FBTO verzekeringen

Bekijk de verzekeringen van FBTO.

Alle FBTO verzekeringen

FBTO Autoverzekering

N
Verplichte WA
N
Ook WA+ & Allrisk mogelijk
N
Online afsluitbaar
N
Extra dekking mogelijk

Premie vanaf:

Online berekenen

 

FBTO Aansprakelijkheidsverzekering

N
Schade aan anderen
N
Voor het hele gezin
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

FBTO inboedelverzekering

N
Spullen in huis & tuin
N
Diefstal en inbraak
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

FBTO Rechtsbijstandverzekering

N
Geschikt voor particulieren
N
Verzekerd voor advies & hulp
N
Grotere kans op schadevergoeding
N
Premie op maat

Premie vanaf:

Online berekenen

 

FBTO Dierenverzekering

N
Katten & honden
N
Huisdieren zorgverzekering
N
Schade aan andere
N
Alle rassen mogelijk

Premie vanaf:

Online berekenen

 

FBTO overlijdensrisicoverzekering

N
Kans op uitkering na overlijden
N
Laat je familie goed achter
N
Eenvoudig online
N
Premie op maat

Premie vanaf:

Online berekenen 

Welke verzekeringen heeft FBTO?

FBTO is onderdeel van Achmea, de grootste Nederlandse verzekeringsgroep. FBTO staat bekend om een flexibele en klantgerichte benadering. FBTO biedt een breed scala aan verzekeringsproducten, waaronder zorgverzekeringen, autoverzekeringen, reisverzekeringen, en inboedelverzekeringen. Wat FBTO onderscheidt, is hun werkwijze met verzekeringen met modules, waarbij klanten hun verzekeringen kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften door verschillende modules toe te voegen of te verwijderen aan hun verzekering. Ideaal voor iedereen, omdat je zo een verzekeringspakket samenstellen kunt dat perfect aansluit bij je levensstijl en budget. FBTO staat ook bekend om een snelle schadeafhandeling en transparante communicatie richting klant. Hieronder zie je een overzicht van alle FBTO VERZEKERINGEN

FBTO Aansprakelijkheidsverzekering

In het geval je een aansprakelijkheidsverzekering wilt afsluiten bij FBTO kun je dit dan ook meerdere manieren doen. In het geval je dit online wilt doen, dan zijn de verschillende stappen logisch opgebouwd. In vier stappen heb je deze verzekering dan ook afgesloten, geheel afgestemd op jouw situatie. Wanneer je een helpende hand juist prettig vindt, dan bel je FBTO. Deze verzekering kent één maximaal verzekerd bedrag en biedt wereldwijde dekking. Dit voor jouw hele gezin of voor jou zelf als individu in het geval je alleenwonend bent. Mochten logés of huisdieren schade veroorzaken, dan is dit uiteraard gedekt. De verzekering kent een eigen risico dat je af kunt kopen. Als je deze verzekering (nog) bij een andere maatschappij hebt ondergebracht, dan helpt FBTO jou met het overstappen en oversluiten.

FBTO Reisverzekering

Wil je graag zeer eenvoudig in slechts enkele minuten online een reisverzekering aanvragen? Dat doe je zeer voordelig bij FBTO. Je krijgt hierin de keuze om te kiezen voor een kortlopende reisverzekering, maar ook een doorlopende reisverzekering behoort tot de mogelijkheden. De FBTO Reisverzekering vergoedt schade als je op reis bent, in zowel binnenland als in het buitenland.

FBTO Inboedelverzekering

Woon jij graag in een huis vol mooie meubels en leuke accessoires? Of woon je toch liever in een meer minimalistische huisstijl? Bij FBTO is de keuze volledig aan jouzelf. Hoe jou huis ook ingericht is, de FBTO Inboedelverzekering is er voor jou in het geval van schade als gevolg van brand, storm, overstroming of regen.

FBTO Rechtsbijstandverzekering

Met de FBTO Rechtsbijstandverzekering ben je in het geval van een conflict verzekerd van juridische hulp en passend advies. Welke zaken jij verzekerd wil zijn met de rechtsbijstandverzekering van FBTO is volledig samen te stellen naar eigen wens. FBTO biedt 5 verschillende modules aan welke ieder de standaard basisdekking bevat. De 5 modules bestaan uit:

 • Consument & Wonen
 • Verkeer
 • Werk & Inkomen
 • Fiscaal & Vermogen
 • Medisch

Voor juridische hulp heeft FBTO ruim 500 juristen klaar staan om je te assisteren met welk geschil dan ook.

FBTO Woonverzekering

De FBTO Woonverzekering is een combinatie van verschillende verzekeringen bedoeld voor jou eigen thuis. Hierin bepaal jij zelf hoe jij je huis en je spullen verzekert met de woonverzekeringen. De verschillende woonverzekeringen waar je uit kan kiezen zijn:

 • Opstalverzekering
 • Inboedelverzekering
 • Buitenshuisverzekering
 • Aansprakelijkheidsverzekering

Een woonverzekering is uit te breiden met bijvoorbeeld een glasverzekering, rechtsbijstandverzekering en diefstal plus.

FBTO Zorgverzekering

De FBTO Zorgverzekering is een onderdeel van Achmea en geeft verzekerden de mogelijkheid om bepaalde aanvullende modules het hele jaar aan te zetten. Dat houdt in dat je zelf kunt kiezen waarvoor je wel of niet verzekerd wilt zijn, een volledig vrije zorgkeuze dus. Naast dat je kan kiezen voor de basisverzekering, is het ook mogelijk vele aanvullende modules te kiezen naar wens.

FBTO WA-verzekering

Als je auto rijdt en de auto staat op jouw naam, dan ben je bij wet verzekeringsplichtig. De verzekering die je minimaal af dient te sluiten is een zogenaamde Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering kun je zien als een echte basisverzekering voor je auto. Bij FBTO kun je deze verplichte WA-verzekering met een gerust hart onderbrengen. FBTO is een betrouwbare en kundige verzekeraar met een ruime ervaring in autoverzekeringen, waar deze verzekering een onderdeel van is. Zoals gezegd is de dekking van deze verzekering beperkt. Het dekt namelijk alleen door jou met de auto veroorzaakte schade aan anderen. Deze schade kan zowel persoonlijke schade (letselschade) of materiële schade (schade aan spullen) aan anderen betreffen. Hoe langer je schadevrij rijdt, hoe hoger de korting op de premie van deze verzekering zal zijn. Deze kan oplopen tot maximaal 75% en heb je al bereikt als je 8 jaar schadevrij weet te blijven. Deze WA-verzekering kun je uitbreiden met verschillende modules. In totaal kun je kiezen uit 7 verschillende modules, waarvan “pechhulp buitenland” er eentje van is. Deze modules kun je het hele jaar door eenvoudig online “aan en uit” zetten. De concurrerende premie maakt de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering van FBTO compleet.

FBTO Annuleringsverzekering

Heb je een reis gepland, maar kan deze onverwachts niet door gaan of moeten worden afgebroken? Dan is dit al vervelend genoeg, helemaal als hier geen annuleringsverzekering voor is afgesloten. Dan is het geld dat je voor de reis hebt bepaald namelijk weg. Om deze reden is het aan te raden een FBTO Annuleringsverzekering af te sluiten. Niet om de geplande reis terug te krijgen, maar wel de kosten die hier voor zijn gemaakt.

FBTO Overlijdensrisicoverzekering

Wanneer jij er niet meer bent als gevolg van overlijden, dan verandert er veel in het leven van jou nabestaanden. Er valt onder andere een inkomen weg, om jou nabestaanden goed achter te laten zodat zij bijvoorbeeld de huur of hypotheek kunnen blijven betalen. Dan kan er een FBTO Overlijdensrisicoverzekering worden afgesloten, zodat jou nabestaanden zich geen financiële zorgen hoeven te maken.

FBTO Caravanverzekering

De Caravan is standaard gratis meeverzekerd bij je autoverzekering bij FBTO. Echter geldt dit alleen voor de schade die de caravan veroorzaakt aan anderen. Om de schade aan eigen caravan te verzekeren dien je hier een passende FBTO Caravanverzekering af te sluiten. De caravan is met de caravanverzekering onder andere verzekerd tegen bijvoorbeeld diefstal en storm. Voor de FBTO Caravanverzekering krijg je de keuze uit vier verschillende aanvullende modules. Deze zijn:

 • Caravanaccessoires aanvullend meeverzekeren
 • Aanbouw aanvullend meeverzekeren
 • Voortent & Luifel aanvullend meeverzekeren
 • Inventaris aanvullend meeverzekeren

FBTO Autoverzekering

De FBTO Autoverzekering is zeer eenvoudig zelf online samen te stellen en af te sluiten. De basisverzekering kun je aanvullen naar eigen wens wat je zelf wilt. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de schade te laten repareren door één van de schadeherstellers van FBTO. Bij FBTO heb je de keuze om te kiezen uit drie verschillende dekkingsvormen. Dit zijn : WA Autoverzekering, WA-Plus Autoverzekering en de WA-Casco verzekering.

FBTO Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een FBTO review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of FBTO de maatschappij is waar jij naar op zoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

 

 

 

Veelgestelde vragen

FBTO inloggen - Waar kan dit?

Voor bestaande of nieuwe klanten die willen inloggen op het portaal, kunnen dat doen via de volgende link: https://inloggen.fbto.nl/

Als je je FBTO inloggen gegevens vergeten bent, kun je ze opvragen met het gebruikte email adres.

FBTO schade melden

Wil je bij FBTO schaden melden? Dit is vaak online mogelijk. Login op je account of neem contact op met de helpdesk van FBTO om direct schade te melden.

Wat zijn de FBTO vergoedingen?

Afhankelijk van de type verzekering en de eigenrisico die je hebt afgesloten kunnen de FBTO vergoedingen worden vast gesteld. Dit valt ook terug te lezen in de polisvoorwaarden die je hebt ontvangen bij het afsluiten.

FBTO contact gegevens

Wil je contact opnemen met de FBTO klantenservice? Dat is mogelijk via de volgende kanalen:

FBTO Telefoonnummer: 

(058) 234 56 78

Je bereikt hen maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur. En op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur.

FBTO bellen kan dagelijks ook is het mogelijk om via de app schade te melden.

 

Verzekeren via FBTO

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars

Alternatieve opties