Welke verzekeringen heeft Inshared?

InShared, opgericht in 2009, is een Nederlandse verzekeraar die de klant op diverse financiële gebieden tot dienst is. InShared staat bekend om een innovatieve en klantgerichte benadering. Of het nu om verzekeringen of bankzaken gaat. InShared biedt zowel kwalitatieve producten als een uitstekende informatievoorziening.

InShared onderscheidt zich met de slogan ‘we all benefit’. Klanten krijgen aan het einde van het jaar een deel van de ongebruikte premies terug. Iedere klant bij InShared, krijgt een jaarbeloning als er schadegeld wordt overgehouden. Dat geld wordt dan eerlijk verdeeld naar  naar inleg. Hoe meer verzekeringen je bij InShared hebt, hoe hoger je jaarbeloning kan uitvallen. Deze aanpak heeft het verkeringsmaatschappij InShared tot een populaire keuze gemaakt onder mensen die op zoek zijn naar een eerlijke en innovatieve verzekeraar. Hieronder zie je een overzicht van alle INSHARED VERZEKERINGEN

InShared Aansprakelijkheidsverzekering

Als het aankomt op de aansprakelijkheid in tal van situaties, is het niet altijd even duidelijk waar die bij ligt. Dit leidt vaak tot forse schadeclaims of zal het bedrag dat je kwijt zal zijn aan het vergoeden van de schade een flinke deuk leggen op jouw financieel vermogen. Het gaat dan ook niet om schade die met opzet is veroorzaakt en is het beter een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten om zulke lastige situaties te vermijden. InShared biedt daarom een passende aansprakelijkheidsverzekering aan die ook gelijk het heel gezin meeneemt bij de dekking.Je wil toch graag iedereen meeverzekerd hebben?

Bij InShared wordt er veel waarde gehecht aan het verstrekken van verzekeringen op maat en zorgt een afgesloten aansprakelijkheidsverzekering daar er voor dat in het geval van gezinnen een ieder meeverzekerd is. Dat geeft nou echt een geruststellend gevoel en bedraagt het dekkingsbedrag een maximum van €1.500.000. Een fors bedrag dus en kan alle schade doorgaans ermee vergoed worden. Zij die over een huisdier beschikken kunnen ook erop rekenen dat schade door die veroorzaakt ook gedekt zal worden. Wel prettig om te weten wanneer de hond bijvoorbeeld heeft zitten bijten aan de schoenen van gasten of een poes die wat spullen bij de buren omver gegooid heeft. Een aansprakelijkheidsverzekering heeft ook zijn voordelen voor zij met kleine kinderen omdat een er zich dan zo een ongelukje voor kan doen die gelukkig door de verzekering vergoed zal worden.

InShared Inboedelverzekering

Bij InShared kun je de inboedel in je huis verzekeren tegen schade als gevolg van onder andere brand, inbraak en waterschade. Met de InShared Inboedelverzekering ben je er van verzekerd dat jou spullen goed verzekerd zijn, bij zowel klein ongelukjes als grote schades als gevolg van bijvoorbeeld brand.

InShared Opstalverzekering

Een huis kan op verschillende manieren zwaar beschadigd en zelfs onbewoonbaar worden, dit is al vreselijk genoeg als dit gebeurd. Gelukkig sta je er met de InShared Opstalverzekering niet alleen voor en ben je verzekerd voor de kosten die hieraan onmiskenbaar aan verbonden zitten. De Basisdekking van de Opstalverzekering is naar wens aan te vullen met een aantal aanvullende modules zoals bijvoorbeeld de glasverzekering.

InShared Woonverzekering

De InShared Woonverzekering is een combinatiepakket van verzekeringen bedoeld voor huis en tuin. Zoals de Opstalverzekering en de Inboedelverzekering. Naast deze verzekering zijn hier een aantal aanvullende dekkingen mogelijk om bij af te sluiten. Zoals bijvoorbeeld Mobiele apparaten, Eigenaarsbelang en Glas in de woning. De woonverzekering van InShared is volledig zelf samen te stellen naar eigen wens.

InShared Autoverzekering

De InShared Autoverzekering is een goede verzekering voor jezelf, maar ook voor jouw portemonnee. De premie van de autoverzekering van InShared, is zeer scherp geprijsd en zeer eenvoudig online af te sluiten. Je hebt hierbij de mogelijkheid uit vier verschillende verzekeringsvormen, en is volledig naar eigen keuze af te sluiten. De vier verschillende verzekeringsvormen die af te sluiten zijn voor de InShared Autoverzekering, zijn als volgt:

  • WA (Verplicht)
  • Beperkt Casco
  • Beperkt Casco Extra
  • All Risk

InShared Reisverzekering

Met de InShared Reisverzekering bent u verzekerd van een zorgeloze reis. Je kunt onder andere kiezen voor een reisverzekering met Europa dekking, maar ook voor Werelddekking. Naast de basisverzekering biedt InShared de mogelijk een aantal aanvullende dekkingen af te sluiten, zoals bijvoorbeeld een Annuleringsverzekering, Medische kosten op reis en Voertuighulp Europa.

InShared Scooterverzekering

Wat is er fijner dan zonder zorgen een lekkere scootertocht te maken in het zonnetje met jou pas aangekochte scooter? Met de InShared Scooterverzekering kun jij veilig kilometers maken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over geleden schade of zelfs diefstal. Aan het einde van het jaar geen claim ingediend? Dan krijg jij geld terug van InShared in de vorm van een einde jaarbeloning.

InShared Rechtsbijstandverzekering

Een conflict, hoe vervelend dan ook kan helaas iedereen overkomen. In sommige gevallen is een conflict zelfs zo heftig, dat er juridische hulp aan te pas moet komen om het conflict op een goede wettige manier op te lossen. Met de InShared Rechtsbijstandverzekering zijn de juridische kosten die dat met zich mee kan brengen gedekt, in het binnenland en het buitenland, in welke situatie dan ook.

Veelgestelde vragen

Inshared inloggen – Waar kan dit?

Voor bestaande of nieuwe klanten die willen inloggen op het portaal, kunnen dat doen door rechtsboven in de pagina op de knop ‘Inloggen’ te klikken. Als je je Inshared inloggen gegevens vergeten bent, kun je ze opvragen met het gebruikte email adres.

Inshared schade melden

Wil je bij Inshared schaden melden? Dit is vaak online mogelijk. Login op je account of neem contact op met de helpdesk van Inshared om direct schade te melden.

Wat zijn de Inshared vergoedingen?

Afhankelijk van de type verzekering en de eigen risico die je hebt afgesloten kunnen de Inshared vergoedingen worden vast gesteld. Dit valt ook terug te lezen in de polisvoorwaarden die je hebt ontvangen bij het afsluiten.

Inshared contact gegevens

Wil je contact opnemen met de Inshared klantenservice? Dan is dat mogelijk via: https://www.inshared.nl/contact.