Reaal WA-verzekering

Over Reaal WA-verzekering

Een WA (wettelijke aansprakelijkheids) verzekering is eenmaal verplicht wanneer je van plan bent met een voertuig deel te nemen aan het verkeer op de openbare weg. De verplichting vloeit voor uit het feit dat ingeval van letsel en/of schade die volledig gedekt zal zijn voor de benadeelde. De veroorzaker zal dus niet in zijn zak hoeven te gaan. Het is natuurlijk ook heel belangrijk om bij het afsluiten van de verzekering je heel goed te laten informeren over de verschillende mogelijkheden die er zijn.

Wat zijn de verschillende verzekeringsopties?

Een standaard WA verzekering is nu eenmaal verplicht waarbij het ook belangrijk is om te kijken naar de dekking die er geboden wordt. Bij Reaal ben je verzekerd ervan dat die maximaal is. Bovendien is het standaard dat je bij een ongeluk recht hebt op het gratis laten wegslepen van je voertuig, ook al ben jij de veroorzaker. Kies je voor een mini casco verzekering dan ben je ook nog ervan verzekert dat in geval van schade door voornamelijk natuurverschijnselen (bliksem, storm), diefstal en loslopende dieren die ook zal worden vergoed.

Bij een volledige casco dekking wordt de schade altijd vergoed, ook wanneer jij de veroorzaker bent geweest.

Wat maakt een Reaal WA verzekering dan zo bijzonder?

Reaal is niet bepaald pas komen bij kijken in de verzekeringswereld. Het bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en heeft zich in de loop der tijden erop gespecialiseerd om in te kunnen gaan op de wensen van de klant. De aangeboden WA verzekeringen zijn altijd wel voordelig omdat de kortingen als gevolg van schadevrij rijden tot zelfs 80% kunnen oplopen. Voor beginners is er zelfs een premiekorting van 48% welke ook geldt voor zij die jonger zijn dan 24 jaar. Al met al dus zeker wel heel aantrekkelijke voorwaarden om te kiezen voor een Reaal WA verzekering. Vraag ook naar de aantrekkelijke regelingen op het gebied van het afkopen van het eigen risico.

Reaal WA-verzekering
Rate this post

De Reaal WA-verzekering reviews

Deel jouw ervaring over Reaal WA-verzekering

Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Prijs:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Service:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Eindbeoordeling:
Deze ingevoerde waarde is ongeldig
Deze ingevoerde waarde is ongeldig