Beroepsaansprakelijkheidsverzekering adviseur

Bekijk de verzekeringen die geschikt zijn voor adviseurs.

Alle ZZP adviseur verzekeringen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering adviseur

N
Wettelijke aansprakelijkheid
N
Tegen smaad en laster
N
Reconstructie
N
Juridische verdediging

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Arbeidsongeschiktheids verzekering adviseur

N
Verzekerd bij arbeidsongeschiktheid
N
Laat je adviseren
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Rechtsbijstandverzekering adviseur

N
Hulp bij juridisch conflict
N
Altijd advies mogelijk
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Wij vergelijken o.a.

Waarom een adviseur beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Een adviseur of consultant kan deskundig advies geven over verschillende zaken, enkele zijn advies over personeelsmanagement, communicatie, ICT, juridisch of financieel. Het is een veelzijdig beroep en adviseurs komen in aanraking met verschillende mensen in verschillende organisaties. Adviseur zijn is een veeleisend beroep. Men verwacht deskundig advies en de juiste informatie. Als adviseur kun je in dienst zijn bij een adviesbureau of je kunt werken als zzp’er. Als zzp’er adviseur is het dan ook verstandig om jezelf te verzekeren met de beroepsaansprakelijkheidsverzekering adviseur. Het kan voorkomen dat je advies geeft aan een klant en dit niet het juiste resultaat oplevert of zijn onderneming raakt in gevaar. Hij jou hiervoor aansprakelijk stellen. Met een adviseur beroepsaansprakelijkheidsverzekering voorkom je hoge kosten door onverwachte gevolgen van jouw werkzaamheden. Een BAV-adviseur is prettig om op terug te kunnen vallen in geval van een claim. Vooral als zzp’er is dit heel belangrijk. Je weet maar nooit in welke situatie je het nodig zal hebben.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP adviseur

Ben je een startende zzp’er met als beroep adviseur, dan is het belangrijk dat je bij de start van je zaak meteen deze verzekering afsluit. Als zzp’er is je klantenbestand ruim en geef je advies over verschillende zaken. Maar misschien denk je dat je een klant goed advies geeft, maar het werkt averechts. De klant kan jou dan hiervoor aansprakelijk stellen. Als zzp’er is het erg handig op voorbereid te zijn op dit soort ongevallen. Daarom zijn verzekeringen voor startende ondernemers belangrijk. Er zijn zelfs verzekeringen die speciaal aangepast worden op het beroep dat je uitoefent. Op die manier kun je erop terugvallen als iemand jouw aansprakelijk stelt voor fouten die je hebt gemaakt tijdens het uitoefenen van je beroep. Verzeker als zzp’er alleen de kosten die je niet zelf kunt betalen. Met een verzekering kun je je beroep als adviseur gerust uitvoeren.

 

Veelgestelde vragen

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is in een verzekering welke een aanvulling is op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Het verzekerd u tegen schade welke zijn ontstaan door beroepsfouten. De dekking van deze verzekering is op uw beroep afgesteld. De verzekering biedt een schadevergoeding tegen vermogensschade en in sommige gevallen ook tegen personen- en zaakschade van opdrachtgevers, klanten en andere partijen. 

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is de verzekering als je gedekt wilt worden als als je arbeidsongeschiktheid raakt door ongeval of ziekte, de verzekering zorgt dat je inkomsten krijgt tijdens je ziekte of ongeval. Ook is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP, specifiek voor ZZP'ers.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandsverzekering precies?

De zakelijke rechtsbijstandverzekering is om gedekt te zijn als ZZP'er of bedrijf tegen juridische conflicten. Wanneer uw bedrijf in een bedrijfsconflict terecht komt, dan bent u verzekerd voor juridisch advies en is er een financiële tegemoetkoming.

Zijn de verzekeringen geschikt voor MKB en ZZP'ers?

De verzekeringen zijn zowel geschikt voor het (MKB) als ZZP'ers. De maandelijkse premie hangt af van het aantal werknemers dat er in het bedrijf zit, als ZZP'er betaal je vaak de laagste premie. Voor ZZP'ers is er specifiek de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een rechtsbijstandsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?
Zijn de verzekeringen geschikt voor ZZP'ers en kleine ondernemers?

Uitleg 

Adviseur beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken & afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars