We zijn sinds 2013 actief met het vergelijken van aansprakelijkheidsverzekeringen op deze website. Het kiezen voor een aansprakelijkheidsverzekering zorgt ervoor dat de verzekeraar u bij schade of een ongeluk niet in de kou laat staan en daarom is het belangrijk een weloverwogen keus te maken. Aansprakelijkheidsverzekering.com helpt u op weg tijdens de zoektocht naar de voor u beste aansprakelijkheidsverzekering, inboedelverzekering of WA-verzekering.

Heeft u interesse om met uw website op Aansprakelijkheidsverzekering.com te komen of te adverteren op deze site? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Deze website is een onderdeel van ZB Marketing.

Hoe wij werken

Wij vergelijken via onze website verschillende Aansprakelijkheidsverzekeringen. Om een goede vergelijking te kunnen maken, stellen wij u een aantal vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Hierna wordt u via onze website doorgeleid naar de aanbieder. Onze rol is bemiddelen, daarna kunt u naar de website van de aanbieder gaan om de daadwerkelijk de verzekering af te sluiten. Heeft u dan ook vragen over de betreffende verzekering, dan is de aanbieder uw aanspreekpunt.

Hoe volledig is onze vergelijking?
In deze vergelijking voor aansprakelijkheidsverzekeringen, vergelijken wij de aansprakelijkheidsverzekeringen, inboedelverzekeringen en WA-verzekeringen van vele verzekeraars. Dit zijn de  aanbieders waarvan wij productinformatie hebben. Van die partijen zijn wij op de hoogte van de meest recente voorwaarden en premies.

Aansprakelijkheidsverzekeraars die zijn opgenomen in de vergelijker zijn van ABN Amro, Aegon, Centraal Beheer Achmea, FBTO, HEMA, Inshared, OHRA en Reaal. Aegon, Centraal Beheer Achmea, Ditzo, FBTO, Generali, Inshared, Nationale Nederlanden, Ohra, Onna-Onna, Unive en Zelf zijn de opgenomen verzekeraars voor WA verzekeringen. Daarnaast worden inboedelverzekeringen vergeleken van Aegon, Centraal Beheer Achmea, FBTO, HEMA, Inhared, Nationale Nederlanden, Ohra, Reaal en Zelf. Naast deze partijen vergelijken we sinds kort ook binaire opties signalen.

Hoe vergelijken wij?
Om de vergelijking voor aansprakelijkheidsverzekeringen te kunnen maken, hebben wij enkele gegevens van u nodig. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen welke aansprakelijkheidsverzekeringen interessant zijn voor u. Alle aansprakelijkheidsverzekeringen die interessant zijn voor u, tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen verschillende aspecten een rol, waaronder de dekkingsbedragen, eigen risico en premie. Deze filteropties zijn zelf in te stellen met de eenvoudige filteroptie die wij aanbieden op onze vergelijkpagina.

Wat is ons verdienmodel?
Wanneer u via onze website een aansprakelijkheidsverzekering afsluit, ontvangen wij hierover een eenmalige provisie van de verzekeraar. Deze provisie wordt weer gebruikt om de website en het aanbod van aansprakelijkheidsverzekeringen zo up-to-date mogelijk te houden. Dit is een vaste vergoeding die van te voren is afgesproken met de aanbieder.