Inboedelverzekering

Wij helpen met een inboedelverzekering vergelijken in 2020.

Direct naar resultaat
✓ Gratis & Vrijblijvend ✓ Op Maat ✓ Direct Resultaat
N

Vergelijk Direct

N
Gemakkelijk online geregeld
N

Groot aanbod verzekeraars

Inboedelverzekering vergelijken

N
Spullen in huis & tuin
N
Ook verzekert bij verhuur
N
Online afsluitbaar
M
Niet verplicht

Premie vanaf:

€ Bekijk Nu

 

N
Blijf verzekerd tijdens verhuizing
N
Garantie tegen onderverzekering
N
Zowel basis als All risk
M
Niet verplicht

Premie vanaf:

€ Bekijk nu

 

N
Geschikt voor koop & huur
N
Premie afhankelijk van je situatie
N
Basis & allrisk
M
Niet verplicht

Premie vanaf:

€ Bekijk nu

 

Wij vergelijken o.a.

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Z

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Professioneel

Op onze website vergelijken wij 15+ verzekeraars. Jij kiest wat het beste aansluit.

Inboedelverzekering afsluiten

Met een inboedelverzekering zijn alle roerende zaken die tot de particuliere huishouding behoren verzekert tegen schade. Een inboedelverzekering behoort tot de categorie schadeverzekeringen en is in Nederland niet verplicht. Wel raden wij iedereen aan om een inboedelverzekering af te sluiten, omdat de premie relatief laag is en je hiermee een hoop financiële risico’s uitsluit.

Verschillende inboedelverzekeringen

Op onze website bieden wij een vergelijkingstool aan waarmee je gratis een inboedelverzekering kunt vergelijken. In Nederland zijn er verschillende aanbieders van inboedelverzekeringen, waardoor het soms lastig kan zijn een goede keuze te maken. Wie gebruik wilt maken van onze vergelijkingstool vult de benodigde informatie – gezinssamenstelling, geboortedatum, verzekerd bedrag en eigen risico – in en vervolgens komt er een lijst met inboedelverzekeringen uitrollen die goed bij je passen. Een inboedel verzekering is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je vindt zo in 1 minuut de goedkoopste inboedelverzekering

Ook kun je via onze website de kosten van een inboedelverzekering berekenen. Zo weet je precies wat je aan het einde van het jaar kwijt bent aan een inboedelverzekering en kun je eenvoudig een inboedelverzekering met een aantrekkelijke premie vinden. Laat je niet altijd leiden door de hoogte van de inboedel premie en lees de voorwaarden van de inboedelverzekering goed door. In sommige gevallen kan het beter zijn om voor een uitgebreidere inboedelverzekering te kiezen. Vergelijk inboedelverzekering vandaag nog, en vind de woonhuisverzekering die het beste bij je past. 

Premie inboedelverzekering

De premie van een inboedelverzekering wordt door een aantal factoren bepaald en verschilt dat ook nog per verzekeraar. Er wordt bij allemaal echter gekeken naar een aantal hoofdzaken die voor het grootste deel de hoogte van de premie zullen bepalen. Zo is het zeker de taxatiewaarde die het eerst bekeken zal worden en ligt het ook aan de “toegankelijkheid” van de woning voor de dievengilde hoe hoog de premie zal worden. Een woning waar er eenvoudig ingebroken kan worden zal immers meer kans hebben op schade of diefstal van het inboedel of delen ervan. De omgeving speelt ook een rol en komt daar weer het aspect van de criminaliteit (een vergroot risico vertaald zich in een hoger tarief) erbij kijken.

Eigen risico inboedelverzekering

Bij haast elke verzekering die afgesloten wordt dient er bij het melden van de schade een eigen risico betaald te worden. De naam verklapt het eigenlijk al en kan dit bedrag niet meer worden gedeclareerd bij de verzekeraar. Ook bij het afsluiten van een inboedel verzekering wordt er in de polis duidelijk aangegeven hoe hoog het bedrag zal zijn en wordt soms ook de mogelijkheid geboden om het eigen risico af te kopen. Dit resulteert doorgaans wel in een hoger verzekeringstarief en dient deze mogelijkheid daarom goed overwogen te worden. Het eigen risico kan je bij ons ook in de vergelijker vinden als je de inboedelverzekeringen vergelijkt.

Verzekering inboedel vergelijken | Kosten inboedelverzekering

De inboedel vergelijken kan erg eenvoudig via onze vergelijker. Binnen enkele stappen via de filter kan je vergelijken en zie je direct wat de inboedelverzekering kosten zijn. Je weet hiermee direct welke kosten je maandelijks zou betalen. Uiteraard heeft elke inboedel verzekeraar een andere dekking en een eigen risico. Hiermee kan je direct de beste optie vinden die goed bij jouw wensen aansluit. Zo eenvoudig is inboedelverzekeringen vergelijken dus.

Indien je als ZZP’er een inboedelverzekering zoekt, kijk dan op de ZZP inboedelverzekering pagina.

“Erg tevreden, eenvoudige vergelijking voor mij als particulier, dit heeft me veel bespaart op de inboedel verzekering. Ik heb zo binnen twee minuten de beste verzekering voor de inboedel kunnen vinden”

Dany

” Dankzij de vergelijker snel de juiste verzekeraar gevonden voor mijn huis en gezinssamenstelling! Fijn om goed verzekerd te zijn ”

Rosaline

ZZP'er

“Door de bomen zag ik het bos niet meer, maar deze handige inboedelverzekering vergelijking heeft me goed geholpen. Inboedelverzekeringen vergelijken is erg eenvoudig zo.”

Moniek

Is een inboedelverzekering verplicht?

Een inboedelverzekering is niet verplicht. De WA verzekering is bijvoorbeeld wel verplicht.

Wat is een inboedelverzekering?

Een inboedelverzekering is een verzekering welke de inboedel in het huis dekt tegen schade. 

Verschil tussen inboedel en aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is een verzekering welke zorgt dat je gedekt bent voor schade dat je bij anderen veroorzaakt. De inboedelverzekering is specifiek voor schade dat aan de inboedel wordt veroorzaakt.

Wat is het verschil tussen een inboedel en opstalverzekering?

Een opstalverzekering is een verzekering specifiek voor de opstal, denk hierbij aan de garage of loods. De inboedel verzekering is om schade te dekken als dit ontstaat aan de inboedel.

Wat is het verschil tussen een woon en inboedelverzekering?

Hier zit niet echt een verschil in. De woonverzekering is alleen wat meer gevarieerd. Er bestaan verschillende woonverzekeringen.

Wat is de inboedelverzekering dekking?

De dekking verschilt per verzekeraar, in de vergelijker kan je de dekking per inboedel verzekeraar zien.

Inboedelverzekering vergelijken

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars