Inboedelverzekering

Wij helpen met een inboedelverzekering vergelijken in 2019.

Inboedelverzekering vergelijken

Andere soorten inboedel en aansprakelijkheidsverzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering

De aansprakelijkheidsverzekering zorgt dat je gedekt bent voor schade welke je bij anderen veroorzaakt. Dit voorkomt problemen achteraf.

Aansprakelijkheidsverzekering ZZP

De aansprakelijkheidsverzekering voor ZZP’ers. Bescherm jezelf als ZZP’er tegen schade welke aangerecht kan worden door je toedoen.

Inboedelverzekering

 

De inboedelverzekering is de verzekering voor je huis. Hiermee bescherm je alle zaken die tot je huishouden en woning behoren.

Rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandverzekering is de verzekering welke juridische kosten, proceskosten en andere kosten welke hier bij komen kijken dekt.

Woonverzekering

De woonverzekering dekt alles in- en rondom je woning. Handig voor als je kinderen thuis hebt of dure goederen in je huis hebt staan.

Opstalverzekering

De opstalverzekering is de verzekering welke alle schade aan de opstal dekt. Denk hierbij aan garage, schuur, pand etc.

Betrouwbaar

Aansprakelijkheidsverzekering.com geeft alleen actuele prijzen weer van verzekeraars.

Onafhankelijk vergelijken

Wij vergelijken alle partijen onafhankelijk, via onze tool kan je zelf filteren.

Professioneel

Wij vergelijken 15+ verzekeraars onafhankelijk. Jij kiest wat het beste aansluit.

Inboedelverzekering afsluiten

Met een inboedelverzekering zijn alle roerende zaken die tot de particuliere huishouding behoren verzekert tegen schade. Een inboedelverzekering behoort tot de categorie schadeverzekeringen en is in Nederland niet verplicht. Wel raden wij iedereen aan om een inboedelverzekering af te sluiten, omdat de premie relatief laag is en je hiermee een hoop financiële risico’s uitsluit.

Verschillende inboedelverzekeringen

Op onze website bieden wij een vergelijkingstool aan waarmee je gratis een inboedelverzekering kunt vergelijken. In Nederland zijn er verschillende aanbieders van inboedelverzekeringen, waardoor het soms lastig kan zijn een goede keuze te maken. Wie gebruik wilt maken van onze vergelijkingstool vult de benodigde informatie – gezinssamenstelling, geboortedatum, verzekerd bedrag en eigen risico – in en vervolgens komt er een lijst met inboedelverzekeringen uitrollen die goed bij je passen. Een inboedel verzekering is nog nooit zo eenvoudig geweest. Je vindt zo in 1 minuut de goedkoopste inboedelverzekering

Ook kun je via onze website de kosten van een inboedelverzekering berekenen. Zo weet je precies wat je aan het einde van het jaar kwijt bent aan een inboedelverzekering en kun je eenvoudig een inboedelverzekering met een aantrekkelijke premie vinden. Laat je niet altijd leiden door de hoogte van de inboedel premie en lees de voorwaarden van de inboedelverzekering goed door. In sommige gevallen kan het beter zijn om voor een uitgebreidere inboedelverzekering te kiezen. Vergelijk inboedelverzekering vandaag nog, en vind de woonhuisverzekering die het beste bij je past. 

“Erg tevreden, eenvoudige vergelijking voor mij als particulier, dit heeft me veel bespaart op de inboedel verzekering. Ik heb zo binnen twee minuten de beste verzekering voor de inboedel kunnen vinden”

Dany

” Dankzij de vergelijker snel de juiste verzekeraar gevonden voor mijn huis en gezinssamenstelling! Fijn om goed verzekerd te zijn ”

Rosaline

ZZP'er

“Door de bomen zag ik het bos niet meer, maar deze handige inboedelverzekering vergelijking heeft me goed geholpen. Inboedelverzekeringen vergelijken is erg eenvoudig zo.”

Moniek

Premie inboedelverzekering

De premie van een inboedelverzekering wordt door een aantal factoren bepaald en verschilt dat ook nog per verzekeraar. Er wordt bij allemaal echter gekeken naar een aantal hoofdzaken die voor het grootste deel de hoogte van de premie zullen bepalen. Zo is het zeker de taxatiewaarde die het eerst bekeken zal worden en ligt het ook aan de “toegankelijkheid” van de woning voor de dievengilde hoe hoog de premie zal worden. Een woning waar er eenvoudig ingebroken kan worden zal immers meer kans hebben op schade of diefstal van het inboedel of delen ervan. De omgeving speelt ook een rol en komt daar weer het aspect van de criminaliteit (een vergroot risico vertaald zich in een hoger tarief) erbij kijken.

Eigen risico inboedelverzekering

Bij haast elke verzekering die afgesloten wordt dient er bij het melden van de schade een eigen risico betaald te worden. De naam verklapt het eigenlijk al en kan dit bedrag niet meer worden gedeclareerd bij de verzekeraar. Ook bij het afsluiten van een inboedel verzekering wordt er in de polis duidelijk aangegeven hoe hoog het bedrag zal zijn en wordt soms ook de mogelijkheid geboden om het eigen risico af te kopen. Dit resulteert doorgaans wel in een hoger verzekeringstarief en dient deze mogelijkheid daarom goed overwogen te worden. Het eigen risico kan je bij ons ook in de vergelijker vinden als je de inboedelverzekeringen vergelijkt. 

Verzekering inboedel vergelijken | Kosten inboedelverzekering

De inboedel vergelijken kan erg eenvoudig via onze vergelijker. Binnen enkele stappen via de filter kan je vergelijken en zie je direct wat de inboedelverzekering kosten zijn. Je weet hiermee direct welke kosten je maandelijks zou betalen. Uiteraard heeft elke inboedel verzekeraar een andere dekking en een eigen risico. Hiermee kan je direct de beste optie vinden die goed bij jouw wensen aansluit. Zo eenvoudig is inboedelverzekeringen vergelijken dus.

Laatste Blogs

Is een cyberverzekering nuttig?

Er worden steeds vaker cyberverzekeringen afgesloten die een oplossing bieden voor de schade die cybercriminelen aanrichten. Cybercriminelen kunnen aan de haal gaan met gevoelige informatie of zelfs een heel bedrijf lamleggen. Ook particulieren lopen het risico om...

Is een inboedelverzekering verplicht?

Een inboedelverzekering is niet verplicht. De WA verzekering is bijvoorbeeld wel verplicht.

Wat is een inboedelverzekering?

Een inboedelverzekering is een verzekering welke de inboedel in het huis dekt tegen schade. 

Verschil tussen inboedel en aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering is een verzekering welke zorgt dat je gedekt bent voor schade dat je bij anderen veroorzaakt. De inboedelverzekering is specifiek voor schade dat aan de inboedel wordt veroorzaakt.

Wat is het verschil tussen een inboedel en opstalverzekering?

Een opstalverzekering is een verzekering specifiek voor de opstal, denk hierbij aan de garage of loods. De inboedel verzekering is om schade te dekken als dit ontstaat aan de inboedel.

Wat is het verschil tussen een woon en inboedelverzekering?

Hier zit niet echt een verschil in. De woonverzekering is alleen wat meer gevarieerd. Er bestaan verschillende woonverzekeringen.

Wat is de inboedelverzekering dekking?

De dekking verschilt per verzekeraar, in de vergelijker kan je de dekking per inboedel verzekeraar zien.

Contact

Vragen en of opmerkingen? Wij helpen je graag. Wij geven geen financieel advies. Aansprakelijkheidsverzekering.com bezit niet over een AFM vergunning. Bij ons kan je het beste een inboedelverzekering vergelijken om de goedkoopste te vinden.

info@aansprakelijkheidsverzekering.com

Heel Nederland gedekt

24/7 Support