Paardentrailer verzekering

Op zoek naar een goede of betaalbare paardentrailer verzekering? Hier kun je paardentrailer verzekeringen met elkaar vergelijken.  

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Paardentrailerverzekering vergelijken

Yezzer

N
Gratis voorstel
N
Kies je gewenste dekking
N
Bescherm je privé vermogen
N
Ontdek de beste opties

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Ohra

N
Schade aan anderen of hun spullen
N
Schade snel afgehandeld
N
Online afsluitbaar
M
Alleen voor ZZP'ers

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Unive

N
Schade aan anderen
N
Online afsluitbaar
N
Premie volledig op maat
N
Alleen voor ZZP'ers

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Paardentrailer verzekering afsluiten

Je wilt je paard of pony goed en veilig vervoeren en je hebt daarom een paardentrailer gekocht. Je wilt nu een goede paardentrailer verzekering afsluiten? Je kunt hier de verschillende paardentrailer verzekeringen met elkaar vergelijken en afsluiten. Zo krijg je direct een goed overzicht welke paardentrailer verzekering het beste bij je wensen en eisen past. Je weet zo gelijk wat je paardentrailer verzekering je maandelijks gaat kosten.

Waarom een paardentrailer verzekering?

De paardentrailer is via je WA autoverzekering meeverzekerd wanneer je met de trailer schade aan derden toebrengt. Maar dit geldt alleen wanneer de paardentrailer achter je auto gekoppeld is. Wanneer er door je trailer schade wordt toegebracht aan derden, en je trailer staat ontkoppeld van je auto buiten het verkeer, dan valt het niet onder je WA autoverzekering. Om je te dekken voor deze schade kun je een paardentrailer verzekering afsluiten.

De verzekering dekt de schade die aan je paardentrailer ontstaat en dekt ook de aansprakelijkheid voor schade aan derden die in ontkoppelde toestand zijn aangericht. Je kunt zelf de paardentrailer beschadigen, dit kan door iemand anders gebeuren, maar ook je eigen paard kan flink wat schade toebrengen aan de paardentrailer. Zeker een goede reden om de paardentrailer goed te verzekeren.

Paardentrailer verzekering vergelijken

 Je hebt een paardentrailer om je paard of pony goed en veilig te vervoeren. Het is een kostbaar bezit. Daarom is het belangrijk dat je je paardentrailer goed hebt verzekerd. Er zijn allerlei soorten en maten paardentrailers. Bij verschillende verzekeraars kun je een paardentrailer verzekering afsluiten. Zij kunnen je voorzien van een geschikte en goedkope paardentrailerverzekering. Op deze pagina kun je de verschillende paardentrailer verzekeringen vergelijken. Hier bieden wij je goede en betrouwbare verzekeraars aan.

Soorten dekking paardentrailerverzekering

 Wanneer je jezelf graag wilt verzekeren voor je paardentrailer, kun je kiezen uit deze dekkingen, zoals:

  • Aansprakelijkheid
  • Brand, diefstal en inbraak
  • 24/7 hulpservice van de ANWB Alarmcentrale
  • Beschadiging / aanrijding / vandalisme

Je kunt je paardentrailer standaard verzekeren voor plotselinge of onvoorziene beschadiging door brand schade, diefstal en inbraak, door een aanrijding of door vandalisme. De schade die aan je trailer wordt toegebracht door je eigen paard en diefstal van je paardentrailer is ook meeverzekerd. Optioneel kun je kiezen uit meerdere soorten dekkingen, bijvoorbeeld voor hagel en stormschade of rechtsbijstand. Het is daarom goed om dit onderling bij de verschillende verzekeraars met elkaar te vergelijken.

Is een paardentrailerverzekering verplicht?

Voor elk motorvoertuig geldt in Nederland dat je verplicht minimaal een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering moet afsluiten. Deze verzekering dekt de schade die je veroorzaakt bij anderen. Een paardentrailer die vastgekoppeld is achter de auto is standaard meeverzekerd met de autoverzekering. Wanneer je ook de schade wilt verzekeren aan je eigen paardentrailer, dan kun je dit verzekeren met een speciale paardentrailerverzekering.

Bespaar geld door de paardentrailer verzekeringen te vergelijken

 Het vergelijken van een paardentrailer verzekering kan je geld besparen. Vergelijk daarom hier de verschillende paardentrailer verzekeringen met elkaar vergelijken. Je vindt hier  altijd een goede en betrouwbare paardentrailer verzekering. Die goed past bij je wensen en eisen.

Veelgestelde vragen

Welke dekkingsvormen zijn mogelijk voor een paardentrailerverzekering?

Wanneer je jezelf graag wilt verzekeren voor je paardentrailer, kun je kiezen uit deze dekkingen, zoals:

  • Aansprakelijkheid
  • Brand, diefstal en inbraak
  • 24/7 hulpservice van de ANWB Alarmcentrale
  • Beschadiging / aanrijding / vandalisme
Is een paardentrailerverzekering verplicht?

Voor elk motorvoertuig geldt in Nederland dat je verplicht minimaal een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering moet afsluiten. Deze verzekering dekt de schade die je veroorzaakt bij anderen. Een paardentrailer die vastgekoppeld is achter de auto is standaard meeverzekerd met de autoverzekering.

Paardentrailerverzekering vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars