt omdat mensen overdag natuurlijk steeds vaker werken en dat weten inbrekers. Een inbreker is in slechts 30 seconden binnen in...

Wat valt er niet onder de inboedelverzekering?

Het afsluiten van een inboedelverzekering is niet verplicht, maar is wel erg handig. Zo heb je iets om om terug te vallen in het geval van diefstal in je huis, wateroverlast of brand. Wat is een inboedelverzekering Een inboedelverzekering is een verzekering die de...

De juiste financiële producten vinden

Afhankelijk van jouw behoeften zijn er verschillende financiële producten beschikbaar aangeboden door financiële aanbieders. Voor sommige van deze financiële producten heb je geen hulp nodig om vast te stellen welke voor jou geschikt is. Je kunt hierbij denken aan het...

Contact

Vragen en of opmerkingen? Wij helpen je graag. Wij geven geen financieel advies. Aansprakelijkheidsverzekering.com bezit niet over een AFM vergunning. Bij ons kan je het beste een ziektewetverzekering voor mensen in de bouw vergelijken en meer informatie hierover vinden. Bij de betreffende verzekeraar kan je het afsluiten.

info@aansprakelijkheidsverzekering.com

Heel Nederland gedekt

24/7 Support