Beroepsaansprakelijkheidsverzekering personal trainer

Bekijk de verzekeringen die geschikt zijn voor personal training.

Alle ZZP personal trainer verzekeringen

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering personal trainer

N
Wettelijke aansprakelijkheid
N
Tegen smaad en laster
N
Reconstructie
N
Juridische verdediging

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Arbeidsongeschiktheids verzekering personal trainer

N
Verzekerd bij arbeidsongeschiktheid
N
Laat je adviseren
N
Premie altijd op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Rechtsbijstandverzekering personal trainer

N
Hulp bij juridisch conflict
N
Altijd advies mogelijk
N
Premie op maat
N
Bepaal zelf het eigen risico

Premie vanaf:

Online berekenen

 

Wij vergelijken o.a.

Waarom een personal trainer beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Wil je je fitter voelen of gezonder leven maar heb je daar moeite mee? Dan kun je de hulp inschakelen van een personal trainer. Met een personal trainer krijg je een op een oefensessies. Op die manier heeft je trainer de volle aandacht voor jou. Met personal training werk je gedurende een bepaalde periode aan een gezonde leefstijl. Met een personal trainer krijg je dat extra zetje om toch te gaan sporten. Zo kun je je doelen realiseren. Omdat personal trainers belast zijn met fysieke oefeningen is het belangrijk dat zij zich verzekeren met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering personal trainer. Zij zijn elke dag bezig met begeleiden en trainen voor een fysieke gezondheid. Krijg tijdens het trainen met je personal trainer een blessure of een ongeluk? Dan kun je hem hiervoor aansprakelijk stellen. Met een personal trainer beroepsaansprakelijkheidsverzekering is de trainer gedekt tegen onverwachte gevolgen van zijn training. Een BAV-personal training is dus een handig alternatief, vooral als mensen een op een sessies hebben waarbij ze trainen.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP personal trainer

Wil jij je fitter voelen? Voel je je niet prettig in je vel en wil je gezonder leven.  Dan kun je de hulp inschakelen van een personal trainer. Je leer nieuwe mensen kennen en kunt op een leuke manier je doelen behalen. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je hiervoor een goede personal trainer inhuurt. Ben je als personal trainer zelfstandig ondernemer dan loop je uiteraard de nodige risico’s. Risico’s waarvoor je zelf de verantwoordelijkheid draagt. Sluit daarom altijd de nodige verzekeringen af. Je betaalt elke maand een premie afhankelijk van jouw beroep, maar je kunt hierop terugvallen in tijden van nood. Met de juiste verzekering dek je de gevolgen van risico’s af. De BAV-verzekering dekt de materiële en lichamelijke schade die je tijdens het sporten toebrengt aan anderen. Wil je dus zonder zorgen je beroep uitoefenen, sluit dan een verzekering af.

 

Veelgestelde vragen

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) is in een verzekering welke een aanvulling is op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Het verzekerd u tegen schade welke zijn ontstaan door beroepsfouten. De dekking van deze verzekering is op uw beroep afgesteld. De verzekering biedt een schadevergoeding tegen vermogensschade en in sommige gevallen ook tegen personen- en zaakschade van opdrachtgevers, klanten en andere partijen. 

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?

De arbeidsongeschiktheidsverzekering is de verzekering als je gedekt wilt worden als als je arbeidsongeschiktheid raakt door ongeval of ziekte, de verzekering zorgt dat je inkomsten krijgt tijdens je ziekte of ongeval. Ook is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP, specifiek voor ZZP'ers.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandsverzekering precies?

De zakelijke rechtsbijstandverzekering is om gedekt te zijn als ZZP'er of bedrijf tegen juridische conflicten. Wanneer uw bedrijf in een bedrijfsconflict terecht komt, dan bent u verzekerd voor juridisch advies en is er een financiële tegemoetkoming.

Zijn de verzekeringen geschikt voor MKB en ZZP'ers?

De verzekeringen zijn zowel geschikt voor het (MKB) als ZZP'ers. De maandelijkse premie hangt af van het aantal werknemers dat er in het bedrijf zit, als ZZP'er betaal je vaak de laagste premie. Voor ZZP'ers is er specifiek de beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een rechtsbijstandsverzekering precies?

Uitleg

Wat is een arbeidsongeschiktheidsverzekering precies?
Zijn de verzekeringen geschikt voor ZZP'ers en kleine ondernemers?

Uitleg 

Personal trainer beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken & afsluiten

N

Vind de verzekering die bij jou past

N

Gemakkelijk online geregeld

N

Kies uit een groot aantal verzekeraars