AEGON VERZEKERING

AEGON Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een AEGON review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of AEGON de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

[rwp-review id=”0″]

 

 

AEGON is een bedrijf die de klant op diverse financiele gebieden tot dienst wilt zijn. Of het nou om verzekeringen of bankzaken gaat. Dit doesn ze door je een goede producten aan te bieden en je ook nog te voorzien van de nodige informatie. Als het om verzekeringen gaat, dan zien we dat ze verschillende verzekeringen aanbieden die jou in staat stellen je gezin en jezelf de dekking te geven die je nodig hebt.

 

 

AEGON Aansprakelijkheidsverzekering

Op het gebied van verzekeringen heeft Aegon een naam hoog te houden. De aansprakelijkheidsverzekering van Aegon is dan ook een verzekering die aan vele moderne maatstaven voldoet. Aegon uit Amsterdam staat bekend als een degelijke verzekering, waarbij degelijk uitgelegd moet worden als betrouwbaar. Wanneer je deze verzekering sluit weet je exact waar je aan toe bent. De voorwaarden zijn hierover heel duidelijk en in alledaagse taal geschreven. In het geval je hier toch vragen over hebt kun je deze onder andere telefonisch stellen. Deze verzekering biedt wereldwijde dekking en is geheel afgestemd op jouw persoonlijke situatie af te sluiten. Deze verzekering kan worden afgesloten voor zowel individuele personen als gezinnen, waarbij de prijs – kwaliteitverhouding wordt aangepast. Uit huis wonende, nog studerende kinderen standaard zijn meeverzekerd. Hierdoor is het voor uw kinderen niet nodig om zelf een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Bij het afsluiten van deze verzekering heeft u de keuze heeft uit diverse kanalen. Wanneer je deze verzekering afsluit heb je een wettelijke bedenktijd van 14 dagen waarin je de verzekering zonder opgaaf van reden kunt annuleren.

AEGON WA-verzekering

Aegon is een financiële dienstverlener met een breed pakket aan financiële diensten en oplossingen. Vanzelfsprekend biedt Aegon ook een breed scala van verzekeringsproducten aan en een autoverzekering ontbreekt uiteraard niet in dit verzekeringsassortiment. De meest eenvoudige autoverzekering die je bij Aegon kunt afsluiten is de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering. Of je nu wilt of niet, het is een noodzakelijke verzekering, omdat deze door de overheid verplicht is gesteld als je auto rijdt. Omdat het de meest eenvoudige autoverzekering is, is de premie van deze verzekering het voordeligst van alle autoverzekeringen. De schade die de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering dekt is schade aan personen, ook wel letselschade genoemd, en schade aan goederen, materiële schade genoemd. Deze schade moet dan wel veroorzaakt zijn door jouw auto. De WA-verzekering is uit te breiden met een aantal aanvullende dekkingen. Verder kun je deze verzekering zelf in een aantal eenvoudige stappen online afsluiten. Als jouw voorkeur uitgaat naar het samen met een medewerker van Aegon afsluiten, dan kun je dit telefonisch regelen. Tot slot kun je ervoor kiezen om samen met een adviseur deze verzekering door te nemen en af te sluiten. Voor welk kanaal je ook kiest, een WA-verzekering van Aegon is altijd een goede keus.

Schade oorzaak

WA + volledig Casco

WA+ Beperkt casco

WA- Verzekering

Schade aan derden/ tweezijdige schade

X

X

X

Explosie, bliksem & Brand

X

X

Diefstal

X

X

Sterretje vooruit

X

X

Storm en natuurgeweld

X

Aanrijdingen, slip & te water raken

X

Overig buitenkomend onheil

X