In het leven staat een primaire zorg vooraan en begint dat natuurlijk bij het afsluiten van een geschikte verzekering. Bij Anderzorg wordt er rekening gehouden met de wensen van al haar klanten en zorgt dat ervoor dat die overal op een goede dienstverlening kunnen rekenen. Er gaat namelijk een strenge selectie vooraf aan het tekenen van de samenwerkingsovereenkomsten met de uitgekozen zorgaanbieders zoals ziekenhuizen en specialisten.

Goede zorg moet gewoon betaalbaar blijven

Daar zijn ze het ook helemaal mee eens bij Anderzorg en werkt de organisatie daarom efficiënt om de kosten zo laag als mogelijk te houden. Ook bij het onderhandelen met de verschillende zorgverleners wordt het onderste uit de kast gehaald. Vallende onder Menzis is het begrijpelijk dat het onderhandelen op topniveau plaatsvindt en pluk jij als verzekerde daar de vruchten van. Reken daarbij ook op een uitgebreid pakket waarin onder andere ook spoedeisende zorg in het buitenland opgenomen is. Bij Anderzorg wordt er trouwens ook rekening gehouden met elke geloofsovertuiging en seksuele geaardheid waardoor een ieder zich gelijk thuis zal voelen. Naast de basiszorgverzekering kan er gekozen worden uit een reeks van aanvullende diensten en pakketten. Zo is er een tandheelkundig pakket of kies je voor eentje met fysiotherapeutische zorg. Ook voor alternatieve zorg kan zo een aanvullende verzekering afgesloten worden.

Alles kan op maat geschieden

De dynamiek van Anderzorg is terug te vinden in de mogelijkheid die er geboden wordt om een verzekering samen te stellen die helemaal afgestemd is op de persoonlijke behoeftes.De meeste zaken kunnen zo online geregeld worden en bespaard dit je wel een heleboel tijd. Het is ook belangrijk dat de premie niet te hoog op zal lopen en bereikbaar blijft voor een ieder. Naast de standaard (verplichte) basiszorgpremie kan de maandelijkse betaling flink omlaag worden gebracht door voor een hogere eigen risico te kiezen. Ook krijg je bij Anderzorg aantrekkelijke kortingen en kies je gewoon zelf het ziekenhuis of de arts uit waar je het liefst behandeld wilt worden. Een verzekering afsluiten bij Anderzorg betekent dus een ruime dekking tegen een premie waar je zeker mee zal kunnen leven.