Beroepsaansprakelijkheidsverzekering HDI

Bekijk de verzekeringen die geschikt zijn voor ondernemers.

Alle ZZP HDI verzekeringen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering HDI

 

N
Wettelijke aansprakelijkheid
N
Tegen smaad en laster
N
Reconstructie
N
Juridische verdediging

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering HDI

N
Verzekerd bij arbeidsongeschiktheid
N
Laat je adviseren
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Rechtsbijstandverzekering HDI

N
Hulp bij juridisch conflict
N
Altijd advies mogelijk
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Wij vergelijken o.a.

Waarom een HDI beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

HDI is onderdeel van de Talanx Group. Het heeft een wereldwijd bereik op het gebied van toonaangevende verzekeraars. Deze zijn werkzaam op zowel industrieel als commercieel gebied. De onderneming van HDI is gevestigd in Duitsland en zij vertegenwoordigen een totaal van 130 landen. HDI voorziet haar klanten wereldwijd van professionele oplossingen op het gebied van verzekeringen. Zij bieden ook goede verzekeringsoplossingen voor beroepsaansprakelijkheidsverzekering HDI. Met een HDI beroepsaansprakelijkheidsverzekering kun je als eigen ondernemer je werk met een gerust hart uitvoeren. Zit je in de zorg als arts, heb je een eigen praktijk als advocaat of psycholoog of ben je gewoon je eigen ondernemer? Dan is het handig dat je jezelf en ook je praktijk verzekerd. Denk maar aan een inschattingsfout van een arts, een psycholoog of advocaat die verkeerd advies geeft. Als klanten claimen kan dit er duur oplopen. Hoe zorgvuldig je je werk uitvoert, een vergissing moet je niet uitsluiten. Niets is immers menselijker dan een fout. Toch kan zo een fout grote nadelige gevolgen hebben. De BAV-HDI dekt dus je financiële schade wanneer je aansprakelijk bent voor een beroepsfout.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP HDI

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt aan ondernemingen een dekking wanneer een klant of een andere externe partij aangeeft dat door jouw werkzaamheden zij schade hebben geleden. Afhankelijk van het werk dat je doet, kan een beroep verbonden zijn aan risico’s. HDI heeft voldoende mogelijkheden op het gebied van beroepsaansprakelijkheid. Bij bepaalde beroepen is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering wel verplicht. Denk aan advocaten, architecten, makelaar en accountants. Gebeurt er iets waarvoor jij aansprakelijk bent, dan kun je de hulp en expertise van HDI inschakelen. De specialisten van HDI beschikken over de juiste kennis op jouw vakgebied. Zo kom jij samen met hen tot de beste verzekeringsoplossing voor je onderneming. Verder biedt HDI ook oplossingen voor beroepen in sectoren als financieel, administratief, technisch, consultancy en ITC. De werknemers van HDI zijn deskundig, betrokken, professioneel en klantgericht. Zij geven deskundig advies en verlenen ook vormen van juridische bijstand.

 

Veelgestelde vragen

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is in een verzekering welke een aanvulling is op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Het verzekerd u tegen schade welke zijn ontstaan door beroepsfouten. De dekking van deze verzekering is op uw beroep afgesteld. De verzekering biedt een schadevergoeding tegen vermogensschade en in sommige gevallen ook tegen personen- en zaakschade van opdrachtgevers, klanten en andere partijen. 

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is de verzekering als je gedekt wilt worden als als je arbeidsongeschiktheid raakt door ongeval of ziekte, de verzekering zorgt dat je inkomsten krijgt tijdens je ziekte of ongeval. Ook is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP, specifiek voor ZZP'ers.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandsverzekering precies?

De zakelijke rechtsbijstandverzekering is om gedekt te zijn als ZZP'er of bedrijf tegen juridische conflicten. Wanneer uw bedrijf in een bedrijfsconflict terecht komt, dan bent u verzekerd voor juridisch advies en is er een financiële tegemoetkoming.

Zijn de verzekeringen geschikt voor MKB en ZZP'ers?

De verzekeringen zijn zowel geschikt voor het (MKB) als ZZP'ers. De maandelijkse premie hangt af van het aantal werknemers dat er in het bedrijf zit, als ZZP'er betaal je vaak de laagste premie. Voor ZZP'ers is er specifiek de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een rechtsbijstandsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?
Zijn de verzekeringen geschikt voor ZZP'ers en kleine ondernemers?

Uitleg 

HDI beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken & afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars