Beroepsaansprakelijkheidsverzekering eenmanszaak

Bekijk de verzekeringen die geschikt zijn voor eenmanszaken.

Alle ZZP Eenmanszaken verzekeringen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering Eenmanszaken

N
Wettelijke aansprakelijkheid
N
Tegen smaad en laster
N
Reconstructie
N
Juridische verdediging

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Eenmanszaken

N
Verzekerd bij arbeidsongeschiktheid
N
Laat je adviseren
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Rechtsbijstandverzekering Eenmanszaken

N
Hulp bij juridisch conflict
N
Altijd advies mogelijk
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Wij vergelijken o.a.

Waarom een eenmanszaak beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Zelfstandig ondernemer of zzp’er zijn is leuk en spannend. Je kunt werken op je eigen tempo en een beroep uitoefenen dat in grote lijnen staat met je passie. Als zzp’er is het verstandig om te weten dat je niet onder een leidinggevende staat. Heb je een eenmanszaak dan doe je er verstandig aan om een verzekering af te sluiten.  Als eigenaar van een eigen bedrijf kan het voorkomen dat je schade veroorzaakt waarvoor je aansprakelijk wordt gesteld. Dit is vervelend en schadeclaims kunnen heel duur oplopen. Om deze risico af te dekken kun je een beroepsaansprakelijkheidsverzekering eenmanszaak afsluiten. Een eenmanszaak beroepsaansprakelijkheidsverzekering is nodig om particulieren te dekken tegen zakelijke schades. Natuurlijk hoef je niet alles te verzekeren, maar verzeker wel de schades die veel te groot zijn om zelf te betalen. Door te kiezen voor een hoog eigen risico kun je de premie wat verlagen. Iemand met een eenmanszaak heeft minder rechten dan een particuliere consument. Als ondernemer moet je een verzekering voor jezelf regelen.  De BAV-eenmanszaak dekt de zuivere vermogensschade die door jou tijdens het uitoefenen van je beroep wordt veroorzaakt.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP eenmanszaak

Wanneer een werknemer ziek wordt of op een andere manier zijn werk niet meer kan uitvoeren kan hij toch doorbetaald worden. Dit gebeurt via een collectieve pot. Maar hoe staat dat met een eenmanszaak? In zulke gevallen is het dan handig om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Als je door langdurige ziekte of een ongeval je beroep niet meer kan uitoefenen dan kun je op deze verzekering terugvallen. Als zelfstandige ben je niet standaard verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Mocht je ziek worden, vervalt je inkomen en kun je geen beroep doen op een uitkering. Het is verstandig om direct bij je start een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Er zijn complete arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, maar er bestaan ook basisverzekeringen. Deze worden alleen uitgekeerd bij ernstige aandoeningen, denk maar aan een beroerte of kanker. Deze basisverzekeringen zijn goedkoper, maar geven dus geen dekking bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid.

 

Veelgestelde vragen

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is in een verzekering welke een aanvulling is op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Het verzekerd u tegen schade welke zijn ontstaan door beroepsfouten. De dekking van deze verzekering is op uw beroep afgesteld. De verzekering biedt een schadevergoeding tegen vermogensschade en in sommige gevallen ook tegen personen- en zaakschade van opdrachtgevers, klanten en andere partijen. 

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is de verzekering als je gedekt wilt worden als als je arbeidsongeschiktheid raakt door ongeval of ziekte, de verzekering zorgt dat je inkomsten krijgt tijdens je ziekte of ongeval. Ook is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP, specifiek voor ZZP'ers.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandsverzekering precies?

De zakelijke rechtsbijstandverzekering is om gedekt te zijn als ZZP'er of bedrijf tegen juridische conflicten. Wanneer uw bedrijf in een bedrijfsconflict terecht komt, dan bent u verzekerd voor juridisch advies en is er een financiële tegemoetkoming.

Zijn de verzekeringen geschikt voor MKB en ZZP'ers?

De verzekeringen zijn zowel geschikt voor het (MKB) als ZZP'ers. De maandelijkse premie hangt af van het aantal werknemers dat er in het bedrijf zit, als ZZP'er betaal je vaak de laagste premie. Voor ZZP'ers is er specifiek de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een rechtsbijstandsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?
Zijn de verzekeringen geschikt voor ZZP'ers en kleine ondernemers?

Uitleg 

Eenmanszaak beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken & afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars