Tweede auto verzekeren

U zocht op de term ‘tweede auto verzekeren’. Een groot deel van de verzekeraars kent een zogenaamde ‘tweedegezins-autoregeling’. Dit houdt in dat de verzekeraars bij het verzekeren van een tweede auto dezelfde korting geven als voor uw eerste auto.

Een voorwaarde die hier vaak aan gesteld wordt is dat u geen schuldschade heeft. Een andere voorwaarde voor een tweede auto verzekeren is dat de regelmatige bestuurder van de tweede auto dezelfde persoon is als de eerste autoverzekering, of diens inwonende partner. Dit betekent dat auto’s van kinderen uitgesloten worden voor de ‘tweedegezins-autoregeling’. Bovendien stellen de verzekeraars de eis dat de bestuurders van beide auto’s ouder zijn dan 24 jaar.

In Nederland kunt u kiezen uit verschillende aanbieders voor een tweede auto verzekeren. Wij helpen u graag met het vinden van een verzekeraar die de ‘tweedegezins-autoregeling’ aanbiedt. Zo hebben wij een vergelijkingstool ontwikkelt waarmee u alle verzekeraars in kaart kunt brengen en met elkaar kunt vergelijken. Dit maakt het makkelijker om een autoverzekering te vinden die aan uw behoeften voldoet. Het gebruik van onze vergelijkingstool is volledig gratis en kan door iedereen gebruikt worden.

Tweede auto verzekeren
5 (100%) 21 votes