Reaal verzekeringen

Bekijk de verzekeringen van Reaal.

Alle REAL verzekeringen

Reaal Autoverzekering

N
Verplichte WA
N
Ook WA+ & Allrisk mogelijk
N
Online afsluitbaar
N
Extra dekking mogelijk

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Reaal Aansprakelijkheidsverzekering

N
Schade aan anderen
N
Voor het hele gezin
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Reaal inboedelverzekering

N
Spullen in huis & tuin
N
Diefstal en inbraak
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Reaal Rechtsbijstandverzekering

N
Geschikt voor particulieren
N
Verzekerd voor advies & hulp
N
Grotere kans op schadevergoeding
N
Premie op maat

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Reaal Dierenverzekering

N
Katten & honden
N
Huisdieren zorgverzekering
N
Schade aan andere
N
Alle rassen mogelijk

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Reaal overlijdensrisicoverzekering

N
Kans op uitkering na overlijden
N
Laat je familie goed achter
N
Eenvoudig online
N
Premie op maat

Premie vanaf:

Online berekenen 

Reaal Verzekeringen ervaringen

Heb jij ervaring met deze verzekeringsmaatschappij? Laat dan een Reaal review achter zodat andere bezoekers kennis kunnen maken met de ervaringen. Twijfel je of Reaal de maatschappij is waar jij naar opzoek bent? Lees dan de reviews en maak vervolgens je keuze!

[rwp-review id=”0″]

 

 

Als je een verzekering bij Reaal gaat afsluiten, dan kun je er verzekert van zijn dat je alle vrijheid krijgt om je eigen verzekering in elkaar te zetten. Ze geven je alle uitleg die je nodig hebt zodat jij zelf je verzekering kunt regelen. Als je hulp nodig hebt, dan staan ze natuurlijk ready om je die te geven. Je kunt diverse verzekeringen bij hun afsluiten. Zelfs Oltimerverzekering, Uitvaartverzekering en Kattenverzekering.

 

 

Reaal Aansprakelijkheidsverzekering

Reaal is een verzekeraar die al heel wat jaren meeloopt in verzekeringsland. Het is een verzekeraar dat uitgebreide pakketten aanbiedt, maar ook een individuele verzekering kun je bij deze maatschappij onderbrengen. Een voorbeeld hiervan is de aansprakelijkheidsverzekering die Reaal uiteraard in het assortiment heeft. Kenmerkend voor deze verzekering is de standaard meer dan uitgebreide dekking. Je hebt geen keus in het maximaal verzekerd bedrag per gebeurtenis. Reaal hanteert een vast bedrag van maximaal €2.500.000,- per gebeurtenis. Dit is zonder meer ruim te noemen. Daarnaast voldoet deze verzekering aan alle eisen die je eraan kunt stellen. De verzekering biedt wereldwijde dekking en is voor iedereen en voor elke woon –of gezinssituatie af te sluiten. Dat de dekking uitgebreid te noemen is bewijst Reaal door de zogenaamde “vriendendienst” tot maar liefst €25.000,- te dekken. Dit houdt in dat je vrienden/familie met een gerust hart kunt helpen als zij jouw hulp nodig hebben bij klussen of verhuizen. Huisdieren vallen onder de dekking en als je dit wenst, dan kun je deze verzekering nog uitbreiden met de module “verhaalsbijstand”. Dit kan zeker nuttig zijn in het geval dat schade verhalen niet zo vanzelfsprekend is zoals dat zou moeten zijn.

Reaal Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering afsluiten is misschien wel een van de belangrijkste verzekeringen die je af kunt sluiten. De waarde van een inboedel moet namelijk niet onderschat worden. Die kan soms fors oplopen omdat je door de jaren heen steeds weer nieuwe aankopen doet. Het is daarom belangrijk dat de waarde van het inboedel is gewaarborgd middels een verzekering waarbij je de financiele tegenwaarde vergoed zult krijgen.

Wat dekt zo een inboedelverzekering precies?

Het is heel belangrijk dat er daarover goede afspraken worden gemaakt. Bij een inboedelverzekering worden alle losse componenten die verwijderd kunnen worden uit het huis verzekerd. Een keuken hoort daar dus zeker niet bij, maar een antieke kast dus wel. Ook worden andere zaken bijverzekerd zoals geleende goederen en die welke zich in de tuin bevinden. Een inboedelverzekering geldt trouwens alleen voor schade dat wordt toegebracht buiten jouw schuld om. Ook bij diefstal van goederen dekt de verzekering dan de opgelopen schade.

Een Reaal inboedelverzekering dekt echt alle schade

Bij Reaal wordt ernaar gestreefd het maximale te bieden aan haar klanten zodat bij schade er ook nooit sprake kan zijn van onderverzekering. Zo zal de uitgekeerde schadevergoeding nooit minder zijn dan de opgelopen schade. Ook zijn geleende spullen tot een bedrag van € 1.250 verzekert. Mocht er ook schade zijn verricht aan jouw tuin of aanplant dan zal die ook worden vergoed. Maar ook wanneer je in een huurwoning woont is het aantrekkelijk om een Reaal inboedelverzekering af te sluiten omdat ook vaste verbeteringen in de woning waarvoor je zelf hebt betaalt zijn gedekt evenals spullen die je tegen betaling van de vorige huurder hebt overgenomen. Vraag ook naar onze aanvullende verzekeringen zoals de glasverzekering of de stormverzekering.

Reaal WA-verzekering

Een WA (wettelijke aansprakelijkheids) verzekering is eenmaal verplicht wanneer je van plan bent met een voertuig deel te nemen aan het verkeer op de openbare weg. De verplichting vloeit voor uit het feit dat ingeval van letsel en/of schade die volledig gedekt zal zijn voor de benadeelde. De veroorzaker zal dus niet in zijn zak hoeven te gaan. Het is natuurlijk ook heel belangrijk om bij het afsluiten van de verzekering je heel goed te laten informeren over de verschillende mogelijkheden die er zijn.

Wat zijn de verschillende verzekeringsopties?

Een standaard WA verzekering is nu eenmaal verplicht waarbij het ook belangrijk is om te kijken naar de dekking die er geboden wordt. Bij Reaal ben je verzekerd ervan dat die maximaal is. Bovendien is het standaard dat je bij een ongeluk recht hebt op het gratis laten wegslepen van je voertuig, ook al ben jij de veroorzaker. Kies je voor een mini casco verzekering dan ben je ook nog ervan verzekert dat in geval van schade door voornamelijk natuurverschijnselen (bliksem, storm), diefstal en loslopende dieren die ook zal worden vergoed.

Bij een volledige casco dekking wordt de schade altijd vergoed, ook wanneer jij de veroorzaker bent geweest.

Wat maakt een Reaal WA verzekering dan zo bijzonder?

Reaal is niet bepaald pas komen bij kijken in de verzekeringswereld. Het bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en heeft zich in de loop der tijden erop gespecialiseerd om in te kunnen gaan op de wensen van de klant. De aangeboden WA verzekeringen zijn altijd wel voordelig omdat de kortingen als gevolg van schadevrij rijden tot zelfs 80% kunnen oplopen. Voor beginners is er zelfs een premiekorting van 48% welke ook geldt voor zij die jonger zijn dan 24 jaar. Al met al dus zeker wel heel aantrekkelijke voorwaarden om te kiezen voor een Reaal WA verzekering. Vraag ook naar de aantrekkelijke regelingen op het gebied van het afkopen van het eigen risico.

Veelgestelde vragen

Reaal inloggen - Waar kan dit?

Voor bestaande of nieuwe klanten die willen inloggen op het portaal, kunnen dat doen via de volgende link: https://www.reaal.nl/mijnreaal/informatie-mijnreaal/

Als je je Reaal inloggen gegevens vergeten bent, kun je ze opvragen met het gebruikte email adres.

Reaal schade melden

Wil je bij Reaal schaden melden? Dit is vaak online mogelijk. Login op je account of neem contact op met de helpdesk van Reaal om direct schade te melden.

Wat zijn de Reaal vergoedingen?

Afhankelijk van de type verzekering en de eigenrisico die je hebt afgesloten kunnen de Reaal vergoedingen worden vast gesteld. Dit valt ook terug te lezen in de polisvoorwaarden die je hebt ontvangen bij het afsluiten.

Reaal contact gegevens

Wil je contact opnemen met de Reaal klantenservice? Dat is mogelijk via de volgende kanalen:

Reaal Telefoonnummer:  +31 72 519 4000

Reaal Bellen kan dagelijks ook is het mogelijk om via de app schade te melden.

 

Verzekeren via Reaal

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars

Alternatieve opties