Beroepsaansprakelijkheidsverzekering  administratiekantoor

Bekijk de verzekeringen die geschikt zijn voor administratiekantoren.

Alle ZZP administratiekantoor verzekeringen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering  administratiekantoor

N
Wettelijke aansprakelijkheid
N
Tegen smaad en laster
N
Reconstructie
N
Juridische verdediging

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Arbeidsongeschiktheids verzekering  administratiekantoor

N
Verzekerd bij arbeidsongeschiktheid
N
Laat je adviseren
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Rechtsbijstandverzekering  administratiekantoor

N
Hulp bij juridisch conflict
N
Altijd advies mogelijk
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Wij vergelijken o.a.

Waarom een administratiekantoor beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Een administratiekantoor houdt zich bezig met het bijhouden van de administratie van kantoren, ondernemers en instellingen. Hieronder kunnen vallen de boekhouden of andere financiële taken. Omdat het gaat om anderen hun boekhouding is het dus belangrijk zo een kantoor te verzekeren. Administratiekantoren lopen het risico om aansprakelijk gesteld te worden door derden in geval van een beroepsfout. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering administratie wordt het hele kantoor gedekt tegen de kosten van een claim. Naast het feit dat het belangrijk is om een administratie beroepsaansprakelijkheidsverzekering te hebben voor de risico’s die administratiekantoren lopen, wordt het door brancheverenigingen en opdrachtgevers steeds vaker vereist. Dit geeft klanten een stukje zekerheid en vertrouwen en jij kunt je beroep dan gerust uitoefenen. Een BAV-administratie is een verzekering waarop je kunt terugvallen in geval van een schadeclaim. Als administratiekantoor ben je namelijk verantwoordelijk voor een degelijke en transparante administratie voor je klanten. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering beschermt je kantoor tegen de gevolgen van schadeclaims wanneer jij of een medewerker een beroepsfout maakt.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP administratiekantoor

Bij het starten van je eigen administratiekantoor moet je veel regelen. Een van de belangrijke zaken die je zeker niet moet vergeten is het afsluiten van een verzekering. Stel je voor dat een klant door foutief advies van jou financiële schade lijdt? Dan moet je dit kunnen vergoeden. Omdat jij met je administratiekantoor een adviserend beroep uitoefent, is het belangrijk een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Als eigen ondernemer ben je ook verantwoordelijk voor een eventuele arbeidsongeschiktheid. Ben je langdurig ziek of heb je een ongeluk waardoor je voor een lange tijd je beroep niet kunt uitoefenen? Dan ben je zelf verantwoordelijk voor eventuele arbeidsongeschiktheid. Als zelfstandige ben je niet standaard verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Het is verstandig om direct bij je start een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. De premie die je betaalt, is onder andere afhankelijk van je leeftijd, het verzekerde bedrag en of je wel of niet een eigen risico wilt dragen. Er zijn complete arbeidsongeschiktheidsverzekeringen op de markt, maar er bestaan ook basisverzekeringen. Hierdoor krijg je toch een inkomen ondanks je ziek bent.

 

Veelgestelde vragen

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is in een verzekering welke een aanvulling is op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Het verzekerd u tegen schade welke zijn ontstaan door beroepsfouten. De dekking van deze verzekering is op uw beroep afgesteld. De verzekering biedt een schadevergoeding tegen vermogensschade en in sommige gevallen ook tegen personen- en zaakschade van opdrachtgevers, klanten en andere partijen. 

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is de verzekering als je gedekt wilt worden als als je arbeidsongeschiktheid raakt door ongeval of ziekte, de verzekering zorgt dat je inkomsten krijgt tijdens je ziekte of ongeval. Ook is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP, specifiek voor ZZP'ers.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandsverzekering precies?

De zakelijke rechtsbijstandverzekering is om gedekt te zijn als ZZP'er of bedrijf tegen juridische conflicten. Wanneer uw bedrijf in een bedrijfsconflict terecht komt, dan bent u verzekerd voor juridisch advies en is er een financiële tegemoetkoming.

Zijn de verzekeringen geschikt voor MKB en ZZP'ers?

De verzekeringen zijn zowel geschikt voor het (MKB) als ZZP'ers. De maandelijkse premie hangt af van het aantal werknemers dat er in het bedrijf zit, als ZZP'er betaal je vaak de laagste premie. Voor ZZP'ers is er specifiek de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een rechtsbijstandsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?
Zijn de verzekeringen geschikt voor ZZP'ers en kleine ondernemers?

Uitleg 

Administratiekantoor beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken & afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars