Welke verzekeringen heeft Univé?

Unive is een verzekeringsmaatschappij die winst maken niet als hoofddoel heeft. Het gevolg hiervan, is dat ze hun klanten goedkopere premies kunnen aanbieden. Het is een netwerk De meeste mensen die hier verzekerd zijn maken al deel uit van de vereniging, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat buitenstaanders niet welkom zijn. Univé is een veelzijdig financieel dienstverlener die jouw belang als klant en persoon altijd centraal stelt. Dit doet Univé verzekeringen door met verzekeringsdiensten, producten -en oplossingen te komen die geheel af te stemmen zijn op jouw persoonlijke situatie. Voeg daarbij nog eens zeer klantvriendelijke medewerkers en je hebt een betrouwbare en ervaren dienstverlener als partner.

Univé Aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering is een verzekering die uiteraard ook tot het verzekeringsassortiment van Univé behoort. Je kunt deze verzekering op verschillende manieren afsluiten. Het snelst doe je dit online door middel van het doorlopen van een aantal logische opeenvolgende stappen. Wanneer je toch liever persoonlijk contact hebt, dan kun je Univé bellen of langs gaan bij één van de Univékantoren. De AVP van Univé biedt wereldwijde dekking tot een maximaal verzekerd bedrag van €2.500.000,-. Individueel of voor het hele gezin af te sluiten is mogelijk, waarbij huisdieren ook onder de dekking vallen. Een tweede woning is standaard meeverzekerd en verder is ook (tot een bepaald bedrag) schade meeverzekerd die je veroorzaakt tijdens verhuizen van of klussen bij vrienden of familie. Sluit je meer verzekeringen bij deze maatschappij, dan kan jouw korting oplopen tot 10%.

Univé Zorgverzekering

Met de Univé Zorgverzekering kun je zonder pardon bij alle ziekenhuizen en huisartsen terecht. Bij Univé is het mogelijk te kiezen uit de standaard basisverzekering, maar ook kun je kiezen voor verschillende aanvullende pakketten. Het is belangrijk om een goede zorgverzekering te kiezen.

Univé Autoverzekering

Een autoverzekering is bij Univé zeer eenvoudig zelf samen te stellen. Je bepaalt zelf de mate van hoe uitgebreid je verzekerd wilt zijn. Met de Univé Autoverzekering ben je dag en nacht verzekerd van een uitstekende service als je schade oploopt aan jouw auto. Bij Univé heb je de mogelijkheid te kiezen tussen drie varianten van de autoverzekering, dit zijn : WA, Beperkt Casco en All Risk.

Univé Reisverzekering

Het hebben van een reisverzekering is belangrijk. De Univé Reisverzekering is af te sluiten op jouw persoonlijke situatie. Ga je bijvoorbeeld vaak op vakantie? Dan is de doorlopende reisverzekering echt wat voor jou. Met een doorlopende reisverzekering van Univé ben je tijdens al je vakanties en weekendjes weg het hele jaar standaard verzekerd van hulp bij noodgevallen. Ga je slechts één keer per jaar op vakantie? Ook dan heeft Univé een passende reisverzekering, namelijk de kortlopende reisverzekering.

Univé Fietsverzekering

De Univé Fietsverzekering is voor iedereen mogelijk, met welke fiets dan ook. Voor zowel elektrische fietsen, als voor stadsfietsen en mountainbikes zijn er passende verzekeringen mogelijk met wereldwijde dekking. Jaarlijks worden er in Nederland 500.000 fietsen gestolen. Een fiets is voor vele mensen een kostbaar bezit. Het is daarom verstandig een fietsverzekering af te sluiten tegen diefstal en schade.

Univé Rechtsbijstandverzekering

Voor iedereen is het mogelijk dat er conflicten ontstaan, waar juridische hulp nodig bij is om het conflict op te lossen. In zo’n geval is het een prettig gevoel, dat je op Univé kunt rekenen met de Rechtsbijstandverzekering. Je krijgt hierin de vrije keuze om zelf te bepalen voor welke risico’s je precies verzekerd wil zijn. Naast de Univé Rechtsbijstandverzekering basisdekking, is er ook de mogelijk verschillende aanvullende dekkingen af te sluiten.

Univé Motorverzekering

Heb je een motor? Dan is het hebben van een motorverzekering belangrijk! Met een Univé Motorverzekering blijf je van je motorritjes genieten. Voor een zeer lage premie kun je bij Univé als grootste motorverzekeraar van Nederland rekenen op een zeer uitgebreide dekking met vele gratis extra’s.

Unive WA-verzekering

Uiteraard biedt een grote verzekeringsmaatschappij als Univé een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering aan in hun assortiment van verzekeringsproducten. De overheid heeft deze verzekering verplicht gesteld wanneer je autobezitter bent. Kortom, rij je auto, dan kun je niet zonder deze verzekering. Net zoals bij alle andere verzekeringsmaatschappijen is dit ook bij Univé de eenvoudigste autoverzekering. Deze verplichte verzekering staat bij deze verzekeraar in de boeken als “Autoverzekering WA Select”. Het dekt alleen de schade die jij hebt veroorzaakt met de auto. Met schade wordt dan zowel letselschade als schade aan spullen bedoeld. De dekking bij letselschade is maar liefst €5.600.000,- en de dekking bij materiële schade bedraagt €2.500.000,-. Met betrekking tot deze Wettelijk Aansprakelijkheidsverzekering regel je alles zelf online. Je kunt hier ook de Univé-app voor gebruiken, want deze verzekeraar gaat met zijn tijd mee. Alles gaat dus digitaal en mede hierdoor is de premie ronduit scherp te noemen. Deze WA-verzekering is dagelijks op te zeggen. Voor elk jaar dat je schadevrij rijdt krijg je korting op de premie. Deze korting kan oplopen tot maar liefst 80%. Je kunt deze verzekering eenvoudig uitbreiden met een aantal aanvullende dekkingen, zoals bijvoorbeeld pechhulp binnenland. Ook het uitbreiden van deze verzekering doe je online of door de Univé-app te gebruiken.

Univé Scooterverzekering

Ben je op zoek naar een bromfiets of scooterverzekering met een zeer uitgebreide dekking en een zeer lage premie? Dan ben je bij Univé aan het goede adres. Een Univé Scooterverzekering is zeer gemakkelijk online, binnen slechts 5 minuten af te sluiten. De dekking bepaal je zelf aan de hand van jouw persoonlijke wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de standaard WA verzekering, maar ook voor de zeer uitgebreide All Risk verzekering.

Univé Annuleringsverzekering

Wanneer een geboekte reis onverwachts niet meer door kan gaan, of moet worden afgebroken. Dan is dit vaak al vervelend genoeg, maar zonder annuleringsverzekering worden ook de kosten hiervan niet gedekt en ben je, je geld kwijt. Dan is het een zeer prettig gevoel om de Univé Annuleringsverzekering achter de hand te hebben, die de gemaakte kosten van de reis dekt.

Univé Caravanverzekering

Met de Univé Caravanverzekering ben je verzekerd van een onbezorgde vakantie met jouw caravan. Met een caravanverzekering is jouw caravan het hele jaar door compleet verzekerd, voor een uiterst aantrekkelijke premie. Dit zorgt voor een fijn gevoel van zorgeloos op vakantie gaan.

Univé Tandartsverzekering

Bij Univé zijn voor kinderen tot 18 jaar de meeste tandartskosten vergoed vanuit de zorgverzekering basisdekking. Hierbij moet je denken aan een gaatje vullen of de jaarlijkse standaard controle. Voor volwassenen is dit echter niet het geval, de kosten zijn dan voor eigen rekening, of hier kan een tandartsverzekering voor worden afgesloten. De Univé Tandartsverzekering is in verschillende aanvullende vormen af te sluiten, naar eigen wens.

Univé Opstalverzekering

Met een opstalverzekering ben je verzekerd voor alle schade die veroorzaakt is als gevolg van storm, brand, neerslag of lekkage. Hier krijg je een passende vergoeding voor aan de hand van de hoogte van de kosten voor reparatie, of het wordt door Univé voor jou hersteld. Met de Univé opstalverzekering ben je verzekerd van zorgeloos wonen. Je kunt kiezen voor twee verschillende dekkingsvormen. Namelijk, Opstal Basis en Opstal All Risk.

Veelgestelde vragen

Univé inloggen – Waar kan dit?

Voor bestaande of nieuwe klanten die willen inloggen op het portaal, kunnen dat doen via de volgende link: https://www.unive.nl/mijnunivezorg/inloggen

Als je je Univé inloggen gegevens vergeten bent, kun je ze opvragen met het gebruikte email adres.

Univé schade melden

Wil je bij Univé schaden melden? Dit is vaak online mogelijk. Login op je account of neem contact op met de helpdesk van Univé om direct schade te melden.

Wat zijn de Univé vergoedingen?

Afhankelijk van de type verzekering en de eigenrisico die je hebt afgesloten kunnen de Univé vergoedingen worden vast gesteld. Dit valt ook terug te lezen in de polisvoorwaarden die je hebt ontvangen bij het afsluiten.

Univé contact gegevens

Wil je contact opnemen met de Univé klantenservice? Dat is mogelijk via de volgende kanalen:

Univé Telefoonnummer:  0592 349 340 (Maandag t/m vrijdag: 08.30 tot 20.00 uur
en zaterdag: 09.00 tot 13.00 uur).