Beroepsaansprakelijkheidsverzekering hypotheekadviseur

Bekijk de verzekeringen die geschikt zijn voor hypotheekadviseurs.

Alle ZZP hypotheekadviseur verzekeringen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering hypotheekadviseur

N
Wettelijke aansprakelijkheid
N
Tegen smaad en laster
N
Reconstructie
N
Juridische verdediging

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Arbeidsongeschiktheids verzekering hypotheekadviseur

N
Verzekerd bij arbeidsongeschiktheid
N
Laat je adviseren
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Rechtsbijstandverzekering hypotheekadviseur

N
Hulp bij juridisch conflict
N
Altijd advies mogelijk
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Wij vergelijken o.a.

Waarom een hypotheekadviseurs beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Een hypotheekadviseur heeft een adviserend beroep en geeft dus advies aan zijn klanten over hypotheken. Maar ook als adviserend beroep is een verzekering belangrijk. Je staat er misschien niet bij stil, maar een vergissing of verkeerd advies kan maken dat klanten vertrouwen in je verliezen en liever bij een ander adviseur gaan. Ook kan dit als gevolg hebben dat klanten jou aansprakelijk gaan stellen voor een verkeerd advies.  Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering hypotheekadviseur ben je gedekt tegen onverwachte gevolgen tijdens het uitoefenen van je beroep. Een vergissing bij een hypothecair advies kan snel resulteren tot een vermogensschade. Dit risico kun je afdekken met een hypotheekadviseur beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Ook binnen de financiële dienstverlening komen fouten, vergissingen of onzorgvuldigheden voor. Wil je dus gerust je beroep kunnen uitoefenen, sluit dan een BAV-hypotheekadvies af.  Uiteindelijk wil je je klantenkring behouden en voorkomen dat je relatie met klanten verstoort raakt.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP hypotheekadviseur

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kun je dus voorkomen dat je voor zware financiële lasten komt te staan. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzekert je tegen schade die externe partijen op jou claimen en die volgens hen is ontstaan tijdens het uitoefenen van je beroep. Als je als adviseur je klanten niet op de hoogte houdt van veranderingen die te maken heeft met hun hypotheek of als wetten en regels veranderen die voor hen gevolgen hebben dan kunnen zij jou hiervoor aansprakelijk stellen. Tegen dit soort zaken verzeker je je met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Verzekeringen zijn daarom belangrijk voor ondernemers. Ook is het handig om een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Als je door langdurige ziekte of een ongeval je beroep niet meer kan uitoefenen dan kun je op deze verzekering terugvallen. Je zit dus niet met lege handen. Verzekeringen zijn niet goedkoop, maar je betaalt er maandelijks een kleine premie voor en je weet maar nooit wanneer je het nodig zal hebben. Verzeker alleen zaken waarvan je zeker weet dat je ze niet zelf zou kunnen bekostigen.

 

Veelgestelde vragen

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is in een verzekering welke een aanvulling is op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Het verzekerd u tegen schade welke zijn ontstaan door beroepsfouten. De dekking van deze verzekering is op uw beroep afgesteld. De verzekering biedt een schadevergoeding tegen vermogensschade en in sommige gevallen ook tegen personen- en zaakschade van opdrachtgevers, klanten en andere partijen. 

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is de verzekering als je gedekt wilt worden als als je arbeidsongeschiktheid raakt door ongeval of ziekte, de verzekering zorgt dat je inkomsten krijgt tijdens je ziekte of ongeval. Ook is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP, specifiek voor ZZP'ers.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandsverzekering precies?

De zakelijke rechtsbijstandverzekering is om gedekt te zijn als ZZP'er of bedrijf tegen juridische conflicten. Wanneer uw bedrijf in een bedrijfsconflict terecht komt, dan bent u verzekerd voor juridisch advies en is er een financiële tegemoetkoming.

Zijn de verzekeringen geschikt voor MKB en ZZP'ers?

De verzekeringen zijn zowel geschikt voor het (MKB) als ZZP'ers. De maandelijkse premie hangt af van het aantal werknemers dat er in het bedrijf zit, als ZZP'er betaal je vaak de laagste premie. Voor ZZP'ers is er specifiek de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een rechtsbijstandsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?
Zijn de verzekeringen geschikt voor ZZP'ers en kleine ondernemers?

Uitleg 

Hypotheekadviseur beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken & afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars