Beroepsaansprakelijkheidsverzekering paramedici

Bekijk de verzekeringen die geschikt zijn voor paramedici.

Alle ZZP paramedici verzekeringen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering paramedici

N
Wettelijke aansprakelijkheid
N
Tegen smaad en laster
N
Reconstructie
N
Juridische verdediging

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Arbeidsongeschiktheids verzekering paramedici

N
Verzekerd bij arbeidsongeschiktheid
N
Laat je adviseren
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Rechtsbijstandverzekering paramedici

N
Hulp bij juridisch conflict
N
Altijd advies mogelijk
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Wij vergelijken o.a.

Waarom een paramedici beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Als paramedici ben je verantwoordelijkheid voor de gezondheid van je patiënten. Maar soms kan het gebeuren dat zij jou aansprakelijk stellen voor een paramedische fout. Dit kan namelijk ingrijpende gevolgen hebben. Dankzij de aansprakelijkheidsverzekering paramedici kan het slachtoffer een vergoeding krijgen voor de geleden schade. Zelfs wanneer er na een behandeling complicaties optreden die niet het gevolg zijn van een medische fout of nalatigheid, dan kun jij rekenen op bescherming. Elke medicus of paramedicus kan dus een paramedici beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Op die manier bescherm je jezelf, je vervanger of iedereen die bij jou werkt. Aansprakelijkheid is een belangrijk woord voor een zelfstandig ondernemer. Iedereen kan aansprakelijk worden gesteld voor de fouten die iemand maakt. Bij het ene beroep is het risico groter dan bij het andere. Het is belangrijk om een risico als dit af te dekken, dit kan voor paramedici met een BAV-paramedici.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP paramedici

Verzekeringen voor zzp’ers werkzaam als paramedicus zijn dus heel belangrijk. Je valt namelijk niet meer onder een werkgever en het is belangrijk dat je kunt terugvallen op je verzekering. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die jou aansprakelijk stelt, verzekeringen voor zzp’ers zijn heel belangrijk. Als zzp’er kun je een bedrijfsschadeverzekering laten afsluiten. Bijvoorbeeld als je schade hebt geleden door brand of inbraak. Dit omvat ook dekking voor schade aan je computers en elektronica. Heb je een conflict met bijvoorbeeld een klant of een patiënt en kom je er zelf niet uit? Dan kun je een rechtsbijstandsverzekering laten afsluiten. Met deze verzekering krijg je juridische bijstand in conflicten. Met een verzekering voor zzp’ers werkzaam als paramedicus verzeker je risico’s die het meest voorkomen in je branche. Werkzaam zijn in de zorg is daarom een groot risico. Het is dus belangrijk om een goede verzekering af te sluiten zodat je je beroep gerust kunt uitoefenen.

 

Veelgestelde vragen

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is in een verzekering welke een aanvulling is op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Het verzekerd u tegen schade welke zijn ontstaan door beroepsfouten. De dekking van deze verzekering is op uw beroep afgesteld. De verzekering biedt een schadevergoeding tegen vermogensschade en in sommige gevallen ook tegen personen- en zaakschade van opdrachtgevers, klanten en andere partijen. 

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is de verzekering als je gedekt wilt worden als als je arbeidsongeschiktheid raakt door ongeval of ziekte, de verzekering zorgt dat je inkomsten krijgt tijdens je ziekte of ongeval. Ook is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP, specifiek voor ZZP'ers.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandsverzekering precies?

De zakelijke rechtsbijstandverzekering is om gedekt te zijn als ZZP'er of bedrijf tegen juridische conflicten. Wanneer uw bedrijf in een bedrijfsconflict terecht komt, dan bent u verzekerd voor juridisch advies en is er een financiële tegemoetkoming.

Zijn de verzekeringen geschikt voor MKB en ZZP'ers?

De verzekeringen zijn zowel geschikt voor het (MKB) als ZZP'ers. De maandelijkse premie hangt af van het aantal werknemers dat er in het bedrijf zit, als ZZP'er betaal je vaak de laagste premie. Voor ZZP'ers is er specifiek de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een rechtsbijstandsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?
Zijn de verzekeringen geschikt voor ZZP'ers en kleine ondernemers?

Uitleg 

Paramedici beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken & afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars