Meeus VERZEKERING

Meeùs Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een Meeùs review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of Meeùs de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

[rwp-review id=”0″]

 

 

Meeùs verzekering ontstond nadat de oprichter, Joseph Meeùs, betrokken werd bij een aanrijding en niet tevreden was over de schadehandeling. Hij besloot toen zijn eigen bedrijf op te richten. Het was dus zijn doel om klanten de service te geven die ze nodig hebben en dat doen ze nog steeds. Ze verkopen zowel particuliere als zakelijke verzekeringen en staan altijd bereidt om hun klanten te helpen.

 

 

Meeus Aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering is in Nederland niet verplicht. Toch doe je er goed aan om deze verzekering wel degelijk af te sluiten. Het dekt namelijk schade aan anderen waarvoor jij bij wet aansprakelijk bent. Het zal je vast niet verbazen dat dit soort schades aardig in de papieren kunnen lopen. De premie van een aansprakelijkheidsverzekering is laag, dus daarvoor hoef je het zeker niet te laten. Een verzekeraar waar je deze verzekering prima kunt onderbrengen is Meeus. Meeus biedt een AVP, zoals de verzekering in de volksmond ook wel wordt genoemd, aan tegen een concurrerende premie. De dekking is ronduit prima te noemen. Zo kun je kiezen uit een tweetal verzekerde bedragen per gebeurtenis, waarbij een bedrag van €2.500.000,- het hoogst te verzekeren bedrag is. Deze AVP sluit je voor elke denkbare woonsituatie, zoals alleenwonend, samenwonend en als je samenwoont in gezinsverband. Uitwonende studerende kinderen zijn meeverzekerd tot een leeftijd van 27 jaar. Huisdieren, mits het er niet meer dan drie zijn, vallen ook onder de standaarddekking. Bij Meeus heb je bij de AVP te maken met een minimaal eigen risico van €50,-. Afsluiten is eenvoudig online te regelen, maar kun je ook telefonisch met hulp van een medewerker doen.

Meeus WA-verzekering

Meeus biedt een groot schala aan verzekeringen aan. Veel verzekeringen, zoals een aansprakelijkheidsverzekering, een inboedelverzekering of een rechtsbijstandverzekering zijn niet verplicht. De Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering is daarentegen wel verplicht als je in het bezit bent van een gebruikte of nieuwe auto. Ook bij deze verzekeraar is deze vorm van een autoverzekering de meest eenvoudige. Met deze WA-verzering ben je vezekerd tegen schade die je met je auto toebrengt aan anderen. Mocht je op zoek zijn naar een ruimere dekking, dan kun je kiezen voor de WA Beperkt Cascoverzekering of de WA volledig Casco verzekering, ook wel bekend als de all-risk autoverzekering. Maar ook bij de basic WA-verzekering kunt u al rekenen op service bij pechhulp. Meeus gaat met de tijd mee, want schade kun je eenvoudig melden door middle van een schadeformulier op je mobiel. Op de website van Meeus kun je de premie berekenen, waarbij je onder andere je kenteken, gereden kilometers en schadevrije jaren opgeeft. De verzekering kun je vervolgens eenvoudig online afsluiten. Mocht je vragen hebben, dan kun je telefonisch contact opnemen met Meeus. Zij noemen zichzelf niet voor niets een verzekeringsadviseur: ze helpen kanten graag met passend advies.

Meeus Inboedelverzekering

Meeus heeft een groot assortiment aan verzekeringsproducten. Zowel wat betreft vervoer, zoals een autoverzekering, als voor je gezin, zoals een aansprakelijkheidsverzekering. Ook biedt Meeus woonhuisverzekeringen aan, en waar een inboedelverzekering onder valt. Een inboedelverzekering is niet verplicht, maar steeds meer woningbezitters worden zich ervan bewust dat een inboedelverzekering geen overbodige luxe is. Veel Nederlanders hebben, zonder dat ze zich daarvan bewust zijn, veel spullen van waarde in huis. Mocht je slachtoffer zijn van inbraak onstaat er schade aan een van je eigendommen, dan ben je met een inboedelverzekering van Meeus goed verzekerd. Op de website kun je de premie berekenen, waarbij je onder andere je adresgegevens invoert, aangeeft van welk materiaal de muren en het dak is gemaakt, en je Meeus informeert over je inbraakbeveiling. Als je je huis tegen inbraak gaat beveiligen, geeft Meeus je korting op de premie. Als de uiteindelijke premie je bevalt, kun je vervolgens online gemakkelijk de verzekering afsluiten. Als je vragen hebt, dan kun je contact opnemen met de telefonische klantenservice. Meeus noemt zichzelf niet voor niks een verzekeringsadviseur: de medewerkers helpen je graag met passend advies.