Beroepsaansprakelijkheidsverzekering Markel

Bekijk de verzekeringen die geschikt zijn bij Markel

Alle ZZP Markel verzekeringen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering Markel

N
Wettelijke aansprakelijkheid
N
Tegen smaad en laster
N
Reconstructie
N
Juridische verdediging

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Arbeidsongeschiktheids verzekering Markel

N
Verzekerd bij arbeidsongeschiktheid
N
Laat je adviseren
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Rechtsbijstandverzekering Markel

N
Hulp bij juridisch conflict
N
Altijd advies mogelijk
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Wij vergelijken o.a.

Waarom een Markel beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Markel is een bekende verzekeringsmaatschappij in Nederland. Het bestaat uit een groep van 20 gespecialiseerde medewerkers met een ruime ervaring in het verzekeringsvak. Vanwege hun jarenlange ervaring is het team in staat om snel en adequaat te reageren op schade aanvragen. De klanten van Markel bestaan uit zowel zakelijke ondernemers alsook particulieren. Wil je als zzp’er een verzekering afsluiten? Sluit dan de beroepsaansprakelijkheidsverzekering Markel af. Deze verzekering is speciaal afgestemd voor werkenden en biedt een ruime dekking voor risico’s. De Markel beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt ook enkele voordelen. Zo heb je overzichtelijke polissen, krijg je een dekking als voormalige verzekerde, een na-meldingstermijn van 4 maanden en vrijheid in leveringsvoorwaarden. Ook is het bij de BAV-Markel mogelijk om een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven af te sluiten. Deze verzekering biedt dekking voor zaak- en letselschade op het gebied van algemene aansprakelijkheid, werkgeversaansprakelijkheid en productaansprakelijkheid.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP Markel

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzekert je tegen schade die externe partijen op jou claimen en die volgens hen is ontstaan tijdens het uitoefenen van je beroep. Een grote kostenpost waar je mee te maken krijgt als ondernemer zijn de vele verzekeringen die nodig zijn. Veel zelfstandig startende ondernemers kunnen daarom ook schrikken als ze de kosten zien van een verzekering. Toegegeven het is natuurlijk duur, maar in de loop der tijd kun je erop terugvallen. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dek je schade waar je aansprakelijk voor bent maar weinig aan kunt doen. Dit kan ook eenieder overkomen. Het heeft dus niet te maken met het feit of je je werk goed kunt uitvoeren. Voor dit soort schades kun je je verzekeren met de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering van Markel biedt een uitgebreide en op maat gemaakte dekking. Deze verzekering is voor aanspraken om zowel letsel als zaakschade te kunnen vergoeden. Brancheverenigingen en opdrachtgevers stellen steeds vaker de verplichting tot het hebben van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Met een verzekering van Markel kun je dus gerust je beroep uitoefenen.

 

 

Veelgestelde vragen

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is in een verzekering welke een aanvulling is op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Het verzekerd u tegen schade welke zijn ontstaan door beroepsfouten. De dekking van deze verzekering is op uw beroep afgesteld. De verzekering biedt een schadevergoeding tegen vermogensschade en in sommige gevallen ook tegen personen- en zaakschade van opdrachtgevers, klanten en andere partijen. 

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is de verzekering als je gedekt wilt worden als als je arbeidsongeschiktheid raakt door ongeval of ziekte, de verzekering zorgt dat je inkomsten krijgt tijdens je ziekte of ongeval. Ook is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP, specifiek voor ZZP'ers.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandsverzekering precies?

De zakelijke rechtsbijstandverzekering is om gedekt te zijn als ZZP'er of bedrijf tegen juridische conflicten. Wanneer uw bedrijf in een bedrijfsconflict terecht komt, dan bent u verzekerd voor juridisch advies en is er een financiële tegemoetkoming.

Zijn de verzekeringen geschikt voor MKB en ZZP'ers?

De verzekeringen zijn zowel geschikt voor het (MKB) als ZZP'ers. De maandelijkse premie hangt af van het aantal werknemers dat er in het bedrijf zit, als ZZP'er betaal je vaak de laagste premie. Voor ZZP'ers is er specifiek de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een rechtsbijstandsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?
Zijn de verzekeringen geschikt voor ZZP'ers en kleine ondernemers?

Uitleg 

Markel beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken & afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars