Beroepsaansprakelijkheidsverzekering medisch specialist

Bekijk de verzekeringen die geschikt zijn voor medisch specialisten.

Alle ZZP medisch specialist verzekeringen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering medisch specialist

N
Wettelijke aansprakelijkheid
N
Tegen smaad en laster
N
Reconstructie
N
Juridische verdediging

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Arbeidsongeschiktheids verzekering medisch specialist

N
Verzekerd bij arbeidsongeschiktheid
N
Laat je adviseren
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Rechtsbijstandverzekering medisch specialist

N
Hulp bij juridisch conflict
N
Altijd advies mogelijk
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Wij vergelijken o.a.

Waarom een medisch specialisten beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Een medisch specialist is iemand die zich gespecialiseerd heeft in een specifiek vakgebied. Specialisten kunnen zich specialiseren op het gebied van chirurgie, kindergeneeskunde en nog veel meer. Een medisch specialist is eindverantwoordelijke voor de zorg en behandeling van de patiënt. Ze behandelen en zorgen dus voor patiënten. Daarnaast zijn veel medisch specialisten betrokken bij het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek om de kwaliteit en kennis van de zorg te verbeteren. Als beroep in de zorg is het dus belangrijk om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering medisch specialist af te sluiten. Omdat je als specialist belast bent met de zorg van een mensenleven is zo een verzekering heel belangrijk. Een medisch beroepsaansprakelijkheidsverzekering is dus een vangnet als je aansprakelijk wordt gesteld door een beroepsfout. Met deze verzekering krijgt het slachtoffer een vergoeding voor de geleden schade. Wil je je werk als specialist gerust uitvoeren sluit dan een BAV-medisch specialist af. Met deze verzekering kun je rekenen op bescherming tegen aansprakelijkheden. Deze verzekering dekt je voor je medische beroepsaansprakelijkheid.

 

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP medisch specialist

Voor mensen in de zorg is het verplicht om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Je houdt je namelijk bezig met de gezondheid van je medemens. Maak je een fout of ben je nalatig geweest dan kan een patiënt jou hiervoor aansprakelijk stellen. Een andere belangrijke verzekering voor een specialist de rechtsbijstandverzekering. Dit betreft juridische hulp en bijstand als je schade lijdt of strafrechtelijk vervolgd wordt door een patiënt. Je kunt dus een beroep doen op deze verzekering, vooral als het een geval betreft die je niet zelf kunt of wilt oplossen. Een rechtsbijstandverzekering helpt je bij conflicten. Met de rechtsbijstandverzekering ben je ervan verzekerd dat je juridische ondersteuning krijgt tijdens een conflict. Dit voorkomt een hoop extra zorgen. Daarnaast heeft een jurist of gespecialiseerde advocaat de juiste vakkennis in huis. Er zijn ook verzekeringen die niet alleen de beroepsaansprakelijkheid dekken, maar ook rechtsbijstand aanbiedt volgens de noden voor je beroep.

 

Veelgestelde vragen

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is in een verzekering welke een aanvulling is op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Het verzekerd u tegen schade welke zijn ontstaan door beroepsfouten. De dekking van deze verzekering is op uw beroep afgesteld. De verzekering biedt een schadevergoeding tegen vermogensschade en in sommige gevallen ook tegen personen- en zaakschade van opdrachtgevers, klanten en andere partijen. 

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is de verzekering als je gedekt wilt worden als als je arbeidsongeschiktheid raakt door ongeval of ziekte, de verzekering zorgt dat je inkomsten krijgt tijdens je ziekte of ongeval. Ook is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP, specifiek voor ZZP'ers.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandsverzekering precies?

De zakelijke rechtsbijstandverzekering is om gedekt te zijn als ZZP'er of bedrijf tegen juridische conflicten. Wanneer uw bedrijf in een bedrijfsconflict terecht komt, dan bent u verzekerd voor juridisch advies en is er een financiële tegemoetkoming.

Zijn de verzekeringen geschikt voor MKB en ZZP'ers?

De verzekeringen zijn zowel geschikt voor het (MKB) als ZZP'ers. De maandelijkse premie hangt af van het aantal werknemers dat er in het bedrijf zit, als ZZP'er betaal je vaak de laagste premie. Voor ZZP'ers is er specifiek de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een rechtsbijstandsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?
Zijn de verzekeringen geschikt voor ZZP'ers en kleine ondernemers?

Uitleg 

Medisch specialist beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken & afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars