Beroepsaansprakelijkheidsverzekering coach

Bekijk de verzekeringen die geschikt zijn voor coaches.

Alle ZZP coach verzekeringen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering coach

N
Wettelijke aansprakelijkheid
N
Tegen smaad en laster
N
Reconstructie
N
Juridische verdediging

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering coach

N
Verzekerd bij arbeidsongeschiktheid
N
Laat je adviseren
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Rechtsbijstandverzekering coach

N
Hulp bij juridisch conflict
N
Altijd advies mogelijk
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Wij vergelijken o.a.

Waarom een coaches beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Als professionele trainer of coach houd je je regelmatig bezig met het begeleiden en trainen van mensen op fysieke wijze. Alle werkzaamheden op het gebied van mentale begeleiding en advisering voor groepen of een individu brengen elk een eigen risico met zich mee. Als je tijdens het trainen een spier van een klant te veel overbelast en deze houdt er klachten aan over, dan kan hij jou aansprakelijk stellen. Trainers en coaches hebben dan ook te maken met specifieke beroepsrisico’s. Het is dus daarom aangeraden om een coach beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Een coach beroepsaansprakelijkheidsverzekering is helemaal afgestemd op het beschermen van coaches en trainer tegen schadeclaims van opdrachtgevers die te maken hebben met adviezen en diensten die zo een coach heeft verleend.  Met een BAV-coaching ben je dus verzekerd als je tijdens werkzaamheden schade veroorzaakt aan anderen en je hiervoor aansprakelijk wordt gesteld. Misschien is er iemand ziek geworden of gewond geraakt? Dan spreken we van letselschade. Deze kunnen hoog in de kosten oplopen.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP coach

Omdat je als zzp-er zelfverantwoordelijk bent voor het afsluiten van verzekeringen, is het belangrijk om uit te zoeken welke soorten aansprakelijkheidsverzekering je wilt aansluiten. Als beginnende zzp’er begin je vaak klein, heb je nog niet zo een grote pand en weinig personeel in dienst. De risico’s hierop zijn dan ook klein waardoor je dit vaak niet hoeft te verzekeren. Risico’s die je niet kunt wegnemen of die te groot zijn om zelf te dragen, draag je over aan een verzekeraar. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dek je schade waar je aansprakelijk voor bent maar er weinig aan kunt doen. Verzekeringen zijn daarom belangrijk voor beginnende ondernemers. Hiermee worden risico’s afgedekt die jij zelf niet in de hand hebt. Denk aan brand in de werkruimte, diefstal van de bedrijfsauto of arbeidsongeschiktheid. Verzekeringen zijn natuurlijk duur, maar in de loop der tijd kun je erop terugvallen.

 

Veelgestelde vragen

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is in een verzekering welke een aanvulling is op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Het verzekerd u tegen schade welke zijn ontstaan door beroepsfouten. De dekking van deze verzekering is op uw beroep afgesteld. De verzekering biedt een schadevergoeding tegen vermogensschade en in sommige gevallen ook tegen personen- en zaakschade van opdrachtgevers, klanten en andere partijen. 

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is de verzekering als je gedekt wilt worden als als je arbeidsongeschiktheid raakt door ongeval of ziekte, de verzekering zorgt dat je inkomsten krijgt tijdens je ziekte of ongeval. Ook is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP, specifiek voor ZZP'ers.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandsverzekering precies?

De zakelijke rechtsbijstandverzekering is om gedekt te zijn als ZZP'er of bedrijf tegen juridische conflicten. Wanneer uw bedrijf in een bedrijfsconflict terecht komt, dan bent u verzekerd voor juridisch advies en is er een financiële tegemoetkoming.

Zijn de verzekeringen geschikt voor MKB en ZZP'ers?

De verzekeringen zijn zowel geschikt voor het (MKB) als ZZP'ers. De maandelijkse premie hangt af van het aantal werknemers dat er in het bedrijf zit, als ZZP'er betaal je vaak de laagste premie. Voor ZZP'ers is er specifiek de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een rechtsbijstandsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?
Zijn de verzekeringen geschikt voor ZZP'ers en kleine ondernemers?

Uitleg 

Coach beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken & afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars