Rechtsbijstandsverzekering ZZP

De beste rechtsbijstandverzekering als ZZP’er nodig? Ontdek het hier.

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Rechtsbijstandsverzekering ZZP vergelijken

Yezzer

N
Gratis voorstel
N
Kies je gewenste dekking
N
Verzekering voor juridische problemen
N
Kies je dekking

Premie vanaf:

Afhankelijk situatie

 

Ohra

N
Aantrekkelijke premie
N
Incassobijstand als je klant weigert te betalen
N
Verzekering dagelijks op te zeggen
N
Bellen voor juridisch advies

Premie vanaf:

Afhankelijk situatie

 

Unive

N
Juridische preventiedienst
N
Incassoservice
N
Rechtsbijstand bij conflicten
N
Aantrekkelijke premie

Premie vanaf:

Afhankelijk situatie

 

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Wij vergelijken o.a.

Rechtsbijstand ZZP verzekering afsluiten

Kleine ondernemers zijn altijd vrij kwetsbaar en is het afsluiten van de nodige verzekeringen de enige manier om het risico voor een groot deel te verkleinen. Er zijn verschillende soorten verzekeringen van toepassing en hoort de rechtsbijstandverzekering ZZP daar ook bij. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het om een op maat gesneden rechtsbijstandverzekering die vele voordelen met zich meebrengt. Ook als kleine ondernemer heb je namelijk recht op bescherming tegen invloeden van buitenaf en sluit zo een rechtsbijstandverzekering ZZP daar goed op aan.

Onderschat het nut van zo een verzekering niet

Als ZZP’er dien je op elke cent te letten die er wordt uitgegeven, maar is het geenszins de bedoeling om te bezuinigen op het afsluiten van verzekeringen. Daar zal je als bedrijf een aantal van moeten afsluiten (aansprakelijkheidsverzekering, brandverzekering) en heeft men de neiging om het belang van de rechtsbijstandsverzekering over het hoofd te zien. Dat is echter geen verstandig besluit omdat zo een verzekering zijn nut wel zal bewijzen wanneer je te maken krijgt met klanten die hun betalingsverplichtingen niet na willen komen of wanneer jij een ongeluk in het verkeer hebt veroorzaakt.

Dat zijn maar een paar voorbeelden waarbij een standaardverzekering niet in zal komen en je het maar zelf zal moeten “uitvechten” met de andere partij. Dat uitvechten is nu juist de stap waar je best wel wat hulp kan gebruiken omdat het om een juridisch proces zal gaan waar je wel degelijk de nodige kennis voor moet hebben.

Je kunt op elk moment beroep dan op hulp

Wie als ZZP’er aan aansprakelijkheidsverzekering heeft afgesloten zal op elk moment van de dag op hulp kunnen rekenen. Dat is wel een hele geruststelling en weet je in het geval van problemen gelijk wie je het eerst moet bellen. Ook in het buitenland is deze verzekering van toepassing. Als ondernemer ben je immers ook vaak over de grens en kan er ook daar wel wat mis gaan. Met een team van juristen en relevante experts achter jou, zal er altijd wel een oplossing gevonden worden voor geschillen die anders de voortgang van het bedrijf in gevaar zouden brengen.

Het leuke van zo een verzekering is ook, dat er geen torenhoge bedragen aan premie betaald hoeven te worden. stap dus snel naar jouw verzekeraar of bekijk rustig online alle mogelijke opties en sluit daarna zo snel als mogelijk jouw aansprakelijkheidsverzekering af.

Rechtsbijstandverzekering ZZP vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars