Beroepsaansprakelijkheidsverzekering bouw

Bekijk de verzekeringen die geschikt zijn voor bouwvakker.

Alle ZZP bouw verzekeringen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering bouw

N
Wettelijke aansprakelijkheid
N
Tegen smaad en laster
N
Reconstructie
N
Juridische verdediging

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Arbeidsongeschiktheids verzekering bouw

N
Verzekerd bij arbeidsongeschiktheid
N
Laat je adviseren
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Rechtsbijstandverzekering bouw

N
Hulp bij juridisch conflict
N
Altijd advies mogelijk
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Wij vergelijken o.a.

Waarom een bouwvakker beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Zzp’ers of freelancers worden steeds vaker aansprakelijk gesteld voor schade die ontstaat tijdens het werk. Daarom is het belangrijk om als zzp’er een bouwvakker beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Vooral als je een beroep hebt in de bouw is zo een verzekering belangrijk. Stel je voor dat je opdrachten uitvoert bij een klant thuis en je schade aanricht dan moet je dit bekostigen. Tijdens het renoveren van een badkamer laat je de tegels van de vloer per ongeluk op de trap vallen. De trap van de klant beschadigt daardoor. In deze situaties ben jij aansprakelijk voor de schade die dan ontstaat. En die kosten kunnen hoog oplopen. Gelukkig is er de verzekering bouwvakker beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Zzp’er en freelancers in de bouw met een eigen praktijk hebben net zoals andere beroepen te maken met verschillende risico’s. Bekijk daarom een BAV-bouw. Als je bij iemand een opdracht uitvoert en je maakt daarbij schade dan ben jij aansprakelijk. Ook als je ergens schade aanricht kan een claim al snel gelegd worden. De bedragen van een claim kunnen oplopen tot kapitalen.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP bouwvakker

Wanneer je als zelfstandig ondernemer door een beroepsfout per ongeluk schade hebt toegebracht aan het eigendom van je klant kun je hiervoor aansprakelijk worden gesteld. Verzekeringen zijn voor zzp’er daarom een must. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt je in tegen dit risico. De schade moet wel te maken hebben met de werkzaamheden en activiteiten van je bedrijf. Veel mensen in de bouw vervoeren ook hun gereedschappen en zwaar materiaal met zich mee. Of je dit nu doet in een busje of een personenauto, zorg ervoor dat je een WA-verzekering afsluit. Mocht je iemand schade toebrengen met je auto, kan het slachtoffer een schadevergoeding krijgen via jouw verzekeraar. De zakelijke autoverzekering biedt een uitgebreidere dekking, bijvoorbeeld als je zwaar materiaal vervoert naar een klant. Sluit dus zeker een verzekering af als je met je eigen onderneming begint.

 

Veelgestelde vragen

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is in een verzekering welke een aanvulling is op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Het verzekerd u tegen schade welke zijn ontstaan door beroepsfouten. De dekking van deze verzekering is op uw beroep afgesteld. De verzekering biedt een schadevergoeding tegen vermogensschade en in sommige gevallen ook tegen personen- en zaakschade van opdrachtgevers, klanten en andere partijen. 

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is de verzekering als je gedekt wilt worden als als je arbeidsongeschiktheid raakt door ongeval of ziekte, de verzekering zorgt dat je inkomsten krijgt tijdens je ziekte of ongeval. Ook is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP, specifiek voor ZZP'ers.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandsverzekering precies?

De zakelijke rechtsbijstandverzekering is om gedekt te zijn als ZZP'er of bedrijf tegen juridische conflicten. Wanneer uw bedrijf in een bedrijfsconflict terecht komt, dan bent u verzekerd voor juridisch advies en is er een financiële tegemoetkoming.

Zijn de verzekeringen geschikt voor MKB en ZZP'ers?

De verzekeringen zijn zowel geschikt voor het (MKB) als ZZP'ers. De maandelijkse premie hangt af van het aantal werknemers dat er in het bedrijf zit, als ZZP'er betaal je vaak de laagste premie. Voor ZZP'ers is er specifiek de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een rechtsbijstandsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?
Zijn de verzekeringen geschikt voor ZZP'ers en kleine ondernemers?

Uitleg 

Bouw beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken & afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars