Univé verzekeringen

Bekijk de verzekeringen van Univé.

Alle Univé verzekeringen

Univé Autoverzekering

N
Verplichte WA
N
Ook WA+ & Allrisk mogelijk
N
Online afsluitbaar
N
Extra dekking mogelijk

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Univé Aansprakelijkheidsverzekering

N
Schade aan anderen
N
Voor het hele gezin
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Univé inboedelverzekering

N
Spullen in huis & tuin
N
Diefstal en inbraak
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Univé Rechtsbijstandverzekering

N
Geschikt voor particulieren
N
Verzekerd voor advies & hulp
N
Grotere kans op schadevergoeding
N
Premie op maat

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Univé Dierenverzekering

N
Katten & honden
N
Huisdieren zorgverzekering
N
Schade aan andere
N
Alle rassen mogelijk

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Univé overlijdensrisicoverzekering

N
Kans op uitkering na overlijden
N
Laat je familie goed achter
N
Eenvoudig online
N
Premie op maat

Premie vanaf:

Online berekenen 

Univé Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een Univé review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of Univé de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

Review 0
wat mensen zeggen.. Beoordeel nu
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Beoordeel nu

 

 

Unive is een verzekeringsmaatschappij die winst maken niet als hoofddoel heeft. Het gevolg hiervan, is dat ze hun klanten goedkopere premies kunnen aanbieden. Het is een netwerk De meeste mensen die hier verzekerd zijn maken al deel uit van de vereniging, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat buitenstaanders niet welkom zijn.

 

 

Univé Aansprakelijkheidsverzekering

Univé is een veelzijdig financieel dienstverlener die jouw belang als klant en persoon altijd centraal stelt. Dit doet Univé door met verzekeringsdiensten, -producten -en oplossingen te komen die geheel af te stemmen zijn op jouw persoonlijke situatie. Voeg daarbij nog eens zeer klantvriendelijke medewerkers en je hebt een betrouwbare en ervaren dienstverlener als partner. Een aansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die uiteraard ook tot het verzekeringsassortiment van Univé behoort. Je kunt deze verzekering op verschillende manieren afsluiten. Het snelst doe je dit online door middel van het doorlopen van een aantal logische opeenvolgende stappen. Wanneer je toch liever persoonlijk contact hebt, dan kun je Univé bellen of langs gaan bij één van de Univékantoren. De AVP van Univé biedt wereldwijde dekking tot een maximaal verzekerd bedrag van €2.500.000,-. Individueel of voor het hele gezin af te sluiten is mogelijk, waarbij huisdieren ook onder de dekking vallen. Een tweede woning is standaard meeverzekerd en verder is ook (tot een bepaald bedrag) schade meeverzekerd die je veroorzaakt tijdens verhuizen van of klussen bij vrienden of familie. Sluit je meer verzekeringen bij deze maatschappij, dan kan jouw korting oplopen tot 10%.

Unive WA-verzekering

Uiteraard biedt een grote verzekeringsmaatschappij als Univé een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering aan in hun assortiment van verzekeringsproducten. De overheid heeft deze verzekering verplicht gesteld wanneer je autobezitter bent. Kortom, rij je auto, dan kun je niet zonder deze verzekering. Net zoals bij alle andere verzekeringsmaatschappijen is dit ook bij Univé de meest eenvoudige autoverzekering. Deze verplichte verzekering staat bij deze verzekeraar in de boeken als “Autoverzekering WA Select”. Het dekt alleen de schade die jij hebt veroorzaakt met de auto. Met schade wordt dan zowel letselschade als schade aan spullen bedoeld. De dekking bij letselschade is maar liefst €5.600.000,- en de dekking bij materiële schade bedraagt €2.500.000,-. Met betrekking tot deze Wettelijk Aansprakelijkheidsverzekering regel je alles zelf online. Je kunt hier ook de Univé-app voor gebruiken, want deze verzekeraar gaat met zijn tijd mee. Alles gaat dus digitaal en mede hierdoor is de premie ronduit scherp te noemen. Deze WA-verzekering is dagelijks op te zeggen. Voor elk jaar dat je schadevrij rijdt krijg je korting op de premie. Deze korting kan oplopen tot maar liefst 80%. Je kunt deze verzekering eenvoudig uitbreiden met een aantal aanvullende dekkingen, zoals bijvoorbeeld pechhulp binnenland. Ook het uitbreiden van deze verzekering doe je online of door de Univé-app te gebruiken.

Veelgestelde vragen

Univé inloggen - Waar kan dit?

Voor bestaande of nieuwe klanten die willen inloggen op het portaal, kunnen dat doen via de volgende link: https://www.unive.nl/mijnunivezorg/inloggen

Als je je Univé inloggen gegevens vergeten bent, kun je ze opvragen met het gebruikte email adres.

Univé schade melden

Wil je bij Univé schaden melden? Dit is vaak online mogelijk. Login op je account of neem contact op met de helpdesk van Univé om direct schade te melden.

Wat zijn de Univé vergoedingen?

Afhankelijk van de type verzekering en de eigenrisico die je hebt afgesloten kunnen de Univé vergoedingen worden vast gesteld. Dit valt ook terug te lezen in de polisvoorwaarden die je hebt ontvangen bij het afsluiten.

Univé contact gegevens

Wil je contact opnemen met de Univé klantenservice? Dat is mogelijk via de volgende kanalen:

Univé Telefoonnummer:  0592 349 345 (ma-vr 08:30 – 21:00 en za 08:30 – 17:00 uur).

Univé Bellen kan dagelijks ook is het mogelijk om via de app schade te melden.

 

Verzekeren via Univé

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars

Alternatieve opties