WA verzekering dekking

U zocht op de term ‘WA verzekering dekking’. Iedereen is wettelijk verplicht om minimaal een WA-verzekering af te sluiten wanneer het met de auto de openbare weg op wilt.

Naast de WA verzekering kunt u kiezen uit uitgebreidere varianten, zoals bijvoorbeeld de allrisk autoverzekering. De WA verzekering dekking heeft betrekking op schade die u met uw auto heeft toegebracht aan personen of eigendommen. Een WA verzekering biedt dus in geen enkel geval dekking voor uw eigen auto. Het eigen risico WA verzekering hangt af van uw verzekering, uw leeftijd, aantal jaar auto ervaring en aantal schadevrije jaren.

Het vinden van een geschikte WA verzekering kan een behoorlijke opgave zijn. Het internet staat vol met informatie en u weet zo gauw niet waar u het moet zoeken. Daarom hebben wij een vergelijkingstool ontwikkeld die u kunt gebruiken om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Daarnaast heeft u per aanbieder inzicht in de WA verzekering dekking en het eigen risico WA verzekering. Het gebruik van onze vergelijkingstool is eenvoudig, gratis en bespaart u een hoop euro’s op jaarbasis.