Zelf VERZEKERING

Zelf Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een Zelf review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of Zelf de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

 

 

Zelf is een online verzekeraar die je diverse verzekeringn aanbiedt. Het is opgericht door Proteq die door Reaal de ruimte kreeg om zich uit te breiden. Ze geven hun klanten de mogelijkheid om allen zelf te regelen. Tevens proberen ze de kosten zo laag mogelijk te houden en kunnen ze je een scherpe premie aanbieden.

 

 

Zelf Aansprakelijkheidsverzekering

Zelf biedt verzekeringen aan op een manier die volledig past in het tegenwoordige tijdsbeeld. Zelf onderkent dat verzekeringen voor veel mensen een noodzakelijk kwaad zijn en dat mensen hier het liefst zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Zo richt Zelf zich geheel op de digitale verzekeringsmarkt en verzekeringen sluit je dan ook uitsluitend online. Dit afsluiten van verzekeringen hebben zij zo ingericht dat je in een aantal logische stappen snel de verzekering van jouw keuze kunt afsluiten, geheel passend bij jouw situatie.

Een aansprakelijkheidsverzekering is slechts een greep uit het aanbod van verzekeringen dat Zelf aanbiedt, maar wel een heel belangrijke. Zoals het een goede AVP betaamt biedt ook deze verzekering je wereldwijde dekking. Er is geen keuze in maximaal verzekerde bedragen, want Zelf heeft ervoor gekozen om alleen een maximaal verzekerd bedrag van €1.250.000,- aan te bieden. Zelf biedt je de keus om deze verzekering alleen voor jezelf of juist voor jouw hele gezin af te sluiten. Zelf doet niet aan een verplicht eigen risico. Zelf is helder in wat wel en wat niet verzekerd is en legt dit uit in begrijpelijke taal. Juist omdat je alles zelf regelt is de premie scherp te noemen.