OHRA VERZEKERING

OHRA Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een OHRA review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of OHRA de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

Review 0
wat mensen zeggen.. Beoordeel nu
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Beoordeel nu

 

 

OHRA is 90 jaren al bezig de Nederlandse bevolking van top verzekeringen te voorzien. Wanneer je de website van OHRA bezoekt, zie je meteen hoe simpel en toe-the-point het is. Je ziet meteen waar je moet zijn voor verzekeringen en waar je heen moet voor sparen en beleggen. OHRA heeft tal van verzekeringen voor de particulier en de ZPP’er.

 

 

OHRA Aansprakelijkheidsverzekering

OHRA is de verzekeringsmaatschappij met het hoofdkantoor in het Gelderse Arnhem. OHRA biedt een breed scala van financiële diensten en financiële oplossingen aan. Ondanks dat OHRA al vele jaren bestaat is het een moderne verzekeraar die met zijn tijd meegaat. Zo is OHRA actief op Twitter, Facebook en zijn ze te vinden op Youtube. Ook kun je gratis lid worden van de OHRA Community. Oh ja, en ze hebben ook nog eens vele verzekeringen, waarvan de aansprakelijkheidsverzekering er eentje is. Het zal je vast niet verbazen dat je deze verzekering in een aantal eenvoudige stappen online afsluit, passend en aansluitend bij jouw persoonlijke situatie. Deze verzekering kent een tweetal maximaal verzekerde bedragen, welke beide zeer ruim te noemen zijn. Standaard is een bedrag van €12.500,- meeverzekerd voor schade die is veroorzaakt tijdens sport of spel. Je sluit deze AVP, zoals een aansprakelijkheidsverzekering ook wel wordt genoemd, als je alleenwonend bent, maar als vanzelfsprekend ook als je samenwonend bent of in gezinsverband samenwoont, dus met kinderen. De verzekering kent geen eigen risico, waardoor je in geval van schade niet voor een vervelende verrassing achteraf komt te staan.

OHRA WA-verzekering

OHRA, de verzekeraar uit het Gelderse Arnhem, heeft een groot assortiment verzekeringsproducten in het assortiment. Of het nu gaat om woonverzekeringen, een zorgverzekering of om autoverzekeringen, OHRA heeft een passend product of oplossing. Wanneer we inzoomen op de autoverzekeringen, dan is het goed om te weten dat je bij wet verplicht bent om een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten als je een auto hebt. Bij alle verzekeraars is deze vorm van auto-verzekeren de meest eenvoudige. Zowel qua dekking als qua voorwaarden en de lage premie hangt hier uiteraard mee samen. Bij OHRA is dit niet anders. Deze WA-verzekering dekt niet de schade die jij hebt opgelopen. Het dekt alleen de schade aan anderen, zowel letsel –als materiële schade. Deze schade moet dan wel veroorzaakt zijn met de auto. De materiële schade wordt gedekt tot een bedrag van €2.500.000 en de letselschade is gedekt tot maar liefst €6.000.000,-. Afsluiten van deze verzekering doe je online of telefonisch, waarbij de stappen in het eerste geval eenvoudig en overzichtelijk zijn. Met aanvullende dekkingen als bijvoorbeeld pechhulp of rechtsbijstand motorrijtuig kun je deze verzekering uit breiden naar een verzekering die helemaal afgestemd is op wat jij belangrijk vindt.