Beroepsaansprakelijkheidsverzekering  beveiliging

Bekijk de verzekeringen die geschikt zijn voor beveiligers.

.

Alle ZZP beveiliging verzekeringen

Arbeidsongeschiktheidsverzekering beveiliging

N
Wettelijke aansprakelijkheid
N
Tegen smaad en laster
N
Reconstructie
N
Juridische verdediging

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering beveiliging

N
Verzekerd bij arbeidsongeschiktheid
N
Laat je adviseren
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering beveiliging

N
Hulp bij juridisch conflict
N
Altijd advies mogelijk
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Wij vergelijken o.a.

Waarom een beveiliger beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Een beveiligingsbedrijf is verantwoordelijk voor het goed verlopen van onder meer grote evenement. Waar een heleboel mensen samenkomen is het de taak van een beveiligingsbedrijf om professioneel te opereren als het gaat om begeleiden en veiligheid. Zij moeten zorgen voor alle bezoekers en deelnemers en dat zij een gevoel van veiligheid ervaren. Bij het uitoefenen van dit beroep is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering beveiliger een zeer goede en degelijke dekking tegen aansprakelijkheidsclaims. Wil je een verzekering afsluiten voor je beveiligingsbedrijf? Als ondernemer wil je namelijk je bedrijf beschermen tegen de financiële gevolgen van veroorzaakte schade. Als beveiliger loop je de nodige risico’s wat voor financiële problemen kan zorgen. Om dit te voorkomen kun je in ieder geval een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering beveiliger afsluiten. Een BAV-beveiliging dekt de financiële gevolgen van veroorzaakte schade zoals letselschade en zaakschade. Daarnaast is het verstandig om een verzekering voor eigen vervoer en rechtsbijstand af te sluiten.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP beveiliger

Beveiligingsbedrijven beschikken vaak ook over voertuigen voor het eigen bedrijf? Dan moet je verplicht een WA-verzekering afsluiten, dit geldt voor alle voertuigen die deel uitmaken van het verkeer. Mocht je dan iemand schade toebrengen met je auto, kan het slachtoffer een schadevergoeding krijgen via jouw verzekeraar. De zakelijke autoverzekering biedt een uitgebreidere dekking, bijvoorbeeld als je goederen vervoert naar een klant. Een rechtsbijstandverzekering voor zzp helpt je bij conflicten in je onderneming. Dit kan met een klant zijn maar ook een leverancier. Met de rechtsbijstandverzekering zzp ben je ervan verzekerd dat je juridische ondersteuning krijgt tijdens een conflict. Dit voorkomt een hoop extra zorgen. Daarnaast heeft een jurist of gespecialiseerde advocaat de juiste vakkennis in huis. Steeds meer zzp’ers kiezen ervoor om hunzelf en hun onderneming te verzekeren. Op die manier hebben ze iets om op terug te vallen, mocht er ongepland iets stuk gaan of een klant ontevreden zijn. Met een goede verzekering kun je voorkomen dat je je niet onnodig geld moet uitgeven.

 

Veelgestelde vragen

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is in een verzekering welke een aanvulling is op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Het verzekerd u tegen schade welke zijn ontstaan door beroepsfouten. De dekking van deze verzekering is op uw beroep afgesteld. De verzekering biedt een schadevergoeding tegen vermogensschade en in sommige gevallen ook tegen personen- en zaakschade van opdrachtgevers, klanten en andere partijen. 

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is de verzekering als je gedekt wilt worden als als je arbeidsongeschiktheid raakt door ongeval of ziekte, de verzekering zorgt dat je inkomsten krijgt tijdens je ziekte of ongeval. Ook is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP, specifiek voor ZZP'ers.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandsverzekering precies?

De zakelijke rechtsbijstandverzekering is om gedekt te zijn als ZZP'er of bedrijf tegen juridische conflicten. Wanneer uw bedrijf in een bedrijfsconflict terecht komt, dan bent u verzekerd voor juridisch advies en is er een financiële tegemoetkoming.

Zijn de verzekeringen geschikt voor MKB en ZZP'ers?

De verzekeringen zijn zowel geschikt voor het (MKB) als ZZP'ers. De maandelijkse premie hangt af van het aantal werknemers dat er in het bedrijf zit, als ZZP'er betaal je vaak de laagste premie. Voor ZZP'ers is er specifiek de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een rechtsbijstandsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?
Zijn de verzekeringen geschikt voor ZZP'ers en kleine ondernemers?

Uitleg 

Beveiliging beroepsaansprakelijkheids  verzekering vergelijken & afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars