Algemene voorwaarden

Aansprakelijkheidsverzekering.com
We doen onze uiterste best om u als bezoeker te helpen bij het vergelijken van diverse aansprakelijkheidsverzekeringen. Aansprakelijkheidsverzekering.com verwijst gebruikers naar de websites van de aanbieders van aansprakelijkheidsverzekeringen. Zelf bieden wij geen aansprakelijkheidsverzekeringen aan. Alle content op Aansprakelijkheidsverzekering.com is eigendom van Aansprakelijkheidsverzekering.com. Zonder nadrukkelijke toestemming is het niet toegestaan om content van de website te gebruiken voor publicatie in welke vorm dan ook.

Reviews
Aansprakelijkheidsverzekering.com aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect door de website ontstaat. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor content (waaronder reacties en ervaringen) die door bezoekers op onze website worden geplaatst. Wij kunnen geen garanties afgeven rond zaken als de dekkingen, eigen risico’s en premies van de verzekeringen. Deze ontvangen wij van de organisaties zelf en proberen wij zo accuraat mogelijk te houden.

De Algemene Voorwaarden
Indien u gebruikt maakt van Aansprakelijkheidsverzekering.com gaat u daarmee ook akkoord met de geldende algemene voorwaarden. Alle informatie is onder voorbehoud en kan op ieder moment wijzigen. Deze algemene voorwaarden kunnen op elk moment wijzigen, waardoor de oude algemene voorwaarden vervallen en de nieuwe algemene voorwaarden direct actief zullen zijn.