Beroepsaansprakelijkheidsverzekering financieel adviseur

Bekijk de verzekeringen die geschikt zijn voor financieel adviseurs.

Alle ZZP financieel adviseur verzekeringen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering financieel adviseur

N
Wettelijke aansprakelijkheid
N
Tegen smaad en laster
N
Reconstructie
N
Juridische verdediging

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Arbeidsongeschiktheids verzekering financieel adviseur

N
Verzekerd bij arbeidsongeschiktheid
N
Laat je adviseren
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Rechtsbijstandverzekering financieel adviseur

N
Hulp bij juridisch conflict
N
Altijd advies mogelijk
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Wij vergelijken o.a.

Waarom een financieel adviseurs beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Als financieel adviseur kunnen je werkzaamheden bestaat uit het geven van advies over hypotheken en verzekeringen en ook andere financiële diensten aan kleine en grote ondernemingen. Als financieel adviseur is het dus verstandig om jezelf te verzekeren. Sluit daarom een goede beroepsaansprakelijkheidsverzekering financieel adviseur af. Geef je bijvoorbeeld verkeerd advies aan een klant waardoor zijn onderneming in gevaar komt, dan kan hij jou hiervoor aansprakelijk stellen. Dat is vervelend bij particulieren, maar kan vooral bij grotere bedrijven flink in de papieren lopen. Met een financieel adviseur beroepsaansprakelijkheidsverzekering voorkom je hoge kosten door onverwachte gevolgen van jouw werkzaamheden. Een BAV-financieel adviseur is prettig om op terug te kunnen vallen in geval van een claim. Je voorkomt daarmee dat je zelf voor de kosten moet opdraaien, terwijl je voor de verzekering een lage premie per maand betaalt. De premie voor de verzekering is afhankelijk van een paar verschillende factoren. Het is bijvoorbeeld belangrijk om aan te geven welk beroep je precies hebt. Ben je hypotheekadviseur of adviseer je bijvoorbeeld specifieke verzekeringen voor een bepaalde doelgroep? Aan de hand daarvan wordt de juiste premie voor jou berekend.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP financieel adviseur

Ben je een startende zzp’er met als beroep adviseur, dan is het belangrijk dat je bij de start van je zaak meteen deze verzekering afsluit. Een aansprakelijkheidsverzekering vergoedt schade die je toebrengt aan iemand. Misschien denk je dat je een klant heel goed advies geeft, maar het resultaat breng wat anders met zich mee. Natuurlijk wil je voorbereid zijn op dit soort ongevallen en niet opeens een groot geldbedrag uitgeven. Verzekeringen zijn heel belangrijk voor startende ondernemers. Je valt niet meer onder een leidinggevende en je bent verantwoordelijk voor jezelf. Kan je door een ongeluk je beroep tijdelijk niet meer uitoefenen? Dan is het verstandig als je van tevoren een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebt afgesloten. Deze verzekering zorgt ervoor dat je in die periode niet met lege handen komt te zitten. Verzeker dus alleen wat belangrijk is en waarvan je weet dat je het niet zelf dragen kunt.

 

Veelgestelde vragen

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is in een verzekering welke een aanvulling is op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Het verzekerd u tegen schade welke zijn ontstaan door beroepsfouten. De dekking van deze verzekering is op uw beroep afgesteld. De verzekering biedt een schadevergoeding tegen vermogensschade en in sommige gevallen ook tegen personen- en zaakschade van opdrachtgevers, klanten en andere partijen. 

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is de verzekering als je gedekt wilt worden als als je arbeidsongeschiktheid raakt door ongeval of ziekte, de verzekering zorgt dat je inkomsten krijgt tijdens je ziekte of ongeval. Ook is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP, specifiek voor ZZP'ers.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandsverzekering precies?

De zakelijke rechtsbijstandverzekering is om gedekt te zijn als ZZP'er of bedrijf tegen juridische conflicten. Wanneer uw bedrijf in een bedrijfsconflict terecht komt, dan bent u verzekerd voor juridisch advies en is er een financiële tegemoetkoming.

Zijn de verzekeringen geschikt voor MKB en ZZP'ers?

De verzekeringen zijn zowel geschikt voor het (MKB) als ZZP'ers. De maandelijkse premie hangt af van het aantal werknemers dat er in het bedrijf zit, als ZZP'er betaal je vaak de laagste premie. Voor ZZP'ers is er specifiek de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een rechtsbijstandsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?
Zijn de verzekeringen geschikt voor ZZP'ers en kleine ondernemers?

Uitleg 

Financieel adviseur  beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken & afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars