Waterschade verzekering

U zocht op de term ‘waterschade verzekering’. Na een flinke regenbui of bijvoorbeeld storm is het mogelijk dat uw inboedel of opstal beschadigd is.

Met inboedel worden alle ‘losstaande spullen’ in huis bedoelt (bijv. televisie, gordijnen en een schilderij) en met opstal wordt alles bedoelt dat ‘vast aan het huis zit’ (bijv. een inbouwkoelkast of een raam). Indien u graag verzekert wilt zijn voor schade aan uw inboedel of opstal veroorzaakt door waterschade dan kunt u er voor kiezen om een inboedel- en/of opstalverzekering af te sluiten. De premie van deze verzekeringen liggen relatief laag en daar krijgt u financiële zekerheid voor terug.

Er is één ding waar u rekening mee moet houden: waterschade wordt bij veel verzekeraars namelijk niet gedekt wanneer het veroorzaakt is door neerslag dat binnengedrongen is door openstaande ramen, deuren en/of luiken. Dit wil tijdens een verbouwing aan het huis nog wel eens mis gaan. Het vinden van een waterschade verzekering kan behoorlijk lastig zijn. Met onze vergelijkingstool kunt u alle aanbieders van een waterschade verzekering in kaart brengen en deze met elkaar vergelijken. Het gebruik van onze vergelijkingstool is gratis en bovendien is de tool eenvoudig te bedienen.

Waterschade verzekering
5 (100%) 22 votes