Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Wij helpen met een arbeidsongeschiktheidsverzekering vinden in 2019. Een AOV vergelijken doe je hier.

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Opzegbaar

Dagelijks

Korting op premie

Eerste 3 jaar

Maandelijkse prijs

€ Bereken zelf

Ruime keuzes in risico

 Uitstekende voorwaarden

Al verzekerd bij 25% ongeschikt

Arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken

Aansprakelijkheidsverzekering

De aansprakelijkheidsverzekering zorgt dat je gedekt bent voor schade welke je bij anderen veroorzaakt. Dit voorkomt problemen achteraf.

Aansprakelijkheidsverzekering ZZP

De aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers. Bescherm jezelf als ZZP’er tegen schade welke aangerecht kan worden door je toedoen.

Inboedelverzekering

De inboedelverzekering is de verzekering voor je huis. Hiermee bescherm je alle zaken die tot je huishouden en woning behoren.

Rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandverzekering is de verzekering welke juridische kosten, proceskosten en andere kosten welke hier bij komen kijken dekt.

Woonverzekering

De woonverzekering dekt alles in- en rondom je woning. Handig voor als je kinderen thuis hebt of dure goederen in je huis hebt staan.

Opstalverzekering

De opstalverzekering is de verzekering welke alle schade aan de opstal dekt. Denk hierbij aan garage, schuur, pand etc.

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tools kan je zelf filteren op criteria.

Professioneel

Wij vergelijken 15+ verzekeraars onafhankelijk. Jij kiest wat het beste aansluit.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten

Op de werkvloer staat men bloot aan een aantal gevaren en staat men er staat men vaak niet bij stil hoe groot de kans er niet is om tijdens een ongeval arbeidsongeschikt te raken. Niet alleen een ongeval, maar ook andere factoren die langzaam maar zeker hun invloed hebben op niet alleen het lichaam, maar ook mentaal schade aanrichten, zijn er de oorzaak van dat men na verloop van tijd niet meer in staat is werkzaamheden uit te voeren. Gelukkig kan dit opgevangen worden, namelijk door het afsluiten van een AOV verzekering. Op deze pagina vindt je daarom informatie van arbeidsongeschiktheidsverzekeraars en en kan je daarom filteren en vergelijken om de beste AOV verzekering vergelijken welke aansluit bij jouw wensen.

Arbeidsongeschikt gebeurd veel

Er zijn altijd beroepen zijn die veel vragen van de uitvoerders, zowel mentaal als fysiek. Op lange termijn zullen de gevolgen niet uitblijven en kan zo een persoon niet meer voor de volle 100% zijn of haar taak blijven uitvoeren. Er wordt in zulke gevallen wel uitgekeken naar een alternatieve taak, maar is er lang niet altijd zo een optie te vinden. Naar huis sturen zonder een salaris is er in deze moderne tijd niet bij en zou het voor de werkgever wel niet prettig uitkomen om zo een werknemer door te blijven betalen zonder daar iets voor terug te krijgen. Om dit soort van gevallen te vermijden kan er een arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten worden. Die zal, na evaluatie, de compensatie van zo een werknemer op zich nemen en hoeft het bedrijf dus geen bijdrage meer te leveren. Belangrijk is het wel dat de verzekering afgesloten is en men wel conform de voorwaarden te werk is gegaan. De kosten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering zijn altijd een weerspiegeling van de bedrijfsactiviteiten en de omzet waardoor de premie voor een ieder betaalbaar is.

Ongevallen gebeuren veel

Bij een ongeval waarbij men niet meer in staat is om verder deel te nemen aan het arbeidsproces, zal ook door de arbeidsongeschiktheidsverzekering tot compensatie worden overgegaan in de meeste gevallen. Alleen ongevallen die plaats vinden binnen de invloedssfeer van de werkzaamheden die zo een bedrijf uitvoert vallen hieronder. Een incident thuis of na het werk zal dus niet vallen onder deze verzekering. Bij letsels door werknemers onderling zijn veroorzaakt en permanente schade hebben veroorzaakt, zal de verzekering dus wel inkomen. Een verzekering welke meer biedt voor specifiek ongevallen, is de ongevallenverzekering.

“Erg tevreden, eenvoudige vergelijking voor mij als particulier, dit heeft me veel bespaart op de inboedel verzekering. Ik heb zo binnen twee minuten de beste verzekering voor de inboedel kunnen vinden”

Dany

” Dankzij de vergelijker snel de juiste verzekeraar gevonden voor mijn huis en gezinssamenstelling! Fijn om goed verzekerd te zijn ”

Rosaline

ZZP'er

“Door de bomen zag ik het bos niet meer, maar deze handige inboedelverzekering vergelijking heeft me goed geholpen. Inboedelverzekeringen vergelijken is erg eenvoudig zo.”

Moniek

AOV vergelijken

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV verzekering) afsluiten is vaak ook nog verplicht wanneer het bedrijf ingeschreven is bij verschillende vakorganisaties en wordt dat ook nog van de arbeidersbonden geëist. Het mes snijdt bij zo een verzekering altijd aan twee kanten omdat zowel het bedrijf alsook de werknemers zo de garantie hebben op een vlotte afhandeling in het geval van arbeidsongeschiktheid (AOV). Ook zijn de voorwaarden duidelijk weergegeven en weet men dus gelijk waar men aan toe is. Deze mate van zekerheid komt de arbeidsrust zeker ten goede en geldt dat ook voor de motivatie. Men zal zich immers wel extra inzetten wanneer het duidelijk is dat men ook na een ongeval of andere vorm van incident toch nog op een uitkering kan rekenen.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen

Niet alleen bedrijven met meerdere werknemers, maar ook kleine zelfstandigen mogen zo een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten. Ook zij lopen namelijk het risico om arbeidsongeschikt te worden verklaard en is het financieel risico voor deze groep wel bijzonder groot. Ze kunnen namelijk geen beroep doen op hun werkgever en zal de verzekering de enige partij zijn die dat wel zal doen.  daartoe moet zo een zelfstandige dan wel eerst een arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP hebben afgesloten. De dekking omvat altijd wel meer dan een maandelijkse uitkering alleen en wordt er ook voor omscholing voor het uit kan voeren van een ander beroep gezorgd. Het blijft namelijk nog altijd de bedoeling dat men na verloop van tijd toch weer deel zal kunnen nemen op de arbeidsmarkt. Natuurlijk zullen er altijd wel gevallen zijn waarbij dat niet mogelijk zal zijn en zal de uitkering van kracht blijven.

Om er zeker van te zijn dat de voordeligste premie wordt betaald, zal arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken zeker niet mogen ontbreken. De dekkingsvoorwaarden en het pakket dat past bij zo een bedrijf zullen daarbij doorslaggevend moeten zijn. Ook de mogelijkheden welke er geboden worden om te worden omgeschoold en begeleiding na een ongeval, zullen van invloed zijn op de keuze.

Laatste Blogs

Wordt autoruitschade vergoed door de verzekering?

Autoruitschade is iets waar jaarlijks veel automobilisten mee te maken krijgen. Een steentje kan al genoeg zijn om een ster of scheur in de ruit te veroorzaken, zeker wanneer het op hoge snelheid gebeurt. Vaak worden de kosten voor ruitreparatie of ruitvervanging naar...

Is allrisk-autoverzekering altijd verstandig?

In Nederland en overigens in alle Europese landen geldt dat eigenaren van een auto deze verplicht moeten verzekeren met een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA). Met een WA-autoverzekering is een slachtoffer altijd gegarandeerd dat schade uitgekeerd wordt....

Is een cyberverzekering nuttig?

Er worden steeds vaker cyberverzekeringen afgesloten die een oplossing bieden voor de schade die cybercriminelen aanrichten. Cybercriminelen kunnen aan de haal gaan met gevoelige informatie of zelfs een heel bedrijf lamleggen. Ook particulieren lopen het risico om...

Wat is een AOV Verzekering?

Een AOV verzekering dekt  je tegen arbeidsongeschiktheid zijn. Het zorgt ervoor dat je toch een inkomen hebt als je niet meer kan werken. 

Voor wie is een arbeidontgeschiktheidsverzekering?
  • Directeur-grootaandeelhouders (DGA’s)
  • Zelfstandigen zonder personeel (ZZP’ers)
  • Vrije beroepsbeoefenaren
Is de premie van de AOV fiscaal aftrekbaar?

Ja, deze is aftrekbaar voor de IB belasting. 

Waar wordt de AOV Verzekering het meest voor gebruikt?

Uit onderzoek blijkt dat het de verzekering het meest wordt gebruikt bij ongevallen en verwondingen tijdens het werk, waardoor werk niet meer of tijdelijk niet meer mogelijk is.

Contact

Vragen en of opmerkingen? Wij helpen je graag. Wij geven geen financieel advies. Aansprakelijkheidsverzekering.com bezit niet over een AFM vergunning. Bij ons kan je het beste een arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken en meer informatie hierover vinden. Bij de betreffende verzekeraar kan je het afsluiten.

info@aansprakelijkheidsverzekering.com

Heel Nederland gedekt

24/7 Support