Beroepsaansprakelijkheidsverzekering life coach

Bekijk de verzekeringen die geschikt zijn voor life coaches.

Alle ZZP life coach verzekeringen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering life coach

N
Wettelijke aansprakelijkheid
N
Tegen smaad en laster
N
Reconstructie
N
Juridische verdediging

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering life coach

N
Verzekerd bij arbeidsongeschiktheid
N
Laat je adviseren
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Rechtsbijstandverzekering life coach

N
Hulp bij juridisch conflict
N
Altijd advies mogelijk
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Wij vergelijken o.a.

Waarom een life coach beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

In het leven heeft iedereen het druk met werk, kinderen, school en relaties. Het kan soms moeilijk zijn om een goede balans in je leven te vinden. Om deze balans te vinden kun je een life coach inhuren. Een life coach is bezig met bewustwording en authenticiteit. Om gelukkig te zijn, heb je een goede balans nodig. Met een life coach word je meer bewust van de werkelijkheid, problemen in je leven, en je gedrag. Als life coach is het ook belangrijk om je te verzekeren want je bent bezig met het prive leven van een ander. Geef je advies dat verkeerd uitloopt dan kan je klant je hiervoor aansprakelijk stellen. Sluit daarom een beroepsaansprakelijkheidsverzekering life coach af. Klanten vertrouwen op je advies en je expertise. Een life coach aansprakelijkheidsverzekering houdt rekening met de belangrijkste aansprakelijkheidsrisico’s die jouw beroep met zich meebrengt. Word je aansprakelijk gesteld voor een fout die je tijdens het werken hebt gemaakt, dan mag je erop rekenen dat een BAV-life coach je dekt tegen de onverwachte gevolgen van de door jouw geleverde coaching.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP life coach

Om uit een negatieve spiraal te komen gaan er een aantal zaken in je leven veranderen. Soms kan het moeilijk zijn om zelf de juiste balans te vinden. Een life coach helpt jou deze balans te ontdekken en wat je echt wilt in het leven. Hiervoor moet je je bewust worden van wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Een life coach kan je hierbij helpen en de je de nodige advies geven. Ook kan een life coach je helpen met problemen in je relatie of financiële problemen. Je wordt geholpen om je leven in eigen handen te nemen. Je ontwikkelt je talenten, herontdekt je levensdoel of een nieuwe passie. Als life coach is het belangrijk om jezelf te verzekeren. Niet alleen voor de continuïteit van je bedrijf, maar het geeft klanten ook een gevoel van vertrouwen. Is dit niet het geval dan loop je de kans om een opdracht mis te lopen. Ook zijn er vele beroepsorganisaties, die een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verplicht stellen.

 

Veelgestelde vragen

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is in een verzekering welke een aanvulling is op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Het verzekerd u tegen schade welke zijn ontstaan door beroepsfouten. De dekking van deze verzekering is op uw beroep afgesteld. De verzekering biedt een schadevergoeding tegen vermogensschade en in sommige gevallen ook tegen personen- en zaakschade van opdrachtgevers, klanten en andere partijen. 

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is de verzekering als je gedekt wilt worden als als je arbeidsongeschiktheid raakt door ongeval of ziekte, de verzekering zorgt dat je inkomsten krijgt tijdens je ziekte of ongeval. Ook is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP, specifiek voor ZZP'ers.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandsverzekering precies?

De zakelijke rechtsbijstandverzekering is om gedekt te zijn als ZZP'er of bedrijf tegen juridische conflicten. Wanneer uw bedrijf in een bedrijfsconflict terecht komt, dan bent u verzekerd voor juridisch advies en is er een financiële tegemoetkoming.

Zijn de verzekeringen geschikt voor MKB en ZZP'ers?

De verzekeringen zijn zowel geschikt voor het (MKB) als ZZP'ers. De maandelijkse premie hangt af van het aantal werknemers dat er in het bedrijf zit, als ZZP'er betaal je vaak de laagste premie. Voor ZZP'ers is er specifiek de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een rechtsbijstandsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?
Zijn de verzekeringen geschikt voor ZZP'ers en kleine ondernemers?

Uitleg 

Life coach beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken & afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars