Centraal Beheer Achmea verzekeringen

Bekijk de verzekeringen van Centraal beheer Achmea.

Alle Centraal Beheer verzekeringen

Centraal Beheer Autoverzekering

N
Verplichte WA
N
Ook WA+ & Allrisk mogelijk
N
Online afsluitbaar
N
Extra dekking mogelijk

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering

N
Schade aan anderen
N
Voor het hele gezin
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Centraal beheer inboedelverzekering

N
Spullen in huis & tuin
N
Diefstal en inbraak
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Centraal beheer Rechtsbijstandverzekering

N
Geschikt voor particulieren
N
Verzekerd voor advies & hulp
N
Grotere kans op schadevergoeding
N
Premie op maat

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Centraal beheer Bromfietsverzekering

N
Hulp bij schade door een ongeluk
N
WA+ Beperkt Casco & All Risk
N
helm en accessoires zijn standaard meeverzekerd
N
Keuze eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Centraal Beheer overlijdensrisicoverzekering

N
Kans op uitkering na overlijden
N
Laat je familie goed achter
N
Eenvoudig online
N
Premie op maat

Premie vanaf:

Online berekenen 

Centraal Beheer Achmea Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een Centraal Beheer Achmea review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of Centraal Beheer Achmea de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

[rwp-review id=”0″]

 

 

Centraal Beheer bestond al langer dan 100 jaar voordat ze samen gingen werken met Achmea in 1995. Nu is hun naam niet meer van elkaar weg te denken en vertrouwt men op hen om hun de nodige dienst te verlenen op financieel vlak. Of het nou om verzekeringen, hypotheken of pensioenen gaat. Hun verzekeringen kunnen je zowel op persoonlijk als zakelijk gebied heel wat problemen helpen voorkomen.

 

Centraal Beheer Achmea Aansprakelijkheidsverzekering

Centraal Beheer is onlosmakelijk verbonden met “even Apeldoorn bellen”. Ludieke reclames van Centraal Beheer hebben hiertoe bijgedragen. Inmiddels is ook Centraal Beheer onderdeel geworden van het grote Achmea. Centraal Beheer is een allround financiële dienstverlener waar de particulier kan kiezen uit een breed en gevarieerd assortiment aan financiële producten en oplossingen. Een verzekeringspakket is dan ook een vanzelfsprekend onderdeel uit dit assortiment. Zoemen we verder in op de verzekeringen dan komen we uit bij de aansprakelijkheidsverzekering. Een belangrijke verzekering die de financiele gevolgen afdekt van schades waarvoor jij bij wet aansprakelijk bent. Deze aansprakelijkheidsverzekering biedt zowel in Nederland dekking als daarbuiten, wereldwijd. De dekking is een standaard bedrag van maximaal €1.000.000,- per gebeurtenis. Je sluit deze verzekering in slechts een aantal stappen eenvoudig online af. Maar uiteraard kun je ook even Apeldoorn bellen en deze telefonisch afsluiten. Centraal Beheer biedt het gemak van online inzien van jouw verzekering en op deze manier kun je zelf eenvoudig wijzigen doorgeven en doorvoeren. In combinatie met andere verzekeringen profiteer je van kortingen.

Centraal Beheer Achmea Reisverzekering

Onbezorgd genieten van een welverdiende vakantie, dat kan met de Centraal Beheer Achmea Reisverzekering. En mocht u toch hulp nodig hebben op reis, dan staat Centraal Beheer Achmea dag en nacht voor u klaar. U kunt hierin de keuze maken om voor een kortlopende reisverzekering te kiezen, maar ook voor een doorlopende reisverzekering.

 

Centraal Beheer Achmea Rechtsbijstandverzekering

Het is voor iedereen mogelijk dat er een juridisch probleem kan overkomen. Stel u bent het oneens met uw werkgever over uw contract of over een ontslag. Of bijvoorbeeld onenigheid bij het verkopen van uw huis. Centraal Beheer Achmea staat in zulke situaties voor u klaar met de Rechtsbijstandverzekering. Door zo een verzekering af te sluiten bent u verzekerd dat Centraal Beheer Achmea u bijstaat en zal voorzien van onafhankelijke juridische hulp.

Centraal Beheer Achmea Inboedelverzekering

Met de Centraal Beheer Achmea inboedelverzekering zijn losse spullen in huis en tuin verzekert. Zoals bijvoorbeeld uw nieuwe spelcomputer, sieraden maar ook tuinmeubilair en de fiets en gereedschap in uw schuur. Schade aan spullen als gevolg van een inbraak, brand of storm is in sommige gevallen onmogelijk te voorkomen. Dan is het een prettig gevoel om te weten dat uw spullen verzekerd zijn door zo een inboedelverzekering.

Centraal Beheer Achmea Autoverzekering

Eenvoudig een autoverzekering vinden die past bij uw persoonlijke situatie en nooit te veel betalen. Maar belangrijker nog, een verzekeraar die er voor u is als dat nodig is. Dat is waar de Centraal Beheer Achmea Autoverzekering voor staat. Bij Centraal Beheer Achmea heeft u de mogelijkheid te kiezen uit 3 verschillende autoverzekeringen. WA, WA+ Beperkt Casco en All Risk.

Centraal Beheer Achmea Overlijdensrisicoverzekering

Met de Centraal Beheer Achmea Overlijdensrisicoverzekering krijgen uw nabestaanden eenmalig een bedrag uitgekeerd wanneer u komt te overlijden. Met het uitgekeerde bedrag kan er tijdelijk het wegvallen van uw inkomen opgevangen worden. De hoogte van het bedrag waar u verzekert voor wilt worden bepaald u zelf. Voor slechts enkele euro’s per maand geeft u uw nabestaanden meer financiële zekerheid.

 

 

Centraal Beheer Achmea WA Verzekering

Centraal Beheer Achmea is misschien wel één van de bekendste verzekeringsmaatschappijen die ons land rijk is. Je kunt hier dan ook alle schadeverzekeringen onder brengen die je voor jouw persoonlijke situatie nodig hebt. Wanneer je een auto hebt dan ben je bij wet verplicht om een zogenaamde Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Logisch dat je ook deze verzekering bij Centraal Beheer Achmea onder kunt brengen. De premie van deze WA-verzekering is laag ten opzichte van de andere autoverzekeringen die CB biedt. Dit heeft alles te maken met de dekking die vrij beperkt is.

Deze verzekering dekt namelijk alleen de schade aan anderen die jij hebt veroorzaakt met jouw auto. De verzekerde bedragen zijn ruim te noemen met €5.600.000,- voor letselschade en €2.500.000,- voor schade aan spullen/goederen. Wees je ervan bewust dat schade aan jouw spullen of aan jouzelf of jouw passagiers niet is meeverzekerd. Als je het belangrijk vindt om deze zaken mee te verzekeren dan kun je dit eenvoudig doen door het bijsluiten van verschillende modules. “Rechtsbijstand verkeer en medisch” is een goed voorbeeld van een aanvullende module. Het afsluiten van een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering doe je snel en eenvoudig online of telefonisch met een medewerker.

Centraal Beheer Achmea Zorgverzekering

De Centraal Beheer Achmea Zorgverzekering wordt geregeld bij Zilveren Kruis. Zilveren Kruis is net als Centraal Beheer een onderdeel van Achmea. De zorgverzekering van Zilveren Kruis bevat de zelfde kwaliteit en betrouwbaarheid als die u van Centraal Beheer Achmea gewend bent. Uw zorgverzekering is hier in uiterst vertrouwde handen.

Centraal Beheer Achmea Scooterverzekering

Met de Centraal Beheer Achmea Scooterverzekering gaat u goed verzekerd de weg op. De keuze is volledig aan u om te bepalen waarvoor u zich precies allemaal wilt verzekeren. Kiest u voor een eigen risico? Dan zal de premie wat lager uitvallen, dit kunt u allemaal zelf online regelen. Centraal Beheer Achmea doet er alles aan om er voor te zorgen dat u als klant tevreden blijft. Met de verzekering, maar ook met de service die zij verlenen.

Centraal Beheer Achmea Woonverzekering

De Centraal Beheer Achmea Woonverzekering is een combinatie van verschillende verzekeringen bedoeld voor uw woning en spullen. De woonverzekering van Centraal Beheer Achmea is zelf samen te stellen naar uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld ook gedekt worden voor schade die is ontstaan door eigen toedoen? Dan kunt u kiezen voor een All Risk dekking, de All Risk dekking dekt zelfs de schade als u iets laat vallen of omstoot.

Centraal Beheer Achmea Motorverzekering

Bij de aanschaf van een motor hoort ook het afsluiten van een passende motorverzekering hiervoor. Hiervoor kies je natuurlijk het liefst voor een motorverzekering met een zo scherp mogelijke premie en de beste voorwaarden. Dit alles is mogelijk met de Centraal Beheer Achmea Motorverzekering. Naast de basis dekking kun je eventueel extra dekkingen afsluiten, zodat jij extra verzekerd de weg op kan.

Centraal Beheer Achmea Fietsverzekering

Met de Centraal Beheer Achmea Fietsverzekering is uw fiets uitgebreid verzekert voor opgelopen schade en eventuele diefstal. Deze dekking geldt voor zowel binnenland als in het buitenland. Alle soorten fietsen zijn met de fietsverzekering van Centraal Beheer Achmea te verzekeren, van kinderfiets tot e-bike. Ook zijn de accessoires van uw fiets standaard meeverzekerd. Heeft u hulp nodig na een ongeval met de fiets? Centraal Beheer Achmea staat 24 uur per dag voor u klaar om service te verlenen.

Centraal Beheer Achmea Opstalverzekering

Met de Centraal Beheer Achmea Opstalverzekering verzekert u eventuele schade geleden door een inbraak, brand, bliksem en storm. De opstalverzekering wordt ook wel woonhuisverzekering genoemd. Alle aan het huis vastzittende onderdelen van uw woning en tuin zijn uitgebreid verzekerd tegen een scherpe prijs met de opstalverzekering van Centraal Beheer Achmea

Veelgestelde vragen

Mijn centraal beheer inloggen - Waar kan dit?

Voor bestaande of nieuwe klanten die willen inloggen op het portaal, kunnen dat doen via de volgende link: https://www.centraalbeheer.nl/service/mijn-account

Als je je achmea inloggen gegevens vergeten bent, kun je ze opvragen met het gebruikte email adres.

Achmea centraal beheer schade melden

Wil je bij centraal beheer schaden melden? Dit is vaak online mogelijk. Login op je account of neem contact op met de helpdesk van centraal beheer achmea om direct schade te melden.

Wat zijn de Centraal beheer achmea vergoedingen?

Afhankelijk van de type verzekering en de eigenrisico die je hebt afgesloten kunnen de Achmea vergoedingen worden vast gesteld. Dit valt ook terug te lezen in de polisvoorwaarden die je hebt ontvangen bij het afsluiten.

Centraal beheer achmea contact gegevens

Wil je contact opnemen met centraal beheer klantenservice? Dat is mogelijk via de volgende kanalen:

Centraal beheer Telefoonnummer: (055) 579 8250

Achmea Bellen kan dagelijks ook is het mogelijk om via de app schade te melden.

 

Verzekeren via Centraal beheer Achmea

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars

Alternatieve opties