Beroepsaansprakelijkheidsverzekering fotograaf

Bekijk de verzekeringen die geschikt zijn voor fotografen.

Alle ZZP fotograaf verzekeringen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering fotograaf

N
Wettelijke aansprakelijkheid
N
Tegen smaad en laster
N
Reconstructie
N
Juridische verdediging

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering fotograaf

N
Verzekerd bij arbeidsongeschiktheid
N
Laat je adviseren
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Rechtsbijstandverzekering fotograaf

N
Hulp bij juridisch conflict
N
Altijd advies mogelijk
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Wij vergelijken o.a.

Waarom een fotografen beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt dekking tegen vermogensschade. In sommige beroepen is het zelfs een verplichting dat men zich verzekerd. Ben je een zzp’er met als beroep fotograaf dan heb je altijd je fotografie materiaal bij je. Heb je een studioruimte waar je werkt dan kan dit beschikken over lampen, camera’s en lenzen, een statief, belichting en nog veel meer. Als je klanten krijgt die naar jouw studio komen dan is het belangrijk dat je een verzekering afsluit. Dit heet een beroepsaansprakelijkheidsverzekering fotograaf. Als iemand je studio binnenkomt en per ongeluk struikelt over een van je kabels dan kan de persoon jou hiervoor aansprakelijk stellen. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering fotograaf vergoedt dan deze kosten. Een BAV-fotografie is niet verplicht, maar het biedt zekerheden. Als zelfstandig ondernemer ben je beschermd tegen eventuele aanspraken wegens nalatigheid. Aan. Een fotograaf aansprakelijkheid verzekering houdt rekening met de belangrijkste aansprakelijkheidsrisico’s die vallen onder je beroep. Als professioneel fotograaf ben je namelijk gespecialiseerd en je wilt altijd het beste materiaal afleveren aan je klachten.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP fotograaf

Als zzp’er kom je terecht in een wereld van bedrijven en zelfstandige ondernemers. Doen waar je goed in bent om daarmee een goed inkomen te verdienen. Tijdens het uitoefenen van je beroep pak je alles op een professionele en zakelijke manier aan om risico’s te vermijden. Maar toch kun je een ongeluk niet uitsluiten. Als zzp-er ben je zelfverantwoordelijk voor het afsluiten van verzekeringen. Als fotograaf met een eigen studio moet je ook je middelen beschermen. Een belangrijke verzekering voor startende ondernemers is de inventaris- en voorraadverzekering. Met een inventaris- en voorraadverzekering verzeker je jouw bedrijfsmiddelen tegen schade door brand, inbraak, diefstal, het weer of vandalisme. Het is belangrijk om uit te zoeken welke soorten aansprakelijkheidsverzekering je wilt aansluiten. Risico’s die je niet kunt wegnemen of die te groot zijn om zelf te dragen, draag je over aan een verzekeraar. Op die manier kun je gerust je werk uitvoeren.

 

Veelgestelde vragen

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is in een verzekering welke een aanvulling is op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Het verzekerd u tegen schade welke zijn ontstaan door beroepsfouten. De dekking van deze verzekering is op uw beroep afgesteld. De verzekering biedt een schadevergoeding tegen vermogensschade en in sommige gevallen ook tegen personen- en zaakschade van opdrachtgevers, klanten en andere partijen. 

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is de verzekering als je gedekt wilt worden als als je arbeidsongeschiktheid raakt door ongeval of ziekte, de verzekering zorgt dat je inkomsten krijgt tijdens je ziekte of ongeval. Ook is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP, specifiek voor ZZP'ers.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandsverzekering precies?

De zakelijke rechtsbijstandverzekering is om gedekt te zijn als ZZP'er of bedrijf tegen juridische conflicten. Wanneer uw bedrijf in een bedrijfsconflict terecht komt, dan bent u verzekerd voor juridisch advies en is er een financiële tegemoetkoming.

Zijn de verzekeringen geschikt voor MKB en ZZP'ers?

De verzekeringen zijn zowel geschikt voor het (MKB) als ZZP'ers. De maandelijkse premie hangt af van het aantal werknemers dat er in het bedrijf zit, als ZZP'er betaal je vaak de laagste premie. Voor ZZP'ers is er specifiek de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een rechtsbijstandsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?
Zijn de verzekeringen geschikt voor ZZP'ers en kleine ondernemers?

Uitleg 

Fotograaf beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken & afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars