Centraal Beheer Achmea verzekeringen

Bekijk de verzekeringen van Centraal beheer Achmea.

Alle Centraal Beheer verzekeringen

Centraal Beheer Autoverzekering

N
Verplichte WA
N
Ook WA+ & Allrisk mogelijk
N
Online afsluitbaar
N
Extra dekking mogelijk

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering

N
Schade aan anderen
N
Voor het hele gezin
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Centraal beheer inboedelverzekering

N
Spullen in huis & tuin
N
Diefstal en inbraak
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Centraal beheer Rechtsbijstandverzekering

N
Geschikt voor particulieren
N
Verzekerd voor advies & hulp
N
Grotere kans op schadevergoeding
N
Premie op maat

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Centraal beheer Dierenverzekering

N
Katten & honden
N
Huisdieren zorgverzekering
N
Schade aan andere
N
Alle rassen mogelijk

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Centraal Beheer overlijdensrisicoverzekering

N
Kans op uitkering na overlijden
N
Laat je familie goed achter
N
Eenvoudig online
N
Premie op maat

Premie vanaf:

Online berekenen 

Centraal Beheer Achmea Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een Centraal Beheer Achmea review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of Centraal Beheer Achmea de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

Review 0
wat mensen zeggen.. Beoordeel nu
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Beoordeel nu

 

 

Centraal Beheer bestond al langer dan 100 jaar voordat ze samen gingen werken met Achmea in 1995. Nu is hun naam niet meer van elkaar weg te denken en vertrouwt men op hen om hun de nodige dienst te verlenen op financieel vlak. Of het nou om verzekeringen, hypotheken of pensioenen gaat. Hun verzekeringen kunnen je zowel op persoonlijk als zakelijk gebied heel wat problemen helpen voorkomen.

 

Centraal Beheer Achmea Aansprakelijkheidsverzekering

Centraal Beheer is onlosmakelijk verbonden met “even Apeldoorn bellen”. Ludieke reclames van Centraal Beheer hebben hiertoe bijgedragen. Inmiddels is ook Centraal Beheer onderdeel geworden van het grote Achmea. Centraal Beheer is een allround financiële dienstverlener waar de particulier kan kiezen uit een breed en gevarieerd assortiment aan financiële producten en oplossingen. Een verzekeringspakket is dan ook een vanzelfsprekend onderdeel uit dit assortiment. Zoemen we verder in op de verzekeringen dan komen we uit bij de aansprakelijkheidsverzekering. Een belangrijke verzekering die de financiele gevolgen afdekt van schades waarvoor jij bij wet aansprakelijk bent. Deze verzekering biedt zowel in Nederland dekking als daarbuiten, wereldwijd. De dekking is een standaard bedrag van maximaal €1.000.000,- per gebeurtenis. Je sluit deze verzekering in slechts een aantal stappen eenvoudig online af. Maar uiteraard kun je ook even Apeldoorn bellen en deze telefonisch afsluiten. Centraal Beheer biedt het gemak van online inzien van jouw verzekering en op deze manier kun je zelf eenvoudig wijzigen doorgeven en doorvoeren. In combinatie met andere verzekeringen profiteer je van kortingen.

Centraal Beheer Achmea WA-verzekering

Centraal Beheer Achmea is misschien wel één van de bekendste verzekeringsmaatschappijen die ons land rijk is. Je kunt hier dan ook alle schadeverzekeringen onder brengen die je voor jouw persoonlijke situatie nodig hebt. Wanneer je een auto hebt dan ben je bij wet verplicht om een zogenaamde Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Logisch dat je ook deze verzekering bij Centraal Beheer Achmea onder kunt brengen. De premie van deze WA-verzekering is laag ten opzichte van de andere autoverzekeringen die CB biedt. Dit heeft alles te maken met de dekking die vrij beperkt is.

Deze verzekering dekt namelijk alleen de schade aan anderen die jij hebt veroorzaakt met jouw auto. De verzekerde bedragen zijn ruim te noemen met €5.600.000,- voor letselschade en €2.500.000,- voor schade aan spullen/goederen. Wees je ervan bewust dat schade aan jouw spullen of aan jouzelf of jouw passagiers niet is meeverzekerd. Als je het belangrijk vindt om deze zaken mee te verzekeren dan kun je dit eenvoudig doen door het bijsluiten van verschillende modules. “Rechtsbijstand verkeer en medisch” is een goed voorbeeld van een aanvullende module. Het afsluiten van een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering doe je snel en eenvoudig online of telefonisch met een medewerker.

Veelgestelde vragen

Mijn centraal beheer inloggen - Waar kan dit?

Voor bestaande of nieuwe klanten die willen inloggen op het portaal, kunnen dat doen via de volgende link: https://www.centraalbeheer.nl/service/mijn-account

Als je je achmea inloggen gegevens vergeten bent, kun je ze opvragen met het gebruikte email adres.

Achmea centraal beheer schade melden

Wil je bij centraal beheer schaden melden? Dit is vaak online mogelijk. Login op je account of neem contact op met de helpdesk van centraal beheer achmea om direct schade te melden.

Wat zijn de Centraal beheer achmea vergoedingen?

Afhankelijk van de type verzekering en de eigenrisico die je hebt afgesloten kunnen de Achmea vergoedingen worden vast gesteld. Dit valt ook terug te lezen in de polisvoorwaarden die je hebt ontvangen bij het afsluiten.

Centraal beheer achmea contact gegevens

Wil je contact opnemen met centraal beheer klantenservice? Dat is mogelijk via de volgende kanalen:

Centraal beheer Telefoonnummer: (055) 579 8250

Achmea Bellen kan dagelijks ook is het mogelijk om via de app schade te melden.

 

Verzekeren via Centraal beheer Achmea

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars

Alternatieve opties