Nationale-Nederlanden VERZEKERING

Bekijk de verzekeringen van Nationale Nederlanden.

Nationale-Nederlanden Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een Nationale-Nederlanden review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of Nationale-Nederlanden de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

[rwp-review id=”0″]

 

 

Verzekeringen afsluiten doe je het liefst bij een maatschappij die de nodige ervaring heeft. Met haar 170 jaar bestaan en ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten, is Nationale-Nederlanden zeker een van de eerste maatschappijen die je aandacht mag ontvangen. Naast het afsluiten van een Levensverzekering ben je ook bij hun terecht voor het afsluiten van verzekeringen zoals Ongevallenverzekering, Beleggingsverzekering, Woonbootverzekering, enz. Ook voor het besparingen, beleggingen en leningen ben je bij hun op het juiste adres.

Alle Nationale Nederlanden verzekeringen

Nationale Nederlanden Autoverzekering

N
Verplichte WA
N
Ook WA+ & Allrisk mogelijk
N
Online afsluitbaar
N
Extra dekking mogelijk

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Nationale Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering

N
Schade aan anderen
N
Voor het hele gezin
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Nationale Nederlanden inboedelverzekering

N
Spullen in huis & tuin
N
Diefstal en inbraak
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Nationale Nederlanden Rechtsbijstandverzekering

N
Geschikt voor particulieren
N
Verzekerd voor advies & hulp
N
Grotere kans op schadevergoeding
N
Premie op maat

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Nationale Nederlanden Dierenverzekering

N
Katten & honden
N
Huisdieren zorgverzekering
N
Schade aan andere
N
Alle rassen mogelijk

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Nationale Nederlanden overlijdensrisicoverzekering

N
Kans op uitkering na overlijden
N
Laat je familie goed achter
N
Eenvoudig online
N
Premie op maat

Premie vanaf:

Online berekenen 

Nationale-Nederlanden Aansprakelijkheidsverzekering

Nationale Nederlanden is een verzekeringsmaatschappij die iedereen eigenlijk wel kent. Het één van de grotere verzekeringsmaatschappijen van ons land en dat merk je onder andere aan het zeer uitgebreide assortiment van financiële diensten en oplossingen. Als particuliere klant kun je dan ook voor al jouw financiële vraagstukken bij Nationale Nederlanden terecht. Dit geldt dan uiteraard ook voor het afsluiten van alle vormen van particuliere schadeverzekeringen. Een heel belangrijke verzekering is de particuliere aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering kun je op verschillende manieren bij Nationale Nederlanden afsluiten. De meest snelle en meest gemakkelijke manier is om dit online te doen. Je sluit deze verzekering in een aantal eenvoudige stappen, waarbij het systeem zo is ingericht dat je deze verzekering altijd geheel passend bij jouw persoonlijke situatie kunt afsluiten. Het is ook mogelijk om de verzekering telefonisch af te sluiten. De standaarddekking is ruim voldoende te noemen. Je verzekerd jouw hele gezin, alleen jezelf of alleen jij met jouw partner, waarbij je kunt kiezen uit twee maximaal verzekerde bedragen. Studerende kinderen die uitwonend zijn vallen onder de dekking. In het geval jij onterecht aansprakelijk wordt gesteld voor een schade, dan is rechtsbijstand ook een onderdeel van deze verzekering waarop je aanspraak kunt maken.

Nationale Nederlanden Zakelijk WA-verzekering

Het afsluiten van een WA-verzekering is altijd wel een goed idee, vooral wanneer het risico op schade groot is. dit geldt bijvoorbeeld voor een gezin met jonge kinderen. Maar ook bedrijven zijn heel kwetsbaar voor schadegevallen wat ze niet met opzet hebben veroorzaakt. Overal waar er gewerkt wordt is de kans immers groot dat er fouten gemaakt kunnen worden met schade aan andermans goed tot gevolg. Het afsluiten van een zakelijke WA-verzekering is dus zeker voor bedrijven een heel goed idee.

Wat wordt dan allemaal vergoed bij een zakelijke WA-verzekering?

Er wordt bij een zakelijke WA-verzekering ook altijd gekeken naar het risico dat er is om schade te veroorzaken. Een kleding zaak loopt nu eenmaal minder risico op het veroorzaken van schade aan haar klanten dan een installatie bedrijf. De dekking zal ook verschillen per branche en hebben verzekeringsmaatschappijen daar zeker ook rekening mee gehouden. Los van het vergoeden van de veroorzaakte schade aan klanten wordt ook de schade die de werknemer heeft opgelopen gedekt wanneer er gekozen wordt voor een dekking werknemersschade. Die dient wel apart afgesloten te worden, maar wordt vaak als een pakket aangeboden.

De Nationale Nederlanden zakelijke WA-verzekering biedt standaard een “voorrisico” dekking aan

De Nationale Nederlanden is actief in meer dan 18 landen en heeft zijn oorsprong in Nederland. Naast het bieden van verzekeringen is het bedrijf ook actief bezig in de investeringswereld. De Nationale Nederlanden zakelijke WA-verzekering komt standaard met een “voorrisico” dekking die ook schade vergoed die verricht is voor de ingangsdatum van de verzekering.

Nationale Nederlanden ZPP WA-verzekering

Als ondernemer sta je veel meer bloot aan allerlei risico’s waarbij er zeker ook sprake kan zijn van schade. Dit geldt vooral ook in het verkeer omdat een ondernemer ook veel meer kilometers op de weg maakt en echt wel op meerdere plekken komt dan de doorsnee autobestuurder. Het is daarom ook begrijpelijk dat een ondernemer zal kiezen voor een extra WA-verzekering. Ook een ZZp’er zal zich extra moeten verzekeren tegen alle risico’s in het verkeer.

De speciale ZZP WA-verzekering is dus zeker geen overbodige luxe

Het voordeel van een ZZP WA-verzekering is dat het extra dekking biedt tegen schade in het verkeer. Naast de bestuurder zijn ook de bijrijder(s) meeverzekerd. Bij schade wordt er altijd ook gratis rechtshulp geboden. Dit kan vooral van groot belang zijn voor gevallen waar er sprake is van letsel. Een WA-verzekering zorgt er trouwens ook voor dat je voertuig bij schade geheel kosteloos wordt weggesleept.

Geniet van grote kortingen bij het afsluiten van een Nationale Nederlanden ZZP WA-verzekering

Bij de Nationale Nederlanden wordt altijd geprobeerd ondernemers tegemoet te komen. Als ZZP’er zal je dus zeker wel een goede premie kunnen krijgen bij het afsluiten van een ZZP WA-verzekering. Dit hangt natuurlijk ook weer af van het gewicht van de auto en het bouwjaar. Maar los van deze twee factoren kan je zelf de korting bepalen door lang schade vrij te rijden. Bovendien wordt je geheel kosteloos bijgestaan door ZZP Nederland bij het afsluiten van de verzekering.

Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering dekt alle schade toegebracht aan het inboedel waarbij je bij diefstal ook vergoed wordt voor de opgelopen schade. Zo een verzekering is dus zeker wel een goed idee en zal je dus een hoop geld besparen wanneer er sprake zal zijn van schade. Verzekeringsmaatschappijen letten er wel op dat die zeker niet met opzet is veroorzaakt. Een inboedelverzekering wordt meestal in combinatie met een brandverzekering genomen en garandeert dus een volledige betaling van de opgelopen schade ingeval van brand aan een woonhuis of bedrijfspand.

De verzekeringsvoorwaarden verschillen per maatschappij

Omdat er nou eenmaal sprake is van zware concurrentie tussen de verschillende verzekeringsmaatschappijen zullen de premies en verzekeringsvoorwaarden onderling ook verschillen. Het is wel standaard dat de inboedelverzekering alles dekt wat niet verbonden is aan het huis en dus ook snel verwijderd kan worden. Maar de verschillen liggen meestal binnen het gebied tot waar de dekking geldig is. Zo wordt schade aan voorwerpen in de tuin of een aparte garage soms ook mee verzekerd. Ook is het belangrijk om na te gaan hoe groot het eigen risico is.

De Nationale Nederlanden inboedelverzekering biedt aantrekkelijke kortingen op de premie

De Nationale Nederlanden staat ook wel bekend als een online verzekeraar omdat de maatschappij het mogelijk maakt alle verzekeringen online bij haar af te sluiten. Als onderdeel van de Delta Lloyd Groep is zij daarmee ook direct een van de grootste verzekeraars in ons land. Voor de inboedelverzekering biedt ze een aantrekkelijke premiekorting aan tegen inbraakbeveiliging. Ook staat ze er garant voor dat er nooit sprake zal zijn van onderverzekering. Heel handig is het ook dat de dekking van de inboedelverzekering ook geldig is voor bijgebouwen of een garagebox. Met een Nationale Nederlanden inboedelverzekering ben je er verzekert van dat je zult genieten van een volledige dekking van alles wat met jouw inboedel te maken heeft.

Nationale Nederlanden Zekerheidspakket WA-verzekering

Elk bedrijf dient het zekere voor het onzekere te kiezen en zal zich dus goed moeten indekken tegen alle mogelijke schade die er veroorzaakt kan worden. Een zekerheidspakket is daarom een goed idee omdat het mogelijk maakt om middels een verzekering alles te verzekeren en je dus niet apart verschillende verzekeringen af te sluiten. Bij een zekerheidspakket WA-verzekering wordt de nadruk gelegd op alle risico’s die er in het verkeer zijn betreffende bedrijfsvoering.

Een zekerheidspakket WA-verzekering omvat alle dekkingen die er te bieden zijn

Een bedrijf is nou eenmaal blootgesteld aan extra risico’s als gevolg van de vele activiteiten die er ontplooid dienen te worden. Dit verschilt wel sterk per branche en zal zeker ook toto uiting komen bij het verzekeren. Er zijn namelijk zekerheidspakketten voor elke branche. Het voordeel hiervan is dat er heel veel zorg kan worden besteed aan alle aspecten waar het risico het grootst is. Zo zal bij een transportbedrijf de nadruk meer liggen bij het verzekeren tegen schade veroorzaakt op de weg dan bij een kinderdagverblijf bijvoorbeeld.

Een zekerheidspakket WA-verzekering afsluiten bij de Nationale Nederlanden geeft altijd wel een goed gevoel

Bij de Nationale Nederlanden ben je ervan gegarandeerd dat het zekerheidspakket WA-verzekering alles omvat wat aan schade kan worden veroorzaakt door bedrijfsactiviteiten. Zo krijg je altijd een fikse korting op de premie bij het laten verzekeren van meerdere bedrijfsvoertuigen. Het handige van een zekerheidspakket is dat je er ook voor kunt kiezen om het uit te breiden met een additionele verzekering.

Nationale Nederlanden Online WA-verzekering

Een WA-verzekering is verplicht wanneer je met een voertuig wenst deel te nemen aan het verkeer. Het is daarom belangrijk dat je zeker ook zal kiezen voor een WA-verzekering die het voordeligst zal uitvallen voor jouw. Er wordt bij het berekenen van de premie namelijk rekening gehouden met een aantal factoren waarbij je even zelf zal moeten nagaan waar jij het voordeligst uit bent.

De dekking is bij wet geregeld

Omdat de dekking bij wet geregeld is zal je daar niet veel verschil van merken per verzekeringsmaatschappij. Wel wordt er vaker een hogere dekking geboden hetgeen absoluut geen onnodige concurrentie stunt is. De schade, vooral bij letsel, kan behoorlijk oplopen en dan is het wel fijn om te weten dat de dekking ruim voldoende zal zijn. naast de standaard WA-verzekering kan er altijd nog worden gekozen voor een mini casco of een volledige casco verzekering. Deze bieden aan uitbreiding aan op het standaard pakket waarbij een volledige casco verzekering ook de schade dekt die de veroorzaker heeft geleden. Natuurlijk verschillen de premies sterk omdat er ook nog wordt gekeken naar de leeftijd van de bestuurder, de woonplaats en zeker ook het schadeverleden van de persoon die de verzekering komt afsluiten.

Sluit de voordeligste WA-verzekering gewoon online af bij De Nationale Nederlanden

Het afsluiten van een verzekering bij De Nationale Nederlanden gaat gelukkig heel gemakkelijk dankzij hun online aanmeldingssysteem waarbij je gewoon vanuit jouw luie stoel een voordelige WA-verzekering kan afsluiten. De Nationale Nederlanden is namelijk een toonaangevende verzekerings- en financieringsmaatschappij en kan haar klanten dus zeker wel tegemoet komen. Voor haar WA-verzekering biedt ze het gemak om alles online te kunnen regelen, van het afsluiten van de verzekering tot het melden van schade. Het voordeel hiervan is dat alles heel snel centraal kan worden verwerkt waardoor je zeker snel wordt geholpen, vooral in het geval van schade.

Nationale Nederlanden ZPP Voorjaar WA-verzekering

Een ZZP verzekering dekt alle schade voor bedrijven waar er geen personeel in dienst is. immers, ZZP staat voor Zelfstandige Zonder Personeel. Indien je opereert als zelfstandig ondernemer en met je bedrijfsauto een ongeluk veroorzaakt zal de WA-verzekering voor particulieren niet van toepassing zijn. Een ZZP WA-verzekering is dus wel degelijk verplicht. Je betaalt dan doorgaans ook een lagere premie omdat bij het berekenen van de dagwaarde van het voertuig de BTW niet bij wordt gerekend.

Waarom dan een voorjaar WA-verzekering afsluiten?

Een voorjaar verzekering biedt het voordeel dat de premie ook lager uitvalt en je er dubbel voordelig uitvalt. Niet alleen krijg je als ZZP’er dus een korting op de premie vanwege het niet meetellen van de BTW waarde, maar krijg je ook een korting van vanwege de periode van het jaar. Dat is wel lekker voordelig, vooral omdat zelfstandige ondernemers het financieel soms knap moeilijk kunnen hebben.

De Nationale Nederlanden voorjaar ZZP WA-verzekering biedt nog meer voordelen

De Nationale Nederlanden is een van de grootste en oudste verzekeringsmaatschappijen in ons land en heeft die positie zeker wel kunnen bereiken door haar klanten altijd wel een voordelig verzekeringspakket aan te bieden. Als ZZP’er ben je naast het verzekerd zijn tegen schade in het verkeerd ook nog verzekerd van de nodige rechtsbijstand indien dit nodig mocht blijken.

Het afsluiten van een ZZP voorjaar WA-verzekering biedt dus een enorm bedrijfsvoordeel op waar je als ondernemer zeker gebruik van moet maken.

Veelgestelde vragen

Nationale Nederlanden - Waar kan dit?

Voor bestaande of nieuwe klanten die willen inloggen op het portaal, kunnen dat doen via de volgende link: 

Als je je Nationale Nederlanden inloggen gegevens vergeten bent, kun je ze opvragen met het gebruikte email adres.

Nationale Nederlanden schade melden

Wil je bij Nationale Nederlanden schaden melden? Dit is vaak online mogelijk. Login op je account of neem contact op met de helpdesk van Nationale Nederlanden om direct schade te melden.

https://www.nn.nl/Inloggen.htm

Wat zijn de Centraal beheer achmea vergoedingen?

Afhankelijk van de type verzekering en de eigenrisico die je hebt afgesloten kunnen de Achmea vergoedingen worden vast gesteld. Dit valt ook terug te lezen in de polisvoorwaarden die je hebt ontvangen bij het afsluiten.

Nationale Nederlanden contact gegevens

Wil je contact opnemen met centraal beheer klantenservice? Dat is mogelijk via de volgende kanalen:

Nationale Nederlanden beheer Telefoonnummer: 088 – 66 33 111

Nationale Nederlanden Bellen kan dagelijks.

 

Verzekeren via Nationale Nederlanden

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars

Alternatieve opties