Beroepsaansprakelijkheidsverzekering fysiotherapeut

Bekijk de verzekeringen die geschikt zijn voor fysiotherapeuten.

Alle ZZP fysiotherapeut verzekeringen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering fysiotherapeut

N
Wettelijke aansprakelijkheid
N
Tegen smaad en laster
N
Reconstructie
N
Juridische verdediging

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Arbeidsongeschiktheids verzekering fysiotherapeut

N
Verzekerd bij arbeidsongeschiktheid
N
Laat je adviseren
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Rechtsbijstandverzekering fysiotherapeut

N
Hulp bij juridisch conflict
N
Altijd advies mogelijk
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Wij vergelijken o.a.

Waarom een fysiotherapeuten beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Mensen die werken in de zorg zijn dagelijks bezig met de gezondheid van anderen. Als fysiotherapeut laat je mensen verschillende soorten oefeningen doen en geef je hen ook de nodige advies. Het is belangrijk dat je de oefeningen aanpast op de leeftijd en conditie van de patiënten. Je helpt hen bijvoorbeeld met het herstellen van een blessure of andere ongelukken. Natuurlijk is het de bedoeling dat de persoon aan de hand van jouw oefeningen en advies beter herstelt. Je hebt dan ook een grote verantwoordelijkheid. Bij fout advies of een oefening die verkeerd afloopt kan de patiënt jou hiervoor aansprakelijk stellen. Je kunt dan een beroepsaansprakelijkheidsverzekering fysiotherapeuten afsluiten. Een fysiotherapeuten beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt je tegen de risico’s die je beroep met zich mee kan brengen. Het is altijd handig om een afgestemde BAVfysiotherapie te hebben. Zo ben je verzekerd tegen schadeclaims van derden, heb je hierdoor geen onvoorziene kosten en kun je rustig je beroep uitoefenen.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP fysiotherapeut

Deze verzekering kan ook afgestemd zijn op jouw individuele behoeften als fysiotherapeut. Het kan zijn dat je een zzp’er bent. Aansprakelijkheid fysiotherapie is voor elke zorgpraktijk belangrijk. Omdat mensen in de zorg zich bezighouden met de gezondheid en levens van hun medemens zijn er verschillende verzekeringen die handig zijn voor dit beroep. Een van de verzekeringen is de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Kom je terecht in een ernstig verkeersongeluk waardoor je je werkzaamheden niet meer kunt uitvoeren, dan is het handig om terug te kunnen vallen op deze verzekering. Ook de rechtsbijstandverzekering is handig om af te sluiten. Het helpt namelijk met conflicten oplossen als je zelf niet weet hoe je deze moet aanpakken. Bij een rechtsbijstandsverzekering krijg je juridische bijstand als je betrokken raakt bij een juridisch conflict. In de praktijk wordt de juridische bijstand verzorgd door juristen, meestal zijn deze in dienst zijn bij de verzekeringsmaatschappij zelf. Met de juiste verzekeringen kun je je beroep gerust uitvoeren.

 

Veelgestelde vragen

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is in een verzekering welke een aanvulling is op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Het verzekerd u tegen schade welke zijn ontstaan door beroepsfouten. De dekking van deze verzekering is op uw beroep afgesteld. De verzekering biedt een schadevergoeding tegen vermogensschade en in sommige gevallen ook tegen personen- en zaakschade van opdrachtgevers, klanten en andere partijen. 

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is de verzekering als je gedekt wilt worden als als je arbeidsongeschiktheid raakt door ongeval of ziekte, de verzekering zorgt dat je inkomsten krijgt tijdens je ziekte of ongeval. Ook is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP, specifiek voor ZZP'ers.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandsverzekering precies?

De zakelijke rechtsbijstandverzekering is om gedekt te zijn als ZZP'er of bedrijf tegen juridische conflicten. Wanneer uw bedrijf in een bedrijfsconflict terecht komt, dan bent u verzekerd voor juridisch advies en is er een financiële tegemoetkoming.

Zijn de verzekeringen geschikt voor MKB en ZZP'ers?

De verzekeringen zijn zowel geschikt voor het (MKB) als ZZP'ers. De maandelijkse premie hangt af van het aantal werknemers dat er in het bedrijf zit, als ZZP'er betaal je vaak de laagste premie. Voor ZZP'ers is er specifiek de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een rechtsbijstandsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?
Zijn de verzekeringen geschikt voor ZZP'ers en kleine ondernemers?

Uitleg 

Fysiotherapeut beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken & afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars