Univé VERZEKERING

Univé Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een Univé review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of Univé de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

Review 0
wat mensen zeggen.. Beoordeel nu
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Beoordeel nu

 

 

Unive is een verzekeringsmaatschappij die winst maken niet als hoofddoel heeft. Het gevolg hiervan, is dat ze hun klanten goedkopere premies kunnen aanbieden. Het is een netwerk De meeste mensen die hier verzekerd zijn maken al deel uit van de vereniging, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat buitenstaanders niet welkom zijn.

 

 

Univé Aansprakelijkheidsverzekering

Univé is een veelzijdig financieel dienstverlener die jouw belang als klant en persoon altijd centraal stelt. Dit doet Univé door met verzekeringsdiensten, -producten -en oplossingen te komen die geheel af te stemmen zijn op jouw persoonlijke situatie. Voeg daarbij nog eens zeer klantvriendelijke medewerkers en je hebt een betrouwbare en ervaren dienstverlener als partner. Een aansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die uiteraard ook tot het verzekeringsassortiment van Univé behoort. Je kunt deze verzekering op verschillende manieren afsluiten. Het snelst doe je dit online door middel van het doorlopen van een aantal logische opeenvolgende stappen. Wanneer je toch liever persoonlijk contact hebt, dan kun je Univé bellen of langs gaan bij één van de Univékantoren. De AVP van Univé biedt wereldwijde dekking tot een maximaal verzekerd bedrag van €2.500.000,-. Individueel of voor het hele gezin af te sluiten is mogelijk, waarbij huisdieren ook onder de dekking vallen. Een tweede woning is standaard meeverzekerd en verder is ook (tot een bepaald bedrag) schade meeverzekerd die je veroorzaakt tijdens verhuizen van of klussen bij vrienden of familie. Sluit je meer verzekeringen bij deze maatschappij, dan kan jouw korting oplopen tot 10%.

Unive WA-verzekering

Uiteraard biedt een grote verzekeringsmaatschappij als Univé een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering aan in hun assortiment van verzekeringsproducten. De overheid heeft deze verzekering verplicht gesteld wanneer je autobezitter bent. Kortom, rij je auto, dan kun je niet zonder deze verzekering. Net zoals bij alle andere verzekeringsmaatschappijen is dit ook bij Univé de meest eenvoudige autoverzekering. Deze verplichte verzekering staat bij deze verzekeraar in de boeken als “Autoverzekering WA Select”. Het dekt alleen de schade die jij hebt veroorzaakt met de auto. Met schade wordt dan zowel letselschade als schade aan spullen bedoeld. De dekking bij letselschade is maar liefst €5.600.000,- en de dekking bij materiële schade bedraagt €2.500.000,-. Met betrekking tot deze Wettelijk Aansprakelijkheidsverzekering regel je alles zelf online. Je kunt hier ook de Univé-app voor gebruiken, want deze verzekeraar gaat met zijn tijd mee. Alles gaat dus digitaal en mede hierdoor is de premie ronduit scherp te noemen. Deze WA-verzekering is dagelijks op te zeggen. Voor elk jaar dat je schadevrij rijdt krijg je korting op de premie. Deze korting kan oplopen tot maar liefst 80%. Je kunt deze verzekering eenvoudig uitbreiden met een aantal aanvullende dekkingen, zoals bijvoorbeeld pechhulp binnenland. Ook het uitbreiden van deze verzekering doe je online of door de Univé-app te gebruiken.