Arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP

Ontdek de beste en goedkoopste arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP verzekering.

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP vergelijken

Yezzer

N
Vele verzekeringen vergelijken
N
Geheel vrijblijvend
N
Verzekerd bedrag kiezen
N
Dekking zelf beperken

Premie vanaf:

Bereken het

 

N
Zelf samenstellen
N
Eerste 3 jaar korting op premie
N
Beroep goed verzekeren
N
Met of zonder advies samenstellen

Premie vanaf:

Bereken het

 

N
Verzeker jezelf van inkomen bij arbeidsongeschiktheid
N
Lage afsluitkosten van € 149,-
N
Vrijblijvend contact met een inkomensspecialist
N
Persoonlijke hulp bij re-integratie

Premie vanaf:

Bereken het

 

Wij vergelijken onder andere

Aegon
centraal beheer logo

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Op zoek naar een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) als ZZP’er? Vergelijk hier de beste opties van verzekeraars voor ZZP’ers. Een arbeidsongeschiktverzekering ZZP kan namelijk van groot belang zijn als ondernemer.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP vergelijken

Zelfstandige ondernemers vormen een substantieel deel van het bedrijfsleven en lopen ook zij het risico om tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden arbeidsongeschikt te raken. De werkdruk is voor deze groep ondernemers vaak het hoogste omdat ze nu eenmaal geen beroep kunnen doen op hulp van andere werknemers en komt elke tegenslag wel zwaar aan. Om zich in te dekken voor onverwachte gebeurtenissen, is het afsluiten van de nodige verzekeringen dus wel noodzakelijk. Daarom is een arbeidsongeschiktheidsverzekering zzp vergelijken een echte aanrader om de voordeligste verzekering te kunnen vinden voor jou als ZZP’er. Hiermee weet je direct wat de gemiddelde kosten arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP’er zijn.

Voordelen arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ZZP’ers (of: AOV ZZP)

Niet alleen in gevallen waarbij de verzekerde arbeidsongeschikt wordt verklaard, zal men een beroep kunnen doen op de ZZP AOV . Een belangrijk aspect waar een ieder voordeel aan heeft, is een goede bedrijfsvoering die als doel heeft om te voorkomen dat men arbeidsongeschikt zal raken. Vooral ZZP’ers kunnen op dat gebied wel wat begeleiding gebruiken en is de verzekeraar altijd daartoe bereidt. De bedrijfsvoering wordt er niet alleen veiliger op, maar ook efficiënter. Meer winst dus en vallen de kosten voor het afsluiten van de premie dus helemaal in het niet. De ruime ervaring van de verzekeraar betekent dat er altijd een op maat gesneden advies uitgebracht zal worden en hoeven er daarom ook nooit grote aanpassingen te worden verricht.

Advies en ook de broodnodige begeleiding wordt ook gegeven na het arbeidsongeschikt verklaren en moet dit punt niet al te licht worden opgevat. Als zelfstandige kan het zwaar aankomen wanneer je niet meer in staat bent om voorgang te geven aan de werkzaamheden. Bij het uitblijven van een begeleiding in deze zware periode kan er op een gegeven moment sprake zijn van psychologische problemen die het leven van zo een persoon wel zwaar zullen aantasten. De verzekering weet er alles van en blijft het daarom ook nooit bij een financiële vergoeding alleen. Er wordt ook hulp geboden om samen te kijken naar mogelijkheden om het bedrijf toch nog draaiende te houden.

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen ZZP’ers

Niet elke onderneming is nu hetzelfde en zou het niet eerlijk zijn om maar een soort verzekering aan te bieden. Door verschillende pakketten aan te bieden, kan men er eentje uitkiezen welke het best bij het bedrijf past. Zo kan men gaan voor de laagste premie of juist eentje met een uitgebreide dekking. Over het algemeen krijgt men een uitkering voor een aantal jaren en kan men zich ondertussen (op kosten van de verzekeraar) laten omscholen.

Een heel aantrekkelijke optie dus waarbij men nog altijd zal kunnen voldoen aan alle financiële verplichtingen en tegelijk ook aan zichzelf werkt om de arbeidsmarkt weer te betreden. Dit steuntje in de rug is precies wat met een ZZP arbeidsongeschiktheidsverzekering wordt beoogd.

Kosten arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP

Het meest uitgebreid zijn de pakketten die een uitkering garanderen tot aan het wettelijk gestelde pensioen gerechtigde leeftijd. Zo kan men in gevallen dat er geen terugkeer meer mogelijk is toch nog ervan verzekerd zijn dat men elke maand wel een financiële tegemoetkoming zal krijgen. De hoogte van het uit te keren bedrag dient wel van te voren vastgelegd te worden. Dat hangt weer helemaal af van de omzet van zo een bedrijf en wat het inkomen aan het eind van de maand bedroeg. Gangbaar is wel dat men niet de volle 100% zal ontvangen van het oud inkomen, maar kan de uitkering tot wel 90% bedragen. Als je daar nog eens optelt dat overige kosten zoals voor het begeleiden ook voor rekening komen van de verzekering, dan is zo een zzp arbeidsongeschiktheidsverzekering dus een echte aanrader. De arbeidsongeschiktheidsverzekering zzp kosten bedragen ook altijd een redelijk bedrag omdat de premie berekend wordt aan de hand van de omzet en de aard van de bedrijfswerkzaamheden.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering zelfstandige

Het mag dus nooit als een “ver van mijn bed” geval beschouwd worden, zo’n ZZP’er arbeidsongeschiktheidsverzekering. En kan dat een ieder overkomen. Om er niet onvoorbereid voor te staan, zal een verzekering wel de juiste uitkomst bieden en is er voor ZZP’ers mogelijk uit verschillende pakketten te kiezen. De uitgebreidste zullen een uitkering voor een aantal jaren opleveren waarbij er naast de nodige begeleiding op medisch gebied ook nog voor bijscholing betaald zal worden door de verzekeraar.

Ben je in loondienst, maar wil je je graag extra verzekeren in het geval je arbeidsongeschikt raakt? Bekijk dan eens de arbeidsongeschikheidsverzekeringen voor particulieren.

AOV ZZP vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars