Beroepsaansprakelijkheidsverzekering bewindvoerder

Bekijk de verzekeringen die geschikt zijn voor bewindvoerders.

Alle ZZP bewindvoerder verzekeringen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering bewindvoerder

N
Wettelijke aansprakelijkheid
N
Tegen smaad en laster
N
Reconstructie
N
Juridische verdediging

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Arbeidsongeschiktheids verzekering bewindvoerder

N
Verzekerd bij arbeidsongeschiktheid
N
Laat je adviseren
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Rechtsbijstandverzekering bewindvoerder

N
Hulp bij juridisch conflict
N
Altijd advies mogelijk
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Wij vergelijken o.a.

Waarom een bewindvoerder beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Een bewindvoerder beheert het geld en de goederen van een klant, een bedrijf of onderneming. Het is dus iemand die een overzicht maakt van al de inkomsten en uitgaven, ervoor zorgt dat rekeningen op tijd worden betaald, dat je op tijd je geld binnen krijgt en hij houdt contact met alle officiële instantie van wie j geld ontvangt. Het is dus belangrijk om als bewindvoerder een goede verzekering af te sluiten, je houd je immer bezig met de financiële middelen van een ander. Maak je een verkeerde berekening of wordt er per ongeluk te veel geld uitbetaald dan kan de benadeelde jou hiervoor aansprakelijk stellen.  Je kunt dus een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bewindvoerder afsluiten. Sommige beroepen hebben een hoger aansprakelijkheidsrisico en zo een verzekering is dan ook verplicht. De bewindvoerder beroepsaansprakelijkheidsverzekering is wel verplicht en dient te voldoen aan de kwaliteitseisen zoals die zijn ingesteld. Alle bewindvoerders hebben een BAV-bewindvoerder die dekking biedt voor eventuele aansprakelijkheidsclaims als gevolg van een beroepsfout.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP bewindvoerder

Iedereen laat weleens een steekje vallen. In elk beroep komen fouten, vergissingen of onzorgvuldigheden voor. Het nadeel hiervan is dat dit grote financiële consequenties kan hebben voor. Je moet als zelfstandig bewindvoerder vaak in korte tijd veel organiseren. De risico’s kunnen daarbij oplopen. Bovendien is het belangrijk om je als zzp’er te verzekeren. Als je door langdurige ziekte of een ongeval je beroep niet meer kan uitoefenen dan kun je op een arbeidsongeschiktheidsverzekering terugvallen. Als zelfstandige ben je niet standaard verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Mocht je ziek worden, vervalt je inkomen en kun je geen beroep doen op een uitkering. Er zijn complete arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, maar er bestaan ook basisverzekeringen. Deze worden alleen uitgekeerd bij ernstige aandoeningen, denk maar aan een beroerte of kanker. Deze basisverzekeringen zijn goedkoper, maar geven dus geen dekking bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid. Als eigen ondernemer is het dus belangrijk om zaken te laten verzekeren die je niet zelf zou kunnen betalen.

Veelgestelde vragen

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is in een verzekering welke een aanvulling is op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Het verzekerd u tegen schade welke zijn ontstaan door beroepsfouten. De dekking van deze verzekering is op uw beroep afgesteld. De verzekering biedt een schadevergoeding tegen vermogensschade en in sommige gevallen ook tegen personen- en zaakschade van opdrachtgevers, klanten en andere partijen. 

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is de verzekering als je gedekt wilt worden als als je arbeidsongeschiktheid raakt door ongeval of ziekte, de verzekering zorgt dat je inkomsten krijgt tijdens je ziekte of ongeval. Ook is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP, specifiek voor ZZP'ers.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandsverzekering precies?

De zakelijke rechtsbijstandverzekering is om gedekt te zijn als ZZP'er of bedrijf tegen juridische conflicten. Wanneer uw bedrijf in een bedrijfsconflict terecht komt, dan bent u verzekerd voor juridisch advies en is er een financiële tegemoetkoming.

Zijn de verzekeringen geschikt voor MKB en ZZP'ers?

De verzekeringen zijn zowel geschikt voor het (MKB) als ZZP'ers. De maandelijkse premie hangt af van het aantal werknemers dat er in het bedrijf zit, als ZZP'er betaal je vaak de laagste premie. Voor ZZP'ers is er specifiek de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een rechtsbijstandsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?
Zijn de verzekeringen geschikt voor ZZP'ers en kleine ondernemers?

Uitleg 

Bewindvoerder beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken & afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars