Ongevallenverzekering

Ontdek de beste ongevallenverzekeringen.

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Ongevallenverzekering vergelijken

Inshared

N
Aantrekkelijke premie
N
Hypotheek aflossen
N
Duidelijke informatie
N
Slechts paar euro per maand

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Aegon

N
Aantrekkelijke premie
N
Zelfs je ingangdatum bepalen
N
30 dagen bedenktijd
N
Klantgerichte verzekeraar

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Aegon

N
Aantrekkelijke premie
N
Eenmalige uitkering na overlijden aan uw nabestaanden
N
Eenvoudig online te regelen
N
Vanaf enkele euro's p/m

Premie vanaf:

Afhankelijk bedrijf

 

Wij vergelijken o.a.

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Ongevallenverzekering afsluiten

Het betrokken raken bij een ongeval heeft niemand in handen en is het een voorval waar je wel op voorbereidt wilt zijn. dat kan wel in de vorm van een ongevallenverzekering en zorgt die ervoor dat het leed, vooral op financieel vlak, enorm wordt verzacht. Men staat er vaak niet bij stil dat de kosten voor zelfs een klein ongeval flink op zullen lopen. Dat zal alles bekostig je zelf wanneer de verzekering niet afgesloten is of zullen de personen om jouw heen dat moeten doen. Als gekeken wordt naar de kosten verbonden aan het afsluiten van zo een verzekering, dan is het al snel de moeite waard.

Ook een verzekering voor de “gewone” burger

Verzekeringen afsluiten is nu wel eenmaal iets waar niemand onderuit komt: voor de auto of woning. Echter kan ook op persoonlijk vlak de ongevallenverzekering afgesloten worden en is dit daadwerkelijk een verzekering die betrekking heeft op degene die het afgesloten heeft. Een ongevallenverzekering zorgt ervoor dat er een vast bedrag uitgekeerd wordt in het geval van een ongeluk of zelfs de dood. De premiebedragen zijn zodanig vastgesteld dat het binnen het bereik van een ieder valt. Dat is nu ook juist de bedoeling van een ongevallenverzekering en moet het ervoor zorgdragen dat een ieder in staat moet zijn zichzelf te beschermen tegen zo een financiële tegenvaller als gevolg van een ongeval.

De uitgekeerde bedragen zijn van te voren aangegeven

Een belangrijk aspect van de ongevallenverzekering is dat de bedragen die uitgekeerd zullen worden van te voren aangegeven zijn in de polis. Er bestaat dus geen twijfel daarover en helpt dat een aardig handje mee bij het ongevallenverzekering vergelijken. Naast de dekkingsbedragen voor verschillende ongevallen of het overlijden, zal bij het vergelijken ook gekeken moeten worden naar de overige personen die er vallen onder de verzekering. De verzekering mag namelijk ook uitgebreid worden met elk lid in het gezin en vallen op zo een manier alle gezinsleden onder een beschermende paraplu. Op de vraag: wat is een ongevallenverzekering?, zal er dus beantwoordt moeten worden dat het om een veelomvattende verzekering gaat op het gebied van schadeuitkering in het geval van een ongeval of overlijden waarbij er ook meerdere personen tegelijk meeverzekerd mogen worden.

Een collectieve ongevallenverzekering afsluiten is ook mogelijk

Omdat er naast het gezin nog meerdere groepen zijn die graag gezamenlijk zo een verzekering af willen sluiten wordt er de mogelijkheid geboden om een collectieve ongevallenverzekering af te sluiten. Dat komt voordeliger uit op het gebied van de premiebetaling, maar kunnen de voorwaarden ook op maat vastgesteld worden. zo een collectieve ongevallenverzekering is vooral binnen het bedrijfsleven populair en wordt het ook nog beschouwd als een maatschappelijke verplichting naar de werknemers toe.

Veelgestelde ongevallenverzekering vragen

Wat is een ongevallenverzekering?

De definitie van een ongevallenverzekering in Nederland, is een verzekering die het doel heeft een uitkering te verstrekken wanneer een verzekerde een ongeval overkomt. De ongevallen verzekering uitkering wordt verstrekt worden voor bijvoorbeeld een ziekenhuisopname, een blijvende invaliditeit of in geval van overlijden.

De ongevallen verzekering is niet alleen geldig voor jezelf, je kunt ook andere personen met zo een verzekering meeverzekeren. Je kunt hier verschillende gezinssituaties in verzekeren. Wanneer je alleenstaand bent kun je kiezen een persoonlijke ongevallenverzekering af te sluiten.

Wat dekt een ongevallenverzekering?

De dekking ongevallenverzekering bestaat over het algemeen in 4 verschillende rubrieken. Deze zijn als volgt:

  • Overlijden als gevolg van een ongeval
  • Blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval
  • Tijdelijke arbeidsongeschiktheid als gevolg van een ongeval
  • Kosten van een geneeskundige behandeling als gevolg van een ongeval

Sommige verzekeraars bieden de mogelijk om aanvullend ook tandartskosten als gevolg van een ongeval mee te verzekeren. De voornaamste rubrieken van de ongevallenverzekering dekking zijn A en B. Bij het overlijden als gevolg van een ongeval, keert de verzekeringsmaatschappij altijd uit.

LET OP:

De ongevallenverzekering dekking kan per verzekeraar verschillen, bekijk daarom goed de voorwaarden goed alvorens u besluit zo een ongevallenverzekering af te sluiten.

Wanneer ongevallenverzekering afsluiten?

Een ongeval komt altijd onverwacht en brengt over het algemeen veel leed met zich mee. Naast het leed waar u mee te maken krijgt, krijgt u ook te maken met extra kosten. Om deze kosten te dekken, kunt u een ongevallenverzekering afsluiten. Bij blijvende invaliditeit wordt dan bijvoorbeeld een eenmalige uitkering aan u gedaan. Met deze eenmalige uitkering kunt u dan een deel van de extra gemaakte kosten die de blijvende invaliditeit met zich meebrengt opvangen.

Het afsluiten ongevallenverzekering is voor iedereen aan te raden om af te sluiten. Ook wanneer u door een ongeval komt te overlijden door een ongeval, dan wordt er een bedrag uitgekeerd aan uw nabestaanden.

Wat kost een ongevallenverzekering?

In Nederland is een ongevallenverzekering geen verplicht af te sluiten verzekering. De premie ongevallenverzekering kan om die reden daarom per verzekeraar erg verschillen. Ook op het gebied van de voorwaarden en dekkingen zitten er enorme verschillen per verzekeraar. Om die reden raden wij iedereen aan alvorens een ongevallenverzekering af te sluiten, de verschillende verzekeraars die deze verzekering aanbieden met elkaar te vergelijken.

Het is dus lastig om te zeggen wat de precieze ongevallenverzekering kosten gaan zijn, omdat deze per verzekeraar erg verschillen.

Ongevallenverzekering vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars