Vermogen in welke vorm dan ook, kan het best worden verzekerd om te voorkomen dat je door een reeks van redenen met een groot verlies komt te zitten. Aan het verzekeren zijn er natuurlijk kosten aan verbonden, maar is dat een kleinigheid in vergelijking van wat er allemaal op het spel staat. Met de volgende 3 tips zal je het crypto vermogen wel goed kunnen verzekeren:

  1. Ga in zee met een betrouwbare exchange: er zijn tal van exchanges waar er uit gekozen kan worden en kies je er dan wel eentje uit die het vermogen van de accounthouders verzekerd heeft. Aan zo een verzekering zijn er altijd wel voorwaarden verbonden en is dat ook weer een extra geruststelling dat zo een exchange strenge regels in in acht zal blijven houden. Dat komt ook alle andere diensten die zo een exchange te bieden heeft ten goede.
  2. Kijk welke premie er wordt gehanteerd: omdat de cryptomarkt bijzonder volatiel is, kan er niet eenvoudig een bepaald waarde aan worden vastgehecht. Die kan namelijk vrij plots stijgen en dalen moet er voor dat risico wel een hoge premie worden betaald. Veilig Bitcoin kopen is echter van het grootst belang omdat er immers veel op het spel staat.
  3. Zorg ervoor dat je er wel voordelig uitkomt: omdat de kosten voor het verhandelen van crypto via een exchange en die van de verzekering wel aardig kunnen aantikken, is het belangrijk om te streven naar een hoog rendement. De kans is anders groot dat je op den duur geen voordeel meer hebt aan de crypto. Ontdek crypto trading robots om een hoger rendement te halen uit jouw crypto vermogen. Dat gebeurt niet alleen efficiënt, maar is het vermogen dan ook nog verzekerd.