Beroepsaansprakelijkheidsverzekering mediator

Bekijk de verzekeringen die geschikt zijn voor mediators.

Alle ZZP mediator verzekeringen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering mediator

N
Wettelijke aansprakelijkheid
N
Tegen smaad en laster
N
Reconstructie
N
Juridische verdediging

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Arbeidsongeschiktheids verzekering mediator

N
Verzekerd bij arbeidsongeschiktheid
N
Laat je adviseren
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Rechtsbijstandverzekering mediator

N
Hulp bij juridisch conflict
N
Altijd advies mogelijk
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Wij vergelijken o.a.

Waarom een mediator beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Een mediator wordt ook wel een scheidingsbemiddelaar genoemd. Heb je een conflict met je partner dan kan de mediator je daarbij helpen. Een mediator helpt mensen die een conflict met elkaar hebben bij het oplossen daarvan en brengt hen weer met elkaar in gesprek. Het is belangrijk dat je weet dat een mediator geen partij trekt, maar een neutrale persoon is. Een mediator begeleid beide partijen bij het regelen van hun scheiding. Ook voor een mediator is het belangrijk om een verzekering af te sluiten, deze is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering mediator. Een mediator beroepsaansprakelijkheidsverzekering houdt rekening met de aansprakelijkheidsrisico’s die het beroep met zich meebrengt. Tijdens je werk als mediator kun je namelijk aansprakelijk worden gesteld als je een fout maakt of verkeerd advies geeft. Een schadeclaim kan hoog oplopen. Een BAV-mediator dekt deze kosten en zorgt ervoor dat je rustig je beroep kunt uitoefenen.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP mediator

Een mediator aansprakelijkheid verzekering zorgt ervoor dat je geholpen wordt en dat je iets hebt om op terug te vallen. Je betaalt maandelijks een premie maar je weet nooit wanneer deze van toepassing zal zijn. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt de risico’s af die specifiek gelden voor je beroep. Als je kiest voor een mediator ga je samen met je toekomstige ex-partner je scheiding regelen.  De bedoeling is dat de mediator jullie gaat helpen om alle problemen op tafel te leggen en erover te praten. Maar een mediator mag geen uitspraak doen en je moet niet verwachten dat alles na een gesprek is opgelost. Veel mediators kiezen eerst voor een intakegesprek om kennis te maken. Een mediator handelt in de belangen van beide partijen. Hij neemt je mee door het hele proces, geeft informatie en zorgt dat alle onderwerpen aan bod komen. Voor de uiteindelijke formele afwikkeling van de echtscheiding zal de mediator samenwerken met een advocaat.

 

Veelgestelde vragen

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is in een verzekering welke een aanvulling is op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Het verzekerd u tegen schade welke zijn ontstaan door beroepsfouten. De dekking van deze verzekering is op uw beroep afgesteld. De verzekering biedt een schadevergoeding tegen vermogensschade en in sommige gevallen ook tegen personen- en zaakschade van opdrachtgevers, klanten en andere partijen. 

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is de verzekering als je gedekt wilt worden als als je arbeidsongeschiktheid raakt door ongeval of ziekte, de verzekering zorgt dat je inkomsten krijgt tijdens je ziekte of ongeval. Ook is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP, specifiek voor ZZP'ers.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandsverzekering precies?

De zakelijke rechtsbijstandverzekering is om gedekt te zijn als ZZP'er of bedrijf tegen juridische conflicten. Wanneer uw bedrijf in een bedrijfsconflict terecht komt, dan bent u verzekerd voor juridisch advies en is er een financiële tegemoetkoming.

Zijn de verzekeringen geschikt voor MKB en ZZP'ers?

De verzekeringen zijn zowel geschikt voor het (MKB) als ZZP'ers. De maandelijkse premie hangt af van het aantal werknemers dat er in het bedrijf zit, als ZZP'er betaal je vaak de laagste premie. Voor ZZP'ers is er specifiek de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een rechtsbijstandsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?
Zijn de verzekeringen geschikt voor ZZP'ers en kleine ondernemers?

Uitleg 

Mediator beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken & afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars