Beroepsaansprakelijkheidsverzekering massagetherapeut

Bekijk de verzekeringen die geschikt zijn voor massagetherapeuten.

Alle ZZP massagetherapeut verzekeringen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering massagetherapeut

N
Wettelijke aansprakelijkheid
N
Tegen smaad en laster
N
Reconstructie
N
Juridische verdediging

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering massagetherapeut

N
Verzekerd bij arbeidsongeschiktheid
N
Laat je adviseren
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Rechtsbijstandverzekering massagetherapeut

N
Hulp bij juridisch conflict
N
Altijd advies mogelijk
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Wij vergelijken o.a.

Waarom een massagetherapeut beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

In je beroep kun je aansprakelijk worden gesteld voor beroepsfouten en deze kunnen leiden tot een forse claim. Voor sommige beroepen is het verplicht om een verzekering af te sluiten, dit zijn de beroepen met hoge risico’s. Zo een verzekering wordt een beroepsaansprakelijkheidsverzekering genoemd. Deze verzekering is aansprakelijk voor de gevolgen van fouten die worden gemaakt tijdens het uitoefenen van je beroep. Denk aan onzorgvuldig handelen, verkeerd advies of nalatigheid. Begin je aan een eigen praktijk voor massages dan moet je niet alleen je persoonlijke verzekeringen regelen, maar ook een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering massagetherapeuten. Glijdt een klant uit over je pas gedweilde vloer dan is jouw praktijk aansprakelijk. Een massagetherapeut bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt de materiële schade en letselschade aan personen. Een BAV-massagetherapeut dekt schade door beroepsfouten. Het kan voorkomen dat je tijdens het masseren per ongeluk een spier van een klant te zeer hebt opgerekt waardoor er klachten zijn ontstaan.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP massagetherapeut

Andere verzekeringen die nuttig kunnen zijn, zijn: een goederen- en inventarisverzekering, rechtsbijstandverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Als zzp’er ben je verantwoordelijk voor je eigen inkomen, ook als je ziek bent of wegens omstandigheden je werkzaamheden niet volledig kunt uitvoeren. Denk aan je voorraad in je praktijk, zoals handdoeken, massagetafels en computers. Dit moet je beschermen tegen brand of inbraak en dat kan met een goederen- en inventarisverzekering. Het kan ook voorkomen dat een klant ontevreden is met de behandeling en jullie niet tot een gezamenlijke oplossing kunnen komen. Een rechtsbijstandverzekering voorkomt de risico’s dat je hoge kosten moet betalen. Bij de maatschappij die deze verzekering aanbiedt zit over het algemeen een groep juristen die je hulp kan bieden. Voor deze hulp betaal je maandelijks een premie. Als zelfstandige ben je niet standaard verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Mocht je ziek worden dan kun je geen beroep doen op een uitkering. Het is verstandig om direct bij de start een arbeidsongeschiktheidsverzekering af te sluiten. Risico’s die je niet kunt wegnemen of die te groot zijn om zelf te dragen draag je over aan een verzekeraar.

Veelgestelde vragen

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is in een verzekering welke een aanvulling is op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Het verzekerd u tegen schade welke zijn ontstaan door beroepsfouten. De dekking van deze verzekering is op uw beroep afgesteld. De verzekering biedt een schadevergoeding tegen vermogensschade en in sommige gevallen ook tegen personen- en zaakschade van opdrachtgevers, klanten en andere partijen. 

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is de verzekering als je gedekt wilt worden als als je arbeidsongeschiktheid raakt door ongeval of ziekte, de verzekering zorgt dat je inkomsten krijgt tijdens je ziekte of ongeval. Ook is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP, specifiek voor ZZP'ers.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandsverzekering precies?

De zakelijke rechtsbijstandverzekering is om gedekt te zijn als ZZP'er of bedrijf tegen juridische conflicten. Wanneer uw bedrijf in een bedrijfsconflict terecht komt, dan bent u verzekerd voor juridisch advies en is er een financiële tegemoetkoming.

Zijn de verzekeringen geschikt voor MKB en ZZP'ers?

De verzekeringen zijn zowel geschikt voor het (MKB) als ZZP'ers. De maandelijkse premie hangt af van het aantal werknemers dat er in het bedrijf zit, als ZZP'er betaal je vaak de laagste premie. Voor ZZP'ers is er specifiek de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een rechtsbijstandsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?
Zijn de verzekeringen geschikt voor ZZP'ers en kleine ondernemers?

Uitleg 

Massagetherapeut beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken & afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars