HEMA Aansprakelijkheidsverzekering

De Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam, kortweg HEMA genoemd, is veel meer dan het karakteristieke warenhuis zoals wij dat allemaal kennen. Naast het online kopen van goederen is het ook mogelijk om via HEMA.nl verzekeringen af te sluiten. Alle particuliere schadeverzekeringen heeft HEMA in het assortiment. Je regelt alles heel gemakkelijk en snel vanuit je luie stoel. Dit geldt zeker voor het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering. Uiteraard is het belangrijk dat een verzekering past bij jouw eigen specifieke situatie.

De stappen die je moet volgen om deze verzekering af te sluiten zijn logisch en laten aan duidelijkheid niets te wensen over. Ondanks dat je geen advies krijgt weet je wel dat de verzekering voor jou op maat gemaakt is. De standaarddekking geeft een maximaal verzekerd bedrag van €1.000.000,- en is zowel voor jou alleen als alleenwonende of voor jouw gezin af te sluiten als je in gezinsverband samenwoont. Schade die je veroorzaakt tijdens het doen van vrijwilligerswerk is meeverzekerd, alsmede proceskosten in het geval van onenigheid bij schade. Dit alles ook nog eens tegen een meer dan scherpe premie.

Veelgestelde vragen

Hema inloggen – Waar kan dit?

Voor bestaande of nieuwe klanten die willen inloggen op het portaal, kunnen dat doen via de volgende link: https://verzekerdbijhema.nl/inloggen#?video=true

Als je je Hema inloggen gegevens vergeten bent, kun je ze opvragen met het gebruikte email adres.

Hema schade melden

Wil je bij Hema schaden melden? Dit is vaak online mogelijk. Login op je account of neem contact op met de helpdesk van Hema om direct schade te melden.

Wat zijn de Hema vergoedingen?

Afhankelijk van de type verzekering en de eigenrisico die je hebt afgesloten kunnen de Hema vergoedingen worden vast gesteld. Dit valt ook terug te lezen in de polisvoorwaarden die je hebt ontvangen bij het afsluiten.

Hema contact gegevens

Wil je contact opnemen met de HEMA klantenservice? Dat is mogelijk via het volgende telefoon nummer  +31 (0) 71 364 18 32

Dit nummer is 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen.