Beroepsaansprakelijkheidsverzekering makelaar

Bekijk de verzekeringen die geschikt zijn voor makelaars.

Alle ZZP Makelaar verzekeringen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering Makelaar

N
Wettelijke aansprakelijkheid
N
Tegen smaad en laster
N
Reconstructie
N
Juridische verdediging

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Makelaar

N
Verzekerd bij arbeidsongeschiktheid
N
Laat je adviseren
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Rechtsbijstandverzekering Makelaar

N
Hulp bij juridisch conflict
N
Altijd advies mogelijk
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Wij vergelijken o.a.

Waarom een makelaars beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering makelaar beschermt een makelaar tegen de gevolgen van schadeclaims. Als makelaar ben je verantwoordelijk voor het gehele proces van de aan-en verkoop van een huis. Tijdens dit proces kun je tijdens de werkzaamheden een fout maken dat schade richt aan het huis. De kopers of verkopers van het huis zullen jou hiervoor dus aansprakelijk stellen. In zulke situaties is een makelaar beroepsaansprakelijkheidsverzekering onmisbaar. Ook voor makelaars is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering belangrijk. Bij de aan- en verkoop van een huis komen een hoop zaken kijken. Een makelaar is continu bezig met het regelen van al de juridische documenten tussen verkoper en koper. Je hebt als taak om de overdracht van een huis zo soepel en eerlijk mogelijk te laten verlopen. De belangen van zowel de koper als de verkoper spelen hierbij een rol. Het kan voorkomen dat iets misgaat of dat de belangen elkaar kruisen. Wanneer een van deze partijen je aansprakelijk stelt voor eventuele financiële schade dan kun je rekenen op een BAV-makelaar.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP makelaar

Als je in loondienst werkt, ben je door je werkgever verzekerd voor arbeidsongeschiktheid. Ben je zzp-er, dan ben je dat niet. Voor jezelf en je praktijk is het dus belangrijk om andere verzekeringen af te sluiten waarop je kunt terugvallen. Je zou kunnen nadenken over een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Met de arbeidsongeschiktheidsverzekering verzeker je jezelf dus tegen eventueel inkomensverlies. Gebruik je jouw eigen auto voor werkzaamheden? Dan moet je verplicht een WA-verzekering afsluiten. Mocht je dan iemand schade toebrengen met je auto, kan het slachtoffer een schadevergoeding krijgen via jouw verzekeraar. De belangrijkste verandering als zzp-er is dat je zelfverantwoordelijk bent voor het opvangen van je inkomensrisico’s. Het belangrijkste inkomensrisico waar je jezelf voor kan verzekeren is arbeidsongeschiktheid. Een goede zorgverzekering is ook belangrijk. Bij ziekte of een ongeval wil je namelijk snel beter worden, zodat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. In tegenstelling tot iemand in loondienst, krijg je immers niet doorbetaald als je ziek bent.

 

 

Veelgestelde vragen

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is in een verzekering welke een aanvulling is op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Het verzekerd u tegen schade welke zijn ontstaan door beroepsfouten. De dekking van deze verzekering is op uw beroep afgesteld. De verzekering biedt een schadevergoeding tegen vermogensschade en in sommige gevallen ook tegen personen- en zaakschade van opdrachtgevers, klanten en andere partijen. 

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is de verzekering als je gedekt wilt worden als als je arbeidsongeschiktheid raakt door ongeval of ziekte, de verzekering zorgt dat je inkomsten krijgt tijdens je ziekte of ongeval. Ook is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP, specifiek voor ZZP'ers.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandsverzekering precies?

De zakelijke rechtsbijstandverzekering is om gedekt te zijn als ZZP'er of bedrijf tegen juridische conflicten. Wanneer uw bedrijf in een bedrijfsconflict terecht komt, dan bent u verzekerd voor juridisch advies en is er een financiële tegemoetkoming.

Zijn de verzekeringen geschikt voor MKB en ZZP'ers?

De verzekeringen zijn zowel geschikt voor het (MKB) als ZZP'ers. De maandelijkse premie hangt af van het aantal werknemers dat er in het bedrijf zit, als ZZP'er betaal je vaak de laagste premie. Voor ZZP'ers is er specifiek de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een rechtsbijstandsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?
Zijn de verzekeringen geschikt voor ZZP'ers en kleine ondernemers?

Uitleg 

Makelaar beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken & afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars