Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

De beste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB verzekering) nodig? Ontdek het hier.

N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken

N
Al vanaf 2 tientjes per maand
N
Schade vanuit uw bedrijf aan andere
N
Tot 20 medewerkers mogelijk
M
Verzekering is niet verplicht

Premie vanaf:

Bereken zelf

 

N
Schade aan anderen of hun spullen
N
Schade snel afgehandeld
N
Online afsluitbaar
M
Alleen voor ZZP'ers

Premie vanaf:

Bereken zelf

 

Unive

N
Schade aan anderen
N
Online afsluitbaar
N
Premie volledig op maat
M
Alleen voor ZZP'ers

Premie vanaf:

Bereken zelf

 

Wij vergelijken o.a.

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven

Dit zijn niet alleen de activa en de liquide middelen, maar ook de verzekeringen die het mogelijk maken om zonder zorgen het bedrijf draaiende te houden. Wat denk je bijvoorbeeld van je bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken? De meeste ondernemers kiezen inderhaast een verzekering maar vergeten hoe belangrijk het is om een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te vergelijken, drukte en werk gaan immers voor. Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (avb verzekering) is namelijk van cruciaal belang in vele branches. Je wilt risico’s en toekomstige problemen vermijden en dat kan hiermee. Wees gedekt.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken bespaart geld

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (avb) vergelijken bespaart de gemiddelde ondernemer echter veel geld en dan hebben we het niet alleen over de maandelijkse premie die betaald moet worden. Een bedrijf groeit in de meeste gevallen snel en als ondernemer sta je hier middenin. Je realiseert je in de meeste gevallen niet hoe snel de groei gaat en dat je in feite alle verzekeringen ontgroeit bent. Het is onvoorstelbaar hoeveel ondernemers er pas bij inbraak of brand achter komen dat zij de verzekeringen nooit vernieuwd of vergeleken hebben sinds de opening van de zaak.

AVB verzekering vergelijken

Door een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering te vergelijken kan er veel geld bespaard worden zodra er inderdaad gebruik gemaakt dient te worden van de verzekering. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken kan zonder al teveel tijd te verliezen, omdat hier goede websites voor opgezet zijn. Let bij het vergelijken op de elementen die het meest belangrijk zijn voor jou en de onderneming. Wie is er bijvoorbeeld verzekerd, wat zijn de gevallen waarin de verzekeraar niet betaalt en hoe hoog is het eigen risico eigenlijk? Allemaal elementen die het verschil kunnen maken bij het bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken proces. Het kost niet veel tijd en kan je als ondernemer veel geld opleveren. Gedekt zijn tegen bedrijfsaansprakelijkheid is tegenwoordig erg belangrijk voor elk middel groot bedrijf.

Bedrijven dienen bij het uitvoeren van hun werkzaamheden altijd wel de grootste voorzichtigheid betrachten om geen schade te veroorzaken aan have en goed van hun klanten. Een fout is nu eenmaal menselijk en kan het ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch voorvallen dat er zich incidenten voordoen welke leiden tot een forse schadeclaim. Dat kan je als bedrijf niet gebruiken en is het leuk wanneer je op zulke momenten terug kan vallen op de verzekering.

Financiële gevolgen bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Verzekeringen zijn er nu om in bijzondere gevallen altijd de financiële gevolgen tot een minimum te beperken en zo ervoor te zorgen dat de verzekerde er niet “bekaaid” van af zal komen. Aansprakelijkheidsverzekeringen m.u.v. de WA-verzekering, zijn allemaal vrijwillig af te sluiten en kunnen de voorwaarden daarom ook op maat opgesteld worden. Voor bedrijven is dat een welkom omdat de bedrijfsstructuur altijd verschillend is. De hoogte van de premie is ook hier van afhankelijk en dient er daarvoor eerst goed een vergelijking gemaakt te worden. Dat kan je alleen doen met de juiste bedrijfsgegevens op zak. Dat zal je misschien wel vreemd in de oren klinken, maar gebeurt het maar al te vaak dat men door de jaren heen vergeten is bij te houden wat er zich precies afspeelt binnen het bedrijf. Denk maar aan personeel dat erbij gekomen is of uitbreidingen van het bedrijfspand.

Geen bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering nodig maar een particuliere aansprakelijkheidsverzekering? Dan kan je terecht op de homepage van Aansprakelijkheidsverzekering.com, hier vindt je de beste opties voor een avp verzekering. Je vindt hier meer dan tien verzekeraars welke je kan vergelijken op:

  • Gezinssamenstelling
  • Prijs/premie
  • Verzekerd bedrag
  • Eigen risico

Door te selecteren op jouw wensen en te kiezen voor de beste prijs, kun je de goedkoopste particuliere aansprakelijkheidsverzekering vinden op deze website.

Enkele branches waar een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van groot belang kan zijn:

  • ICT
  • Advocaat
  • Makelaardij
  • Financiële markt

WA verzekering bedrijf

Je hebt dus in feite drie verschillende soorten aansprakelijkheidsverzekeringen, de algemene particuliere aansprakelijkheidsverzekering, aansprakelijkheidsverzekering ZZP en de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. De WA verzekering is de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Zorg dat je in alle gevallen goed gedekt bent.

Vergelijk altijd de premie bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Er zijn dus wel een groot aantal factoren die van invloed zullen zijn op de hoogte van de premie en kan de premie daarom ook anders uitvallen bij verschillende verzekeraars. Een vergelijking loont behalve op het gebied van de premies ook nog op het gebied van de dekking. Een lage premie met een dekkingsbedrag per geval dat aan de lage kant ligt, zal wel nare consequenties met zich meebrengen wanneer er schadeclaims worden ingediend. Ook het eigenrisico van deze type verzekering is geen factor die je niet over het hoofd moet zien bij het vergelijken. Per geval kan dat aardig oplopen en bekijk je dus altijd de mogelijkheid om het eigen risico af te kopen. Dat betekent gewoonlijk een hoger premiebedrag, maar ben je er ook verzekerd van dat er in geen geval bijkomende kosten zullen zijn in geval van een ongeval.

Het vergelijken van de verschillende premies is trouwens nog nooit zo eenvoudig geweest en kan je gerust een kijkje nemen op de tal van vergelijkingswebsites. De online berekende premiebedragen kunnen soms wel aan verandering onderhevig zijn wanneer je er persoonlijk langsloopt en in detail de bedrijfsgegevens verstrekt, maar zijn de verschillen nooit groot.

Bekijk bij dezelfde verzekeraar ook de optie om een rechtsbijstandsverzekering af te sluiten. Dat komt zeker van te pas in gevallen waarbij er schadeclaims ingediend zullen worden en is een combinatie van beide verzekeringen (rechts- en bedrijfsaansprakelijkheid) de meest gangbare methode om in alle gevallen op steun te mogen rekenen.

Vergelijken van een bedrijfsverzekering dient dus op basis van een aantal criteria te gebeuren en dien je daarbij nooit uit het oog te verliezen wat het doel voor het afsluiten van zo een verzekering nu eenmaal is: het bedrijf zo veel als mogelijk in te dekken voor het moeten betalen van veroorzaakte schade(s). Het dekkingsbedrag per geval en het eigen risico zullen dus de rode draad moeten zijn bij het maken van de vergelijking, maar neem je natuurlijk ook de hoogte van de premie mee.

Veelgestelde vragen

Wat is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt schade veroorzaakt tijdens het werken, waardoor het van groot belang is voor vele bedrijven.

Wat is de beste bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Diverse bedrijfsverzekeraar bieden deze type verzekering aan, het zijn er niet zoveel als particuliere aansprakelijkheidsverzekeringen. Elke verzekeraar heeft andere voorwaarden en andere premies, waardoor het belangrijk is goed te kijken wat je nodig hebt.

Wat zijn de kosten voor een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Deze verschillen per bedrijfsverzekeraar, het is daarom belangrijk de kosten te vergelijken.

Wat zijn de maandelijkse premies?

Dit verschilt per bedrijfsaansprakelijkheid verzekeraar. Vergelijk daarom verschillende partijen.

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken en afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars