FBTO verzekeringen

Bekijk de verzekeringen van FBTO.

Alle FBTO verzekeringen

FBTO Autoverzekering

N
Verplichte WA
N
Ook WA+ & Allrisk mogelijk
N
Online afsluitbaar
N
Extra dekking mogelijk

Premie vanaf:

Online berekenen

 

FBTO Aansprakelijkheidsverzekering

N
Schade aan anderen
N
Voor het hele gezin
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

FBTO inboedelverzekering

N
Spullen in huis & tuin
N
Diefstal en inbraak
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

FBTO Rechtsbijstandverzekering

N
Geschikt voor particulieren
N
Verzekerd voor advies & hulp
N
Grotere kans op schadevergoeding
N
Premie op maat

Premie vanaf:

Online berekenen

 

FBTO Dierenverzekering

N
Katten & honden
N
Huisdieren zorgverzekering
N
Schade aan andere
N
Alle rassen mogelijk

Premie vanaf:

Online berekenen

 

FBTO overlijdensrisicoverzekering

N
Kans op uitkering na overlijden
N
Laat je familie goed achter
N
Eenvoudig online
N
Premie op maat

Premie vanaf:

Online berekenen 

FBTO Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een FBTO review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of FBTO de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

Review 0
wat mensen zeggen.. Beoordeel nu
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Beoordeel nu

 

 

Als andere verzekeringsmaatschappijen je niet bevallen, dan kun je een kijkje nemen bij FBTO. Ze weten dat niet iedereen dol is op de werkwijze van de maatschappijen en gaan ze dus anders te werk. Je mag zelf beslissen wat ej wel en niet verzekert. Bij hen krijg je alle vrijheid en geven ze je alleen tips om je overweg te helpen. Het is dus geen wonder dat FBTO de beste is volgens het Keurmerk Klantgericht Verzekeren.

 

 

FBTO Aansprakelijkheidsverzekering

Achmea is de grootste verzekeraar van Nederland. Dit concern biedt onder verschillende merken verzekeringen aan. Eén van deze merken is het bekende FBTO. Een modern merk dat gebruikt maakt van moderne communicatiemiddelen als Facebook en Twitter. Naast de mogelijkheid om via social media in contact te komen met FBTO is het ook mogelijk om telefonisch een medewerker te spreken. In het geval je een aansprakelijkheidsverzekering wilt afsluiten bij FBTO kun je dit dan ook meerdere manieren doen. In het geval je dit online wilt doen, dan zijn de verschillende stappen logisch opgebouwd. In vier stappen heb je deze verzekering dan ook afgesloten, geheel afgestemd op jouw situatie. Wanneer je een helpende hand juist prettig vindt, dan bel je FBTO. Deze verzekering kent één maximaal verzekerd bedrag en biedt wereldwijde dekking. Dit voor jouw hele gezin of voor jou zelf als individu in het geval je alleenwonend bent. Mochten logés of huisdieren schade veroorzaken, dan is dit uiteraard gedekt. De verzekering kent een eigen risico dat je af kunt kopen. Als je deze verzekering (nog) bij een andere maatschappij hebt ondergebracht, dan helpt FBTO jou met het overstappen en oversluiten.

FBTO WA-verzekering

Als je auto rijdt en de auto staat op jouw naam, dan ben je bij wet verzekeringsplichtig. De verzekering die je minimaal af dient te sluiten is een zogenaamde Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering kun je zien als een echte basisverzekering voor je auto. Bij FBTO kun je deze verplichte WA-verzekering met een gerust hart onderbrengen. FBTO is een betrouwbare en kundige verzekeraar met een ruime ervaring in autoverzekeringen, waar deze verzekering een onderdeel van is. Zoals gezegd is de dekking van deze verzekering beperkt. Het dekt namelijk alleen door jou met de auto veroorzaakte schade aan anderen. Deze schade kan zowel persoonlijke schade (letselschade) of materiële schade (schade aan spullen) aan anderen betreffen. Hoe langer je schadevrij rijdt, hoe hoger de korting op de premie van deze verzekering zal zijn. Deze kan oplopen tot maximaal 75% en heb je al bereikt als je 8 jaar schadevrij weet te blijven. Deze WA-verzekering kun je uitbreiden met verschillende modules. In totaal kun je kiezen uit 7 verschillende modules, waarvan “pechhulp buitenland” er eentje van is. Deze modules kun je het hele jaar door eenvoudig online “aan en uit” zetten. De concurrerende premie maakt de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering van FBTO compleet.

Veelgestelde vragen

FBTO inloggen - Waar kan dit?

Voor bestaande of nieuwe klanten die willen inloggen op het portaal, kunnen dat doen via de volgende link: https://inloggen.fbto.nl/

Als je je FBTO inloggen gegevens vergeten bent, kun je ze opvragen met het gebruikte email adres.

FBTO schade melden

Wil je bij FBTO schaden melden? Dit is vaak online mogelijk. Login op je account of neem contact op met de helpdesk van FBTO om direct schade te melden.

Wat zijn de FBTO vergoedingen?

Afhankelijk van de type verzekering en de eigenrisico die je hebt afgesloten kunnen de FBTO vergoedingen worden vast gesteld. Dit valt ook terug te lezen in de polisvoorwaarden die je hebt ontvangen bij het afsluiten.

FBTO contact gegevens

Wil je contact opnemen met de FBTO klantenservice? Dat is mogelijk via de volgende kanalen:

FBTO Telefoonnummer: 

(058) 234 56 78

Je bereikt hen maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur. En op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur.

FBTO bellen kan dagelijks ook is het mogelijk om via de app schade te melden.

 

Verzekeren via FBTO

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars

Alternatieve opties